Ταινία του Χόλυγουντ με θέμα την... 17 Νοέμβρη

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.888
Αντιδράσεις
3.888
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...5&lngDtrID=253

Ταινία του Χόλιγουντ θα γίνει η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Tο Χόλιγουντ βρίσκεται στην προετοιμασία μιας ταινίας για τη δράση και την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα με κεντρικό άξονα της ιστορίας τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα, όπως αυτά του Τζορτζ Κλούνι και του Νίκολας Κέιτζ για να ενσαρκώσουν το ρόλο του πρώην υπουργού. Κατ' άλλες πληροφορίες ο Όλιβερ Στόουν ενδέχεται να είναι ο σκηνοθέτης που θα υπογράψει την ταινία, μια μελανή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που όμως είχε happy end, κάτι που αγαπά το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από άρθρο του Νικ Γκέιτζ (ή αλλιώς Νίκου Γκατζογιάννη) που φιλοξενήθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου του μηνιαίου περιοδικού «Vanity Fair».

Οι συνοδευτικές φωτογραφίες εκτός των άλλων απεικόνιζαν τον Μ.Χρυσοχοΐδη και το «δεξί χέρι του» την εποχή της εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, τον Φώτη Νασιάκο.

Μέσα σε περίπου 9.000 λέξεις ο συγγραφέας της «Ελένης», του πολιτικού αυτοβιογραφικού μπεστ σέλερ το οποίο έγινε ταινία το 1984 με πρωταγωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς, περιγράφει με γλαφυρότατες λεπτομέρειες όλο το παρασκήνιο των μεθόδων που ακολουθήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Η πρόσφατη ιστορία έχει αποδείξει ότι οι ταινίες που ασχολούνται με την τρομοκρατία γνωρίσουν επιτυχία.

Το κείμενο του Γκατζογιάννη αρχίζει από τη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA στην Ελλάδα Ρίτσαρντ Γουέλς τον Δεκέμβριο του 1975 και φθάνει ώς το 2002, τη χρονιά του τέλους της 17 Νοέμβρη.

O Μ.Χρυσοχοΐδης θα είναι ο πυρήνας της ταινίας, γύρω από τον οποίο θα κινούνται όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα. Και είναι πολλά: O Φ.Νασιάκος, αρχηγός τότε της ΕΛ.ΑΣ. και «δεξί χέρι» του πρώην υπουργού, ο Γ.Διώτης και ο Στ.Σύρος, ο Αλ.Γιωτόπουλος, ο Δ.Κουφοντίνας, ο Σ.Ξηρός, κ.ά.

news.in.gr

--------------------

Kαλα ο Τζορτζ Κλούνι θα κανει τον Μ.Χρυσοχοΐδη ο Κειτζ ποιον θα κανει ,τον Κουφοντινα; :D
 
AARDVARK είπε:
... μια μελανή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που όμως είχε happy end...
To happy-end, ήταν μάλλον για τους τρομοκράτες !

Συλλάβανε 10 μεσαία στελέγχη, η κορυφή έμεινε ανέγκιχτη, ξεπήδησαν 1-2 νέες τρομοκρατικές οργανώσεις, και με το παρακράτος των Εξαρχείων, η τρομοκρατεία έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας.
 
Ρε Κωνσταντινε με τοση αχρηστη αστυνομια που εχουμε,παλι καλα που πιασαν και αυτους (απο τυχη αλλωστε τους τσιμπησανε...)

Οτιδηποτε πανω απο κληση σε πιτσιρικα παποβιο θεωρειται science fiction...

Τον αλλο τον αφησαν μονο το σωβρακο (ηταν χυμα,θα ακουγε κανα DertiFM και θα μιλαγε σε κανα ροζ τηλεφωνο απο το κινητο της υπηρεσιας) ,και εκλαιγε για να του δωσουν πισω το οπλο οι μαλιαδες...η δικαιολογια της αστυνομιας...ηταν 22 χρονων(!!!!)...παρολα αυτα ολους αυτους τους καραγκιοζηδες-φλωρακους καλουμε να τους πληρωνω!!!!
 
Επίσης, μπορεί εμείς (μεταξύ μας) να "παραμυθιαζόμαστε" ότι η "τρομοκρατία τελείωσε" και να βαυκαλιζόμαστε, αλλά η υπόλοιπη Ευρώπη έχει διαφορετική άποψη :

Διευκρινίζω ότι το παρακάτω κείμενο ΔΕΝ είναι δικό μου, αλλά σας το μεταφέρω με copy-paste. Φυσικά μην περιμένετε να ακούσετε την ταπεινωτική αυτή είδηση, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων ή στις μεγάλες "εφημερίδες". Αυτές έχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν (τον μικρό άλεξ, την νέα γκόμενα του Σαρμπέλ, κλπ).

Η είδηση λοιπόν, έχει ως εξής :

«ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είμαστε μακράν πρώτοι στον σχετικό κατάλογο της Europol για το 2006.

Παράδεισος» για την Αριστερή Τρομοκρατία αποδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με την πανευρωπαϊκή έκθεση της Europol για το 2006 που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Η χώρα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του γενικού συνόλου με πρώτη την Γαλλία και δεύτερη την Ισπανία, όπου όμως οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων είναι αυτονομιστές, Κορσικανοί και Βάσκοι αντιστοίχως.

Αντίθετα και οι 25 τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στην Ελλάδα το 2006 προέρχονται από την Αριστερή Τρομοκρατία, γεγονός που μας κατατάσσει στην πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Ακολουθεί μακράν δεύτερη η Ιταλία με 11 περιστατικά, η Γερμανία με 10, η Ισπανία με 8 και η Πορτογαλλία με 1. Σε όλες της υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, η Τρομοκρατία της Αριστεράς έχει εξαλειφθεί!

Αρνούμαστε να δώσουμε στοιχεία!

Στην έκθεση της η Europol επισημαίνει ότι γι αυτές τις 25 τρομοκρατικές επιθέσεις του 2006 η Ελλάδα δεν έκανε ούτε μια σύλληψη! Επίσης, η Europol καταγγέρλει την χώρα μας ότι μαζί με την Κύπρο είναι οι μόνες χώρες που αρνούνται να της δώσουν στοιχεία για τις διώξεις και καταδίκες ατόμων με τρομοκρατική δραστηριότητα! Κι αυτό, παρά την σαφή υποχρέωση των κρατών – μελών της Ε.Ε. να παρέχουν στην Europol όλα τα σχετικά στοιχεία… Προφανώς λειτουργεί κι εδώ ο αντεθνικός Νόμος Σημίτη για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Τρομοκρατών και των εγκληματιών.

Ανύπαρκτη η Ακροδεξιά

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή της έκθεσης της Europol αφορά την πολυσυκοφαντημένη Ακρα Δεξιά: Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ολόκληρο το 1006, μόνο μία τρομοκρατική επίθεση με ακροδεξιά προέλευση είχαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή συνέβη στην Πολωνία.
 
Wally είπε:
...Ρε Κωνσταντινε με τοση αχρηστη αστυνομια που εχουμε...
Πάνο, δε θα διαφωνήσω ότι η αστυνομία μας, έχει "μπει στο γύψο".

Από ποιούς και γιατί, είναι άλλο θέμα βέβαια.

Πάντως εσύ πιστεύεις ότι η αστυνομία είναι ελεύθερη να κάνει συλλήψεις, και δεν μπορεί ;

Προφανώς θα είδες και εσύ προχτές τους εκπροσώπους των αστυνομικών (των χαμηλόβαθμων φυσικά) που δείχνανε στις κάμερες τις ΓΡΑΠΤΕΣ (και με σφραγίδα) εντολές των ανωτέρων τους, να μην εισέρχονται στα Εξάρχεια και να μην "προκαλούν τους νεαρούς".

Wally είπε:
...απο τυχη αλλωστε τους τσιμπησανε...
Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω.

30 χρόνια που αλώνιζε η 17Ν, οι αστυνομικοί ήταν "άτυχοι" και λίγο πριν τους Ολυμπιακούς (που έπρεπε να πείσουμε τα άλλα κράτη ότι θα υπάρχει ασφάλεια για τους αγώνες) "έσπασε ο διάλολος το παδάρι του" και από "καθαρή τύχη" συλλάβανε όσους συλλάβανε ;

Κάπως "δυσκολοχώνευτο" μου φαίνεται εμένα πάντως !

Wally είπε:
Τον αλλο τον αφησαν μονο το σωβρακο (ηταν χυμα,θα ακουγε κανα DertiFM και θα μιλαγε σε κανα ροζ τηλεφωνο απο το κινητο της υπηρεσιας) ,και εκλαιγε για να του δωσουν πισω το οπλο οι μαλιαδες...
Πάντως και πέρυσι αν θυμάσαι, ένας ειδικός φρουρός που αντέδρασε σε παρόμοιο περιστατικό, γαζώθηκε με 26 σφαίρες !

Κατά τα άλλα, "πάνε οι τρομοκράτες, τους συλλάβανε όλους" !

Wally είπε:
...ολους αυτους τους καραγκιοζηδες-φλωρακους καλουμε να τους πληρωνω!!!!...
Συμφωνώ απόλυτα !

Καλύτερα να δίναμε "νταβατζηλίκι" στους τρομοκράτες.

Πιό οικονομικά θα μας ερχόταν !

(και θα γλυτώναμε και τις ατέλειωτες συζητήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα).
 
Ο μπουλης που πετυχε στις πανελληνιες δεν μπορει ουτε κατα διανοια να περναει στο Στρατο και στα Σωματα Ασφαλειας.(αλλιως θα συνεχιζουν οι λιγοι να ρεζιλευουν τους πολλους,πανακριβα F16 να πεφτουν ως κουνουπια κτλ κτλ)

Αφενος διοτι δεν εχει τα προσοντα και αφετερου δεν μπορει να ανταπεξελθει το βαρος της ευθυνης.

Προφανώς θα είδες και εσύ προχτές τους εκπροσώπους των αστυνομικών (των χαμηλόβαθμων φυσικά) που δείχνανε στις κάμερες τις ΓΡΑΠΤΕΣ (και με σφραγίδα) εντολές των ανωτέρων τους, να μην εισέρχονται στα Εξάρχεια και να μην "προκαλούν τους νεαρούς".
Τι συληψη να κανουν στα Εξαρχεια , που δεν μπορουν ουτε το σπιτι τους (που by the way το πληρωνω ΚΑΙ εγω) να προστατεψουν εκει περα.

Στις αλλες περιοχες κανουν καμια συληψη ή τσακωνονται ποιος θα καβατζωσει το γραφειο για την εκδοση διαβατηριων??

Πάντως και πέρυσι αν θυμάσαι, ένας ειδικός φρουρός που αντέδρασε σε παρόμοιο περιστατικό, γαζώθηκε με 26 σφαίρες !
Αυτο με τις 26 σφαιρες ειναι ενα απο τα ρισκα που συμφωνεις να παρεις οταν κατατασεσαι...αλλιως τι σε πληρωνει ο λαος??

Καλύτερα να δίναμε "νταβατζηλίκι" στους τρομοκράτες.
Οχι,απλα να απολυαμε τους αχρηστους και να γινοταν επιλογη-εκπαιδευση ALA Ισραηλ σε νεο κοσμο,με διαθεση να προσφερει
 
AARDVARK είπε:
... το 2002, τη χρονιά του τέλους της 17 Νοέμβρη...
Η 17Ν τελείωσε, η "κληρονομιά" της συνεχίζεται, ισχυρότερη από ποτέ !

Wally είπε:
Ο μπουλης που πετυχε στις πανελληνιες δεν μπορει ουτε κατα διανοια να περναει στο Στρατο και στα Σωματα Ασφαλειας
Έθιξες μεγάλο θέμα ! Συμφωνώ 100% !

Ελληνική "πατέντα" : Όποιος γράφει καλή έκθεση ή είναι καλός στην τριγωνομετρία, είναι και καλύτερος για ... αστυνομικός !

Ε, ρε παντόφλα που θέλουμε !

Wally είπε:
... πανακριβα F16 να πεφτουν ως κουνουπια...
Τα 16 πέφτουνε, όχι γιατί δεν αξίζουν οι πιλότοι μας, αλλά γιατί πετάνε 24X365 σε συνθήκες πολέμου !

Όπως αν έχεις ένα αμάξι όλο στο γκαράζ, αποκλείετεια να τρακάρεις.

Αν οδηγείς το αμάξι 12 ώρες την μέρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποτε θα τρακάρεις.

Εδώ πέφτουν τα F16 των Ολλανδών (που τα έχουν για τις παρελάσεις μόνο), δε θα πέσουν τα δικά μας (όπως και των "γειτόνων" φυσικά) που κάνουν καθημερινά κλειστές αερομαχίες ;

Wally είπε:
... να απολυαμε τους αχρηστους και να γινοταν επιλογη-εκπαιδευση ALA Ισραηλ ...
Συμφωνώ !

Και ξέρεις ... στο Ισραήλ τα όταν δέχονται επίθεση, χρησιμοποιούν και τα όπλα τους ! Και όταν το κάνουν, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ, και ηγεσία, τους λένε και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα 16 πέφτουνε, όχι γιατί δεν αξίζουν οι πιλότοι μας, αλλά γιατί πετάνε 24X365 σε συνθήκες πολέμου !
Μα γι αυτο το λογο υπαρχουν και αυτοι και τα F16 :D

Eπι πολεμου,θα δικαιολογουμε "στραβοτιμονιες" λογω κουρασης??

Και ξέρεις ... στο Ισραήλ τα όταν δέχονται επίθεση, χρησιμοποιούν και τα όπλα τους !
Διοτι τα χειριζονται οπως και τα μαχαιροπηρουνα σπιτι τους...φτυνουν αιμα φυσικα ενδιαμεσα...
 
Έθιξες μεγάλο θέμα ! Συμφωνώ 100% !Ελληνική "πατέντα" : Όποιος γράφει καλή έκθεση ή είναι καλός στην τριγωνομετρία, είναι και καλύτερος για ... αστυνομικός !

Ε, ρε παντόφλα που θέλουμε !
Ενώ πρώτα, που για να μπεις στα σώματα ασφαλείας ή στο Στρατό ήθελες μπάρμπα από την Κορώνη, ήταν καλύτερα.

Οχι,απλα να απολυαμε τους αχρηστους και να γινοταν επιλογη-εκπαιδευση ALA Ισραηλ σε νεο κοσμο,με διαθεση να προσφερει

Και ξέρεις ... στο Ισραήλ τα όταν δέχονται επίθεση, χρησιμοποιούν και τα όπλα τους ! Και όταν το κάνουν, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ, και ηγεσία, τους λένε και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !
Μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ, είναι σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και 50 χρόνια. Και τα ψιλοέκανε και μαντάρα πέρσι το καλοκαίρι στο Λίβανο. Το θέμα δεν είναι τι μέσα/εκπαίδευση έχεις, αλλά εάν είσαι διατεθημένος να τα χρησιμοποιήσεις. Και από τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι διάθεση δεν υπάρχει.

Ενώ αν υπήρχε, τα προβλήματα εκπαίδευσης και μέσων θα διορθόνωνταν στην πορεία.
 
Captain Kal είπε:
Ενώ πρώτα, που για να μπεις στα σώματα ασφαλείας ή στο Στρατό ήθελες μπάρμπα από την Κορώνη, ήταν καλύτερα.
Πάντως αν δεις και σε παλιές ταινίες (ή αν ρωτήσεις κάποιον "αρχαίο") θα σου πει ότι παλιά έβγαινε στην γειτονιά περιπολία ΕΝΑΣ και ΑΟΠΛΟΣ αστυνομικός, και οι εγκληματίες εξαφανιζόντουσαν σε ακτίνα χιλιομέτρων.

Σήμερα, 10 κουκουλοφόροι πολιορκούν κανονικά ολόκληρα αστυνομικά τμήματα και δεν τρέχει κάστανο !

Και φυσικά ουδείς αστυνομικός τολμάει να αντιδράσει.

Ούτε καν να αμυνθεί.
 
Ενώ πρώτα, που για να μπεις στα σώματα ασφαλείας ή στο Στρατό ήθελες μπάρμπα από την Κορώνη, ήταν καλύτερα.
Παντως το 50,60,70 δεν ειχε πεσει ουτε καν Widomaker ;) (F-104 Starfighter) σε αντιθεση με τωρα που super-duper μαχητικα πεφτουν σε χωρια της Βοιωτιας και της Λακωνιας (!!!!!)

Το θέμα δεν είναι τι μέσα/εκπαίδευση έχεις, αλλά εάν είσαι διατεθημένος να τα χρησιμοποιήσεις. Και από τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι διάθεση δεν υπάρχει.
Αμα δεν μπορεις να προστατευσεις ουτε τα προσωπικα σου εφοδια (ωστε να μην εχουμε δημοσια περιουσια(ασπιδες,πιστολια,σωβρακα) να γινεται βορα σε ασχετους) που να σου πουν και βαρα στο ψαχνο...θα σκοτωθουν μεταξυ τους και κατα λαθος :D
 
Πάντως αν δεις και σε παλιές ταινίες (ή αν ρωτήσεις κάποιον "αρχαίο") θα σου πει ότι παλιά έβγαινε στην γειτονιά περιπολία ΕΝΑΣ και ΑΟΠΛΟΣ αστυνομικός, και οι εγκληματίες εξαφανιζόντουσαν σε ακτίνα χιλιομέτρων.
Ναι. Και στις ελληνικές ταινίες, ο αστυνομικός έμενε στο ίδιο σπίτι με τον κακοποιό. (Η κόμισσα της Φάμπρικας :D ).

Παντως το 50,60,70 δεν ειχε πεσει ουτε καν Widomaker (F-104 Starfighter) σε αντιθεση με τωρα που super-duper μαχητικα πεφτουν σε χωρια της Βοιωτιας και της Λακωνιας (!!!!!)
Ξεχνάς ότι οι παραβιάσεις ξεκινήσαν μετά το 74. Οπότε οι ρυθμοί καταπόνησης ήταν διαφορετικοί, μέχρι τότε. Μετά το 74, (αφού τα F-104, αποσύρθηκαν μέσα με τέλη δεκαετίας 80), θα πρέπει να κοιτάξουμε τι γινόταν, καθώς και το προφίλ των αποστολών που αναλάμβαναν. (΄Οσο για τα ατυχήματα, οι Γερμανοί, που είχαν τα περισσότερα ατυχήματα, τα έβαζαν να κάνουν κλειστές αερομαχίες, ένώ αυτά ήταν φτιαγμένα για αναχαιτήσεις. Φτάνανε σε ταχύτητα τα 2,5 Μαχ νομίζω, γι' αυτό έιχαν και το παρατσούκλι, "Πύραυλοι με φτερά").
 
Ξεχνάς ότι οι παραβιάσεις ξεκινήσαν μετά το 74
Ακομα και ετσι να ειναι...η Βοιωτια δεν ειναι Ζωνη Εμπλοκης (αν και οπως παει το πραμα...)

To F104 το αναφερα επειδη ηταν το πλεον δυστροπο αεροσκαφος,καμια σχεση με τα σημερινα...

Παντως εμμενω στην αποψη μου οτι οι πτωσεις τα 10 τελευταια χρονια εχουν αυξηθει δραματικα...και ο λογος δεν εξηγειτε ουτε με την θεωρια συμπτωσεων,ουτε γεννετικης... ;)
 
Ακομα και ετσι να ειναι...η Βοιωτια δεν ειναι Ζωνη Εμπλοκης (αν και οπως παει το πραμα...)
Φαντάσου να είναι, τα διόδια του Σχηματαρίου παραμεθόριος. :biglaugh: :biglaugh:

Παντως εμμενω στην αποψη μου οτι οι πτωσεις τα 10 τελευταια χρονια εχουν αυξηθει δραματικα...
Αυξήθηκαν δραματικά και οι εμπλοκές. Σε μια μέρα μπορεί να πετάξουν και 30 σχηματισμοί, μέσα στο FIR, χωρίς σχέδιο πτήσης. Οι μισοί να καταλήξουν σε εμπλοκή, καταλαβαίνεις τι γίνεται.
 
Μιας και το thread αφορά την ταινία και όχι την 17Ν, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για την ταινία.

Νίπτω τας χείρας μου πια για το γεγονός ότι άσχετοι άνθρωποι ασχολούνται με ξένα θέματα που δεν τους αφορούν και οι κληρονόμοι αυτών των γεγονότων δεν αντιδρούν. Εννοώ ότι τα παρατάω, αφού οι Χολυγουντιανοί παραγωγοί καταπιάνουν την Ελληνική ιστορία όπως Μέγας Αλέξανδρος, Τροία, αρχαία Σπάρτη, τώρα 17Ν, την παραφράζουν και προσπαθούν να φτιάξουν "αριστουργήματα", και οι Έλληνες όχι μόνο δεν αντιδρούν, αλλά τα δέχονται με υπόκλιση.

Δεν καταλαβαίνω, αφού είναι άσκοπο, γιατί το κάνουν; Αφού η χοντρή θείτσα που τρέφεται με Μακντόναλντς δεν ξέρει κατα που πέφτει η Ελλάδα και δεν έχει ιδέα απο 17Ν, τι νόημα έχει; Γιατί δεν φτιάχνουν μια φανταστική ιστορία παρα καταπιάνουν αληθινά γεγονότα μιας ξένης χώρας;

Γιατί θα σπάσει τα ταμεία στην Ελλάδα μόλις έρθει;

Τώρα μένει να δω και την Τζούλια Ρόμπερτς ως Ιφιγένεια Εν Αυλίδι, για να μην πω τίποτα χειρότερο (και δεν μου επιτρέπεται).
 
Captain Kal είπε:
Φαντάσου να είναι, τα διόδια του Σχηματαρίου παραμεθόριος. :biglaugh: :biglaugh:
Μην το γελάς καθόλου φίλε μου !

Σε λίγα χρόνια, περίμενε να ακούς ειδήσεις του στυλ :

"Τούρκικα πολεμικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ελληνικά, πάνω από την πλατεία Ομονοίας. Η ελληνική πλευρά απάντησε με έντονο διάβημα στον ΟΗΕ και τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ευρωπαική προοπτική της Τουρκίας" !

Captain Kal είπε:
... Σε μια μέρα μπορεί να πετάξουν και 30 σχηματισμοί, μέσα στο FIR, χωρίς σχέδιο πτήσης. Οι μισοί να καταλήξουν σε εμπλοκή, καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Ακριβώς !

Και σκέψου ότι πολλοί σχηματισμοί, δεν είναι απλά "ζευγάρια", αλλά "πακέτα αεροσκαφών" (συχνά 12-14 αεροσκάφη).

audiodee είπε:
...άσχετοι άνθρωποι ασχολούνται με ξένα θέματα που δεν τους αφορούν ...
Σενάριο συνομωσίας :

Μήπως (λέμε μήπως) η εγχώρια τρομοκρατία και η Αμερική, δεν είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους ζητήματα ; :confused:

Πρν κάτι μήνες, οι Αμερικάνοι μας επέπληξαν για θέματα τρομοκρατίας.

Μόλις η κυβέρνση δήλωσε ότι "δεν υπάρχει πλέον τρομοκρατία στην Ελλάδα", την ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ μέρα, μπήκε βόμβα σε υπουργείο.

Για δες κάτι συμπτώσεις ...

Άσε που όταν αγοράζουμε αντιτρομοκρατικά συστήματα (π.χ. C4I) από την Αμερική, ως δια μαγείας η τρομοκρατία παύει ...

Για να μην μιλήσουμε για τον "ενοχλητικό" άγγλο Σώντερς (αυτόν που έφαγε η 17Ν), ο οποίος (φημολογείται ότι) επανέφερε δυναμικά την Αγγλία στο παιχνίδι των ελληνικών εξοπλισμών, στερώνατς την Αμερική από το κομμάτι της πίττας, που θεωρούσε ότι της αν΄κει.

Πολλές συμπώσεις ρε παιδί μου ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ σχολίασα την κινηματογραφική ταινία ως κινηματογραφική ταινία, όχι τη σχέση ανάμεσα η.π.α., Ελλάδα, 17Ν, τρομοκρατία...
 
audiodee είπε:
Εγώ σχολίασα την κινηματογραφική ταινία ως κινηματογραφική ταινία, όχι τη σχέση ανάμεσα η.π.α., Ελλάδα, 17Ν, τρομοκρατία...
ΟΚ, κουβέντα να γίνεται.

Πάντως υποθέτω ότι οι αληθινές ιστορίες, πουλάνε περισσότερο, εξ'ού μάλλον και η ιδέα για 17Ν.

Επίσης η τρομοκρατία (ως θέμα) είναι πλεόν πολύ "πιασάρικη" στις ΗΠΑ.
 
Αυτό που πραγματικά με εξαγριώνει είναι ότι τέτοιου τύπου περιθωριακές ομάδες φαίνεται να απολαμβάνουν ένα είδος ιδιότυπης ασυλίας στη χώρα μας!Σε μια τόσο μικρή χώρα είναι αδύνατο να ευδοκιμούν τέτοια φαινόμενα.Είναι αδύνατον να αργεί τόσο πολύ η εξάρθρωση τους!Ούτε ζούγκλες ούτε ερήμους έχουμε.Και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε.

Προσέχετε τους ανόητους που δηλώνουν δημοσιογράφοι πώς σεληνιάζονται όταν βλέπουν αστυνομικό!-Τι δουλειά είχαν οι άντρες σας στα Εξάρχεια; ρώταγαν τον αντιπρόσωπο της αστυνομίας ,υιοθετώντας φυσικά την άποψη ότι το μέρος ανήκει σε άλλους..!

Άραγε τι πιστοποιητικά πρέπει να προσκομίσεις για να γίνεις δημοσιογράφος;
 
Πίσω
Μπλουζα