Ταινια/σειρα του 1990 με εκδρομη μαθητων

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.726
Ατυ η αναμνηση εχει να κανει με καλοκαιρι του 1990, και μαλλον με το Μεγκα (αν ειναι λαθος, ας μετακινηθει αλλου :))

Ειχα παρακολουθησει κατι σαν ελληνικη τηλεταινια/βιντεοταινια που ειχε σαν υποθεση κατι μαθητες που πανε εκδρομη σε ενα ξενοδοχειο (μαλλον πενταημερη) και διαφορα ευτραπελα. Η συνταγη πατουσε πανω σε Ροδα-Τσαντα καθως και στη συνταγη "Μεγαλη των Μπατσων Σχολη", αφου καθε μαθητης ειχε δικο του διαφορετικο χαρακτηρα.

Τωρα απο ηθοποιους και υποθεση δε θυμαμαι απολυτως τποτα περα απο καποιες εικονες. Απο τους διαφορους χαρακτηρες θυμαμαι μονο εναν τυπο Χαχανουλη που πεταγοταν καθε τοσο για να πει σαχλα αστεια στους αλλους, προκαλωντας διαφορες αντιδρασεις (πχ μια κοπελα αλλοιθωριζει και αυτομαχαιρωνεται :D).

Τωρα, δεν ειχα καταλαβε αν ηταν ταινια ή σειρα. Τη πρωτη φορα που το ειδα νομιζα οτι ηταν ταινια. Στην πορεια του καλοκαιριου οως το ειδα σε μορφη επεισοδιων. Δεν ξερω αν ηαν σειρα που βασιζτηκε πανω στην ταινια, ή αν η ταινια ηταν "πιλοτος"... η απλα αν ηταν το πρωτο επεισοδιο και νομιζα οτι ηταν ταινια :)
 
Μπαμπι ευχαριστω για την απαντηση σου. Ο λογος που δεν σχολιασα και σε ευχαριστηκσα εινα οτι δεν μπορω να το εξακριβωσω, αλλα και η χρονολογια 1991, ενω ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μιλαμε για 1990. Αλλα το ονομα, καθως και η ταινια-σειρα, δειχνουν οτι ειναι αυτο.
 
Τη συγκεκριμένη σειρά την είχα εντοπίσει και δημιουργήσει ο ίδιος και πρόκειται για επανάληψη της σειράς, επομένως θα μπορούσε να είχε προβληθεί για πρώτη φορά το 1990! Τα στοιχεία περί "πρώτης προβολής" κτλ. είναι προσωρινά επειδή δεν έχουμε άλλα. Νόμιζα ότι γίνεται σαφές αυτό από τη λίστα επεισοδίων παρακάτω...

Τα δεδομένα αλλάζουν παιδιά και δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε. Σε πολλές θεατρικές παραστάσεις έχουμε πάει 1 & 2 χρόνια πίσω μερικές φορές και διορθώνουμε τη νεότερη προβολή ως επανάληψη! Προς το παρόν αυτά τα δεδομένα έχουμε, βέβαια. :)
 
Μπορει παντως καποιος να επιβεβαιωσει οτι ηταν οπως το περιγραφω; Δηλαδη τον τυπα που ελεγε ολο σαχλα αστεια και καποια που αυτομαχαιρωνεται; :D
 
Δεν την έχω φίλε μου... Με μια πρώτη ματιά δεν την είδα στο youtube να υπάρχει παρά μονάχα ένα ολιγόλεπτο στιγμιότυπο. Εάν αυτό δε σου λέει κάτι, μπαίνει στις αναζητήσεις και θα ενημερώσω όταν έχω κάτι νεότερο.
 
Πίσω
Μπλουζα