Ταινίες με τον Tarzan (Johnny Weissmuller)

δεν γυρνανε τετοιες ταινιες πλεον....
 
fetch
Εδώ βλέπουμε μια σελίδα από την γερμανική έκδοση του Άντιριξ & Σύμφωνιξ (Clever & Smart) η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει σταματήσει αλλά ο Ίμπανεθ στην Ισπανία συνεχίζει ακάθεκτος! Με μια περίεργη συσκευή του Δρ.Μπακτέριους ταξιδεύουν στο κινηματογραφικό παρελθόν και, μεταξύ άλλων γκαφών, ο Άντιριξ κόβει την κληματσίδα που στηρίζεται ο Ταρζάν και τον γκρεμίζει κάτω! Ο Ταρζάν είναι φυσικά ο Weissmueller!(Bring mir den Κerl, Weissmueller)-φέρε μου τον τύπο, Βαισμύλερ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Uskoke είπε:
fetch
Εδώ βλέπουμε μια σελίδα από την γερμανική έκδοση του Άντιριξ & Σύμφωνιξ (Clever & Smart) η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει σταματήσει αλλά ο Ίμπανεθ στην Ισπανία συνεχίζει ακάθεκτος! Με μια περίεργη συσκευή του Δρ.Μπακτέριους ταξιδεύουν στο κινηματογραφικό παρελθόν και, μεταξύ άλλων γκαφών, ο Άντιριξ κόβει την κληματσίδα που στηρίζεται ο Ταρζάν και τον γκρεμίζει κάτω! Ο Ταρζάν είναι φυσικά ο Weissmueller!(Bring mir den Κerl, Weissmueler)-φέρε μου τον τύπο, Βαισμύλερ!
Φοβερά κείμενα!!!! Στην προτελευταία εικόνα λέει ο σκηνοθέτης: "Για τη σκηνή του στραγγαλισμού θα χρησιμοποιήσουμε τον εφοριακό. Είναι πρωτοφανές το πως αποκομίζει την τελευταία ρανίδα, ακόμα και από έναν ρινόκερο. Αυτοί (οι εφοριακοί) δεν αφήνουν ούτε τον αέρα για να αναπνεύσει κανείς" Πόσο επίκαιρη ρήση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
και αν προσέξατε τα σκίτσα είναι ασπρόμαυρα επειδή είναι στην εποχή του α/μ κινηματογράφου!! Μόνο οι δύο "ήρωες" (ο θεός να τους κάνει) είναι έγχρωμοι.Πιο μετά στην ιστορία γίνεται έγχρωμο και πιο πριν είναι βωβό!! Είναι καταπληκτικό το κόμικ του Ιμπανέθ, και είμαι διατεθειμένος να μάθω ισπανικά μόνο και μόνο για να το διαβάσω στο πρωτότυπο (και φυσικά Θερβάντες και Δον Κιχώτη, αλλά θα έπρεπε να μελετάω χρόνια για να καταλάβω τέτοια έργα. Mortadelo y Filemon είναι ο τίτλος στο πρωτότυπο, και είναι από τον καιρό του Φράνκο!! Lo Sulfato Atomico είναι αν δεν κάνω λάθος το πρώτο κόμικ,
 
Το κανάλι TV100 της Θεσσαλονίκης τελευταία προβάλλει συνεχώς τις ταινίες του Ταρζάν τα πρωινά του Σαββάτου.
 
Πίσω
Μπλουζα