Τί είναι αυτό το κουμπί;

Crimson Moonlight

RetroActive
Joined
13 Ιουλ 2015
Μηνύματα
524
Αντιδράσεις
308
Προβολή συνημμένου 143821

Σήμερα εμφανίστηκε αυτή η επιλογή σ' όλες τις αναρτήσεις που βλέπω (συμπτωματικά σήμερα συμπληρώνονται τρείς μήνες από τότε που έκανα εγγραφή). Πρίν ήταν μόνο το τριγωνάκι. Όταν το πάτησα μ' έβγαλε στην επεξεργασία κειμένου. Δεν έχω καταλάβει τί κάνει. Έχει μήπως κάποια σχέση με τις αναρτήσεις στο blog; Γιατί όταν έψαχνα τρόπο να κάνω μία ανάρτηση εκεί η αλήθεια είναι ότι δεν έβρισκα πουθενά την επιλογή.
 
Η επιλογή -εξ' όσων γνωρίζω- υπήρχε από πάντα! Σου δίνει τη δυνατότητα να το αναρτήσεις στα blogs, αν κάνεις κάποιο ποστ που πιστεύεις ότι χρήζει περαιτέρω ανάπτυξης, αλλά είτε δεν μένει εντός θέματος στο τόπικ που συζητιέται, είτε είναι πολύ εξειδικευμένο και κατά την κρίση σου πιστεύεις ότι μπορεί να κουράσει. Στα blogs μπορείς να γράψεις πιο ολοκληρωμένα και πιο ελεύθερα εν μέρει πάνω σ' ένα θέμα.

Μπορείς να δημιουργήσεις ποστ πηγαίνοντας στο μενού "Blogs" -> "Create New Post"

a.jpg

b.jpg

Btw, από τα πιο ενδιαφέροντα blogs είναι αυτό. Το παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή. Ρίξε μια ματιά να πάρεις ιδέες! :)
 
Στ' αλήθεια το κουμπάκι εμφανίστηκε σήμερα. Πρίν υπήρχε μόνο το τριγωνάκι και ήταν στην άκρη της γωνίας. Ομοίως και η επιλογή create new post στο blog δεν υπήρχε. Είχα προσπαθήσει ν' ανεβάσω έτσι αυτό το θέμα, αλλά δεν εβρισκα πουθενά αυτές τις επιλογές. Ίσως να πρέπει να είσαι πρώτα μέλος για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά να μπορείς ν' αναβάσεις αναρτήσεις εκεί.
 
Θα το δω και θα επανέλθω.
 
D@redevil είπε:
Btw, από τα πιο ενδιαφέροντα blogs είναι αυτό. Το παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή. Ρίξε μια ματιά να πάρεις ιδέες!
Σε ευχαριστω, Daredevil! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσει....
 
Πίσω
Μπλουζα