Τελικά....μήπως είμαστε πλούσιοι????!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.855
Προσφατα το ebay δημοσιευσε μια λιστα με τα 18 πιο ακριβα παιχνιδια ολων των εποχων!!!!

Videogames,αυτοκινητακια,κουκλες,φιγουρες δρασης μεχρι και pinball ειναι μερικα απο αυτα

που πραγματικα οι τιμες ειναι περα απο καθε φαντασια!!!!!!!!! :o

Συγκρεκριμενα αναφερει...

The global toy industry is worth $84.1 billion, of which the U.S. comprises 25% at some $21.2 billion in sales each year. Toys continue to be played with and admired regardless of the shift to the digital era. As a child you probably played with many toys, but did you know that if you had kept some of them in mint condition, you could have sold them for thousands of dollars today?  

Many people claim that the point of toys is to be enjoyed and not to sit in a sealed box, but the price tag of some of these toys might make you reconsider. Avid collectors are sure to shop around, and the prices listed here are subject to change based on what people are selling. Check out our list of 18 rare, valuable toys below!

Η λιστα

Μηπως τελικα....ειμαστε οντως πλουσιοι και δεν το ξερουμε?:burn:

Για ψαχτειτε λιγο....:wink:

Aν και αρκετοι απο εμας,που εχουμε σπανιους υπολογιστες/φωτ.μηχανες κλπ μπορεις να πεις οτι ειμαστε,το παραπανω "αρθρο" θα το ελεγα μαλλον πληρωμενη διαφημιση του ebay...πχ το pokemon pokedex μας λεει οτι κανει 100.000$ και εδω το βρισκουμε με 90 ευρα κουτατο(και σιγα το πραγμα δηλαδη ,της tiger ειναι ,καμμια σχεση με Nintendo )....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετές φιγούρες των ταινιών star wars πιάνουν αστρονομικές τιμές. Ειδικά αυτές της Kenner.

Εγώ δεν έχω κάτι που να είναι στη λίστα άρα είμαι φτωχός :P

angel_grig είπε:
Aν και αρκετοι απο εμας,που εχουμε σπανιους υπολογιστες/φωτ.μηχανες κλπ μπορεις να πεις οτι ειμαστε,το παραπανω "αρθρο" θα το ελεγα μαλλον πληρωμενη διαφημιση του ebay...πχ το pokemon pokedex μας λεει οτι κανει 100.000$ και εδω το βρισκουμε με 90 ευρα κουτατο(και σιγα το πραγμα δηλαδη ,της tiger ειναι ,καμμια σχεση με Nintendo )....
Εχμμμ...Γρηγορη....τα link στο καθε ειδος τα πατησες?:what:

telonio είπε:
Αρκετές φιγούρες των ταινιών star wars πιάνουν αστρονομικές τιμές. Ειδικά αυτές της Kenner.
Καλα σε αυτα ειδικα τα collectibles απο ταινιες και ιδιαιτερα "πιασαρικες"....γινεται ο χαμος!!!!! :)

and1 είπε:
Εγώ δεν έχω κάτι που να είναι στη λίστα άρα είμαι φτωχός :P
Ασε Αντρικο....εμεις ειμαστε ο κατιμας.... :P

Σταυρο τα ειδα τα λινκ...ναι,ορισμενα πραγματα μπορει να φτασουν υψηλες τιμες ,αλλα ορισμενες απο αυτες στα λινκ ειναι εξωπραγματικες...πχ εδω ο darth vader ξεκιναει στα 67000$ και εδω το ιδιο πραγμα μπορει να θελει ακομη 4 ημερες για να ληξει αλλα ειναι σε πολυ πιο νορμαλ τιμη...

Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο αναφορικά με την τιμή, είναι πως το πρώτο είναι AFA 80 ενώ το δεύτερο όχι. Είναι αυτή η μούρλα των αμερικάνων σε πόσο καλή κατάσταση είναι μια φιγούρα και την βαθμολογούν με τον όρο AFA (Action Figure Authority).

Περισσότερα εδώ:

http://www.toygrader.com/grading_scales.aspx

telonio είπε:
Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο αναφορικά με την τιμή, είναι πως το πρώτο είναι AFA 80 ενώ το δεύτερο όχι. Είναι αυτή η μούρλα των αμερικάνων σε πόσο καλή κατάσταση είναι μια φιγούρα και την βαθμολογούν με τον όρο AFA (Action Figure Authority).
Περισσότερα εδώ:

http://www.toygrader.com/grading_scales.aspx
To δευτερο μπορει να μην εχει afa αλλα ειναι σε αριστη κατασταση..αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που κανενας δεν το παιρνει..θυμιζει κατι τυπους που σου λενε ultra rare computer c64 οταν εχει βγει σε κατι εκατομμυρια...

Γείτονα από την παλιά μου γειτονιά, μαζί σου είμαι. Απλά επειδή κάποτε είχα καμιά 150αριά φιγούρες του Star Wars και παρακαλοθούσα τι παίζει με τις φιγούρες, Αυτές που ήταν AFA πάντα έπιαναν τιμές στον θεό. Βέβαια σαφώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπως πολύ σωστά ανέφερες.

Eδώ θα σας πέσουν τα μαλλιά (όσοι έχετε ακόμη) :)

http://www.ebay.com/itm/Amiga-1000-/151426013460?pt=US_Vintage_Computers_Mainframes&hash=item2341b19914

Kανονικά το πολύ να φτάσει τα 200 ευρώ.

Σοβαρά τώρα υπάρχουν άτομα που αγοράζουν φιγούρες κ κάρτες με τέτοιες τιμές? 150.000$ για μια κάρτα pokemon? Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τα τετραπλά στην άκρη για να το κάνει.

Αντρικο...πιστεψε με,οσο και να σου φαινεται παραξενο....υπαρχουν!!!

Μερικα παθη τα πληρωνεις πολυ ακριβα. :)

Ειναι να μην εχεις το μικροβιο σε τετοια πραγματα.

Σωστός ο Σταύρος. Βέβαια και το μικρόβιο να έχεις, αν δεν έχεις φράγκα..

stayros είπε:
Αντρικο...πιστεψε με,οσο και να σου φαινεται παραξενο....υπαρχουν!!!
Μερικα παθη τα πληρωνεις πολυ ακριβα. :)

Ειναι να μην εχεις το μικροβιο σε τετοια πραγματα.
Σταυρή όχι παράξενο αλλά εξωπραγματικό κ τρελό. Άβυσσος η ψυχή του συλλέκτη....

Πίσω
Μπλουζα