Τίτλος τηλεοπτικής σειράς στην Κρατική Τηλεόραση.....

arkos

RetroNoob
Joined
20 Φεβ 2022
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Εχω μια τηλεοπτική ανάμνηση αλλα δεν θυμάμαι πολλά πράγματα....
για βοηθήστε με εσείς που είστε πιο ειδικοί και γάτοι βρε παιδιά......
Υπήρχε μια τηλεοπτική σειρά που παίχτηκε στην κρατική τηλεόραση που το υπολογίζω περίπου το 1980 (πάνω -Κάτω)
ΕΡΤ ή ΥΕΝΝΕΔ
Η υπόθεση της σειράς εξελισσόταν σε αίθουσα δικαστηρίου με αφορμή ενα ερωτικό έγκλημα.....
Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα (αν και ήμουν μικρό παιδί τότε) ήταν οι τίτλοι έναρξης( που εγραφε τους συντελεστές της σειράς, ηθοποιούς, σκηνοθέτη, σκηνικά κ.λ.π)
Με είχε συγκλονίσει.....
Τα Πλάνα στους τίτλους έναρξης είχαν ώς εξής......Ενα ζευγάρι (προφανώς παράνομο) ερωτοτροπούσε στο κρεββάτι ενός σπιτιού, μεχρι την στιγμή που επέστρεψε η απατημένη σύζυγος. Μόλις ανοίξε την πόρτα και τους είδε στο κρεββάτι, κατευθύνθηκε σε ενα ντουλαπάκι ,άνοιξε το συρτάρι, έβγαλε ενα περίστροφο και τους πυροβόλησε και τους δύο........
Ποιά ήταν αυτή η σειρά? θυμάται κάποιος?
 
Ελληνική σειρά ήταν αν θυμάσαι, ή ξένη? Πάντως από ελληνικές σειρές εκείνη την εποχή η μόνη που να εκτυλίσσεται σε δικαστήριο ήταν η "Ετυμηγορία". Ίσως κάποιος άλλος να θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες..
 
Ελληνική σειρά και προβαλλόταν περίπου δέκα ή έντεκα το βράδυ.
 
Ελληνική δικαστική σειρά το 1980 ήταν, όπως είπε και ο konstantinosb, η "Ετυμηγορία". Οι τίτλοι της, όμως, δεν ήταν όπως λες. Ήταν αυτοί:

Μήπως είναι ξένη η σειρά που ψάχνεις, τελικά; Για να βοηθηθείς, πάντως, κοίταξε το υποφόρουμ με τα τηλεπρογράμματα. Θα βρεις από το 1979-1980 που αναζητάς :)
 
Φίλε @arkos, η ενότητα που δημοσίευσες την ερώτηση προορίζεται για να αναφέρονται προβλήματα λειτουργίας του forum κι όχι τα προβλήματα των προσωπικών σας αναζητήσεων..

Μεταφέρεται στην σχετική κατηγορία.
 
Πίσω
Μπλουζα