Σχέδια και οδηγίες για χτίσιμο καμπίνας arcade

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Gryzor
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Gryzor

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
83
Είπα να ανοίξω νέο νήμα για να το δούν περισσότεροι...

Πηγαίνετε εδώ και κατεβάστε τα έξι αρχεία. Δεν τα έχω δει αναλυτικά, αλλά 600+ΜΒ υλικού εγγυόνται ότι όλο και κάτι θα βρείτε!

Πράγματι έχει πολύ πράμα. Έχει πολλά σχέδια για κλασσικές καμπίνες αλλά και πιο μοντέρνα designs για MAME cabinets. Και εκτός αυτού έχει και πολλές οδηγίες για όλα τα παρεμφερή της κατασκευής καμπίνας.

Πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ πολύ.

Νά'σαι καλά :)

Έχω κατεβάσει κι άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να μοιραστώ, πάααααααρα πολύ πράγμα... ας πούμε, τα δημιουργικά (Bezels, πλευρές, μαρκίζες κτλ) σε vectors από πάμπολλα παιχνίδια...

ΥΓ Πολλοί τα κατεβάσανε, λίγοι είπαν κάτι :P

Μονο που θέλουμε Premium account για να τα κατεβάσουμε γιατί με το 2ο download τρως πόρτα. :(

Μμμμ αυτό είναι αλήθεια... αλλά τί να κάνω; Αυτό έχω! Αν το βάλω στο σέρβερ μου θα πάει το bandwidth στο θεό με αυτά τα αρχέια... :(

Θα κατεβάσω τα υπόλοιπα από το σπίτι. Πάντως είμαι περίεργος να δω τί περιέχουν αυτά τα 600+ ΜΒytes και είναι πια τόσο μεγάλα. Στο πρώτο archive είδα σχέδια για ΜΑΜΕ καμπίνα και διάφορα tips, οπότε φαντάζομαι τί θα περιέχουν τα υπόλοιπα.

Αν πάρεις καινούργια ip κάνοντας disconnect/connect το router σου μια χαρά κατεβάζεις και τα υπόλοιπα

Στο σπίτι εντάξει, εδώ αδύνατον γιατί έχουμε στατική IP.

Πίσω
Μπλουζα