Ναι και μένα μου τη δίνουν τα πληκτρολόγια που αλλάζουν τα κουμπιά, κυριως που κάποια αντικαταστήσαν το μεγάλο Enter key με μικρό και από πάνω π.χ. κάποιο άλλο κουμπί, το slash ή δεν θυμάμαι. Πόσες φορές θες να χτυπήσεις το enter και καταλάθως χτυπάς / και Enter.
Επίσης, όλα αυτά τα extra κουμπιά windows start, κλπ. Τα πράγματα που είναι gimmicks και δεν θα τα χρησιμοποίησεις (δεν μου έχει τύχη να θέλω να πάω στο start και να το κάνω με το κουμπί, γιατί τάχα μου είναι πιο μαγκιόρικο ή θα γλυτώσω μισό δευτερόλεπτο). Καμιά φορά έπαιζα κάποια παιχνίδια στα windows σε fullscreen, καταλάθως πατούσα το windows start και με βγάζει από το παιχνίδι στο desktop. Τι μπινελίκια ρίχνω κάθε φορά..
Ή όλα αυτά τα "όμορφα" κουμπάκια για να ανοίγεις winamp, notepad, κλπ. ή να κάνεις sleep. Ενώ έχω πληκτρολόγια με τέτοια, ποτέ δεν ασχολήθηκα να τα πατήσω αντί να πάω και να ανοίξω τα αντίστοιχα προγράμματα με το mouse. Αλλά μια φορά πήγα να πιάσω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο να το μεταφέρω αλλού και πάτησα το sleep και μετά έψαχνα πως να το επαναφέρω για να μην κάνω reset (ξαναπατούσα το sleep ή έψαχνα κανά wake button, χαζομάρα αλλά για κάποιο λόγο είχε κολήσει).
Έχω ακούσει και το κορυφαίο από συνάδελφο μου, σε κάποια laptop να έχουν κουμπί reset σαν κανονικό κουμπί εντελώς δίπλα στο backspace, ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει!
p.s. Ψιλοάσχετο για gimmickίλες, κάτι βλακείες sticky keys. Έπαιζα ο καήμενος το Prince of Persia σε Dosbox, και το χέρι μου είχε ξεσκίσει το Shift στη μάχη, και με πετάει το ηλίθιο στο desktop για το άχρηστο feature που δεν πρόκειται να χρησιμοποίησω. Μετά έχει αν το πατήσεις πολλές φορές να σου κάνει ερώτηση αν θες να ενεργοποιήσεις τα sticky keys, οπότε πρέπει να το απενεργοποίησεις και αυτό. Έλεος.