Ταυτοποίηση παιχνιδιού από σύμβολα (!?!?)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.872
Για να δουμε αν μπορουν τα τσακαλια της παρεας να βοηθησουν!

Σε κατι παλια μου χαρτια βρηκα σημειωσεις που εκανα ενω επαιζα κατι παιχνιδια. Σε ενα χαρτακι βρηκα αυτα τα συμβολα που σχεδιασα, τα οποια ηταν προφανως hints που αφορουσαν τοποθεσιες σε ενα παιχνιδι. Στο ιδιο χαρτακι ειχα σχεδιασει και κατι σαν χαρτη ενος λαβυρινθου αλλα χωρις να εχω γραψει τιποτα.

Με εχει φαει η περιεργεια για ποιο παιχνιδι μπορει να ηταν και πότε το επαιζα, αν και σιγουρα ηταν κατι σε puzzle/adventure! Σχεδιασα λοιπον τα συμβολα με το ποντικι, και σημειωσεις που εγραψα διπλα τους, μηπως θυμισουν κατι σε καποιον!

symbol.png

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για βάλε κάτω ότι puzzloειδές fmv έχεις παίξει μετάξυ 1996-1998 και θα το βρούμε ?

Χαχα και μενα κατι σε παζλοειδες φμβ μου κανει, αλλα οσο κι αν το εβαλα κατω, δεν παει πουθενα το μυαλο μου :)

Για πισι μιλαμε ετσι,οχι κονσολα και εποχη απο οτι ειπαν τα παιδια τελη 90ς;;

Λογικα πισι, εποχη ομως μπορει να πηγαινει και 2000 η λιγο μετα.

Σωραίοςςςςς!!!

Το Longest Journey το ειχα παιξει μονο μια φορα πριν απο χρονια... και περα απο το σεναριο, θυμαμαι πολυ λιγα πραγματα απο τους γριφους κλπ. Επιβαλλεται να το ξαναπαιξω, γιατι δε λεει να εχω παιξει 200 φορες το Monkey Island :D.

Καλα, τοσο παλιο ηταν το χαρτακι; :Ρ

Εγώ έχω μέσα στο κουτάκι του κάθε παιχνιδιού όλες τις σημειώσεις που κρατούσα όταν το έλυνα.

Ενδιαφέρον θέμα..!

Το είχε βάλει δώρο το PC Master, κι' έτσι το είχα παίξει.  

Πίσω
Μπλουζα