Σύγχρονα παιχνίδια από την εποχή του xbox 360 μέχρι και τα πιο καινούργια που δεν τα βαριομαστε πότε και επιστρέφουμε σε αυτά ξανά και ξανα.

milntov

Retro Member
Αντιδράσεις
1.861
Τα πιο κορυφαία για μένα που δεν πρόκειται να βρεθώ ποτέ. Για campaign πάντα μιας με multiplayer και τέτοια πράγματα δεν ασχολούμαι.

Medal of honor 2010.

Ένα αριστούργημα απίστευτο τόσο σε ρεαλιστικά γραφικά και τοπία όσο και στην διασκέδαση που χαρίζει με το gameplay του μέχρι και σήμερα.

Medal of honor war fighter. Το έπος συνεχίζεται.

Halo 3. Έπος επών.

Grars of war 1 η original edition. Κάθε βδομάδα πέφτει λιωσιμο

Συνέχεια με Gears of war 2
Half life 2 - call of juarez bound in blood αλλο έπος αυτό. Tα crysis 1 με mod - 2 - 3
Tomb raider 2013 - rise - shadow
Black mesa definitive edition -
Asseto corsa - alan wake 1 - Rage - doom 3 bfg - robocop rogue city - battlefield 3 δύο τρεις πίστες είναι εξαιρετικές στην αντοχή του χρόνου

Το αριστούργημα Gta 4 του 2008. Τρελό λιώσιμο έπεσε μέσα στο 2025 με γραφικάρες δράση και ασταμάτητη διασκεδαση.

Resident evil 3 remake κ.α

Τελευταία επεξεργασία:
Xenus 2. White gold πρέπει να το είχα παίξει απειρες φορές, αλλά όλο και κάπου στα μέσα ήταν μπάχαλο- κάπου όλο και κόλαγε και δεν μπορούσα να το προχωρίσω (με cheats βέβαια.. χεχε) νομίζω πριν μερικά χρόνια είχε βγεί ενα bug-fix κάτι τέτοιο, είναι περίεργο παιχνίδι είναι sequel του Boiling Point: Road to Hell , όσοι φάν θα το παίζετε για καιρό.. έχει πολύ πράγμα -openworld- εκεί - που και που μερικές πλατφόρμες το πουλάνε για μερικά ευρώ - νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος 100%) απο steam έχει κάποια νεώτερα patch, όσοι πάτε να το τρέξετε κάτω απο linux (wine και τα ρέστα) ...τσου.. μην κάνετε καν τον κόπο είναι τελείως προβληματικό εκει , μπορεί να τρέχει απο steam linux αλλά δεν το είχω/είχα σε αυτήν την έκδοση.

Πίσω
Μπλουζα