Τιτλοι τελους για το Anandtech

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.587
Αντιδράσεις
10.063
Σαν να ηταν χτες που μελαγχολούσαμε για το τελος του εντυπου τυπου πληροφορικης στην Αμερικη, αλλα απ' οτι φαινεται τιποτα δεν ειναι ασφαλες απο την αδιστακτη πορεια του χρονου, ουτε ιερες αγελαδες οπως το κορυφαιο site πληροφορικης και υπολογιστων Anandtech, που κλεινει τις ψηφιακες του πορτες μετα απο 27 χρονια λειτουργιας.

logo2.png

Ηταν sites σαν αυτο και τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη του, Tom's Hardware, που με εκαναν τελικα να εγκαταλειψω τα εντυπα περιοδικα, εκει στα τελη του 1999. Οπως τα περισσοτερα επιτυχημενα sites ειχε ταπεινες χομπιστικες αρχες, απο την κρεβατοκαμαρα του Anand Lal Shimpi και ηταν μακρυς ο δρομος που το καθιερωσε σαν μια απο τις πιο σεβαστες και κορυφαιες πηγες πληροφορησης για τον χωρο παγκοσμιως.


Anand_AGN_June_1998.jpg

Πολλες απο τις πιο επιτυχημενες αγορες μου ηταν αφου συμβουλευτηκα τις παρουσιασεις και τους οδηγους αγορων που δημοσιευε το site. Ενα ειναι σιγουρο, οτι θα μου λειψει η επαγγελματικη, αντικειμενικη καλυψη του χωρου και η καθημερινη μου επισκεψη για να ενημερωνομαι για τις νεες εξελιξεις.

Ευτυχως, απ' οτι φαινεται, το site με τον πλουτο γνωσης που καλυπτει πρακτικα μια γενια, θα μεινει online επ' αοριστω. Ας ελπισουμε οτι δεν εχουμε κι αλλες τετοιες σημαντικες απωλειες, ειδικα αφου η εναλλακτικη ειναι η ανεπαρκεις καλυψη που προσφερουν τα social media, οπως το youtube.
 
Πίσω
Μπλουζα