Συνδεση sega saturn σε pc monitor

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας sayian
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

sayian

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Γεια σας ρετρο αδερφια... Ξεσκονισα τελευταια ενα sega saturn που ειχα και εγω (Α ρε panzer dragoon saga....αθανατο), και θελω τωρα να το συνδεσω απευθειας στην TFT μου η οποια εχει hdmi/dvi/d-sub εισοδους. Διαβασα μερικα πραγματα για vga box που κυκλοφορουν αλλα και παλι δεν ξερω ποιο ακριβως μου χρειαζεται.

Να σημειωσω οτι εχω το scart καλωδιο του saturn

Καμια ιδεα οσο πιο οικονομικη γινεται?

Γεια χαρα. Ειχα ψαξει παλαιοτερα για συνδεση scart/rgb σε pc monitors, ωστοσο τα πραγματα δεν ειναι καθολου ευκολα. Πρεπει να σκασεις τουλαχιστον 100? για ενα converter, οπως αυτον εδω:

http://www.js-technology.com/product_info.php?cPath=22&products_id=33

Ο συγκεκριμενος διαβασα πως κανει πολυ καλη δουλεια, αναλογικη για τα χρηματα του. Ωστοσο ομως, οι προτιμομενες λυσεις ξεκινανε πανω απο 300?.. Και οι φτηνοτερες εχουνε πολλα προβληματα, οπως πχ lag σε ενοχλητικο επιπεδο.

Ειναι πραγματικα ευκολοτερο και φτηνοτερο να παρεις μια οθονη που να εχει εξαρχεις εισοδο scart (hybrid monitor) παρα να πας σε κατι αλλο.. Επισης αν πραγματικα δεν μπορεις να παιξεις saturn σε τηλεοραση, πλεον ο emulator SFF παιζει αριστα τα περισσοτερα παιχνιδια, συμπεριλαμβανομενου και του panzer dragoon saga.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστω, εχω μια crt με scart και προς το παρον παιζω σε αυτη. Απλα πιστευα πως υπαρχει καποιος οικονομικος τροπος να το βαλλω απευθειας στο monitor. Δοκιμασα το ssf και τουλαχιστον το panzer dragoon saga pixelιαζει παρα πολυ σε full screen mode οποτε θα παραμεινω στην τv.

Πίσω
Μπλουζα