Τέρμα το WiFi σε παιχνίδια του DS

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.969
Καθώς έκανα μια βόλτα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών και μη ειδών, πέρασα και μια βόλτα από τα video games. Στο σταντ για παιχνίδια DS είδα ακόμη τίτλους όπως το Mario Kart, Pokemon, Super Mario 64 κτλ αλλά αυτή τη φορά παρατήρησα κάτι και μου έκανε (αρνητική) εντύπωση. Παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν το wifi όπως τα 2 πρώτα που προανέφερα είχαν κολλημένο στίκερ όπου ενημέρωνε ότι από 20/05/2014 το wifi σταματάει να υποστηρίζεται. Επειδή έχω χρόνια το Mario Kart και έπαιξα πολύ μέσω wifi όπως και το Ultimate MK3 έμεινα λίγο με αυτή την απόφαση και δεν κατάλαβα γιατί? Απλά επειδή το NDS δεν υποστηρίζεται πια. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο το πραγμα που αναφερεις ειναι απολυτα φυσιολογικο και κατανοητο απο μενα που εχει γιννει και οχι μονο για το DS αλλα και για το Wii.Εκτος του οτι εχουν σταματησει να υποστηριζονται οι κονσολες αυτες υπαρχουν ηδη στης αγορα τα 3DS και Wii U και το online ειναι κατι που εχει πολυ ψωμι για της εταιριες ειδικα με παιχνιδια οπως το mario kart 8 πχ.Ετσι λοιπον για να μην χανει κοσμο απο της νεες κονσολες της η NINTENDO και η καθε NINTENDO σταματαει τα παντα οσον αφορα παλαιοτερες κονσολες και φορητα οποτε αν θες online παρε 3DS και Wii U.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στηχίζουν οι online servers. Υποστηρίζουν τις παλιές κονσόλες έως κάποια ημερομηνία. Είναι πράγματι κρίμα που δεν μπορείς να παίξεις πλέον online το Mario Kart DS, που είναι από τα καλύτερα κατά την γνώμη μου. Τουλάχιστον μπορείς να παίζεις τοπικά με τους φίλους.

Σκέψου το και αλλιώς. Πόσους θα έβρισκες πλέον online να παίζουν Mario Kart DS. Εγώ πριν από δύο χρόνια που είχα δοκιμάσει εύρισκα ελάχιστους και μετά απο πολύ ώρα!!
 
Είναι σαν να λέμε ότι θα υπήρχε ακόμη υποστήριξη για παιχνίδια online για το Mega Drive ακόμη μετά από τόσα χρόνια...Στο Mario Kart ειδικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πάντα έβρισκα κόσμο να παίξουμε online, έστω κι έναν. Δυστυχώς κανένας φίλος δεν έχει NDS και ούτε εγώ έχω 3DS. Τέλοσπαντων όσο παίξαμε παίξαμε, καλά ήταν.
 
Δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα οι εταιρίες να υποστηρίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα "νεκρά" προϊόντα. Βέβαια αν το προσπαθούσαν λίγο ίσως να έδιναν την ευκαιρία στους χρήστες να φτιάξουν δικούς τους servers για να μπορούν να επιβιώνουν τέτοια παλιά παιχνίδια ακόμα και online. Αυτό βέβαια δεν θα τους δώσει κάποιο κέρδος άρα το ξεχνάμε...για την ώρα τουλάχιστον.
 
Πίσω
Μπλουζα