Τι εχθρούς έχετε σκοτώσει περισσότερο στα videogames;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Σιγουρα ολοι στην gaming καριερα μας ειτε ειναι μεγαλη αυτη ειτε ειναι μικρη υπαρχουν παιχνιδια που πραγματικα τα εχουμε λιωσει περισσοτερο απο καποια αλλα οποτε οπως ειναι φυσικο εχουμε σκοτωσει και δεκαδες,εκατονταδες η ακομα και χιλιαδες εχθρους σαυτα αλλα υπαρχουν και παιχνιδια που εχουν το ιδιο ειδος εχθρων με αυτα που εχουμε λιωσει οποτε ο αριθμος του ιδιου ειδους εχθρων που εχουμε σκοτωσει αυξανεται κατα πολυ.Ετσι λοιπον η ερωτηση μου ειναι τι εχετε σκοτωσει πιο πολυ στην gaming καριερα σας και μπορειτε να γραψετε οσα θελετε δεν υπαρχει περισορισμος.

Ξεκινωντας εγω το ειδος των εχθρων που εχω σκοτωσει πιο πολυ ειναι τα φαντασματα απο το Pacman.Mιλαμε για χιλιαδες για να μην πω εκατομμυρια στης επισης χιλιαδες η εκατομμυρια ωρες που εχω φαει πανω απο αυτο το παιχνιδι.

Ζομπι,ζομπι,ζομπι,ζομπι και παλι ζομπι απο ολα τα παιχνιδια της σειρας Ghosts n' Goblins που εχω λιωσει μεχρι τα Residen evil και ενα σωρο αλλα παιχνιδια τα ζομπι ειναι το ψωμοτυρι του gaming:D

Ενα αλλο ειδος που εχω σκοτωσει κατα χιλιαδες ειναι οι νιντζα.Shinobi,shadow dancer,strider,teenage mutan ninja turtles,ninja gaiden αλλα και δεκαδες αλλα παιχνιδια με ninja.Mιλαμε για τον metalcandyman τον νιντζοφαγο :D

Slimes που υπαρχουν σε ολα τα Dragon Quest παιχνιδια που σημειωτεον ειναι το αγαπημενο μου rpg.Μιλαμε για πολλα slime η καλητερα παρα πολλα slimes η καλητερα παρα μα παρα μα παρα πολλα slimes.Mιλαμε για πολυ σφαξιμο και μεγαλο αιματοκυλισμα στα κατα τα αλλα συμπαθητικα slimes.

Horde players στο WoW :P

Αλλά ίσως να είχα σκοτώσει πιο πολλά Zerg την εποχή που έπαιζα Starcraft. Θυμάμαι, έφτιαχνα μία custom πίστα που να ευνοεί τα siege tanks, τα έστηνα, και μετά άφηνα τους αντίπαλους Zerg να έρχονται κατά εκατοντάδες για να ευχαριστηθώ bloodbath.

Εξωγήινους μακράν. Με τόσα shoot 'em ups που έχω παίξει από το Space Invaders και μετά φαντάζομαι ότι θα έχω εξολοθρεύσει κάθε είδος του γαλαξία (φυσικά γιατί προστατεύω το ανθρώπινο είδος :P ).

Περισσότερο απ'ολους, τα φαντάσματα του pacman και μετά τους κακούς του Double dragon.

Εξωγήινους μαλλον στην πλειοψηφια.Μετα ζομπι(απο GnG μεχρι τα Resi κτλ) και κακους συμοριτες(απο Renegade-Target Renegade κτλ μεχρι Final Fight κτλ).Σιγουρα πολλους Alliance και αρκετες χελωνες.Αλλα σιγουρα πρωτοι και με διαφορα οπως ειπα πριν εξωγηινους.Πρεπει να εχω εξοντωσει κανα γαλαξια μεχρι στιγμης..

Καθοτι ημουν Star Warάς, συν το οτι ειχαν βγει πολλα παιχνιδια, θα ελεγα οι περισσοτεροι εχθροι που εχω φαει ειναι Imperial Stormtroopers και TIE Fighters :)

Μάλλον Koopas και Goompas είναι οι περισσότεροι εχθροί σε παιχνίδια Super Mario. Έπειτα, ζόμπι όπως ειπώθηκε από τα Resident Evil.

Κυριως αεροπλανακια και διαστημοπλοιακια. Μπορει να ειναι εξωγηινοι με διαστημοπλοια οπως στα raiden ή γηινοι με αεροπλανακια οπως στα 194Χ (εκτος και εαν οι εξωγηινοι κανουν επιθεση με κλωνους απο spitfire και zero). Μαλλον δις εχω σκοτωσει, αφου εμφανιζονται κατα εκατονταδες. Σε 5 λεπτα παιχνιδιου σε καποιο raiden συνηθως σκοτωνονται 1000 αεροπλανακια, οποτε ειναι ευκολο να σκοτωσεις μερικες χιλιαδες.

johnny19818 είπε:
Μάλλον Koopas και Goompas είναι οι περισσότεροι εχθροί σε παιχνίδια Super Mario.(....)
That makes two of us! :) Τα μπαρμπαδάκια του Super Mario Land & World είχαν την τιμητική τους.... Ο λόγος που δε βγαίνουν άλλα Mario είναι γιατί σκότωσα τόσα μπαρμπαδάκια, που "καθάρισα" και τις μελλοντικές γενιές...

Το αμέσως επόμενο: Space Invaders....

Το τρίτο στη σειρά? Ό,τι μιλάει - περπατάει και σέρνεται στα απανταχού Tomb Raider! :P

Bonus: τι σκότωνα και φοβόμουν που το σκότωνα (a.k.a. "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη" mode): Όλα τα πλάσματα του silent hill....

Μπρρρρ!.... :nervous:

Μικρός, πρέπει να είχα εξοντώσει μερικές μεραρχίες Γερμανών στρατιωτών στο Wolfenstein...

Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω παίξει το rainbow islands αφού παίζω μέχρι και σήμερα. Συνεπώς μιλάμε για πολλά ανελέητα kills από σκαθάρια, μέλισσες, αράχνες κτλ. Πρέπει να έχω καταστρέψει το μισό σύμπαν σε τουβλάκια του arkanoid και ειδικά στο revenge of doh (στον αφανισμό παλιά με βοηθούσε και ο πατέρας μου). Μιλάμε έχω αφιερώσει έτη ολόκληρα. Επίσης, είμαι σίγουρος πως αν συνέχιζα ελαφρώς, τα εχθρικά sprites στο batman the movie και στο πρώτο robocop θα ζήταγαν έλεος.

Aν και στα διάφορα games που ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια έχω "εξολοθρεύσει" παντός είδους εχθρούς (ανθρωπόμορφους και μη), αξίζει μία ξεχωριστή αναφορά στα διαστημόπλοια του Elite, μιά και το είχα παίξει σε αρκετές διαφορετικές εκδόσεις, οπότε μιλάμε για ολόκληρες... αρμάδες απο Python, Sidewinder, Viper, Cobra, και λοιπά spaceships. :D

Το ωραίο είναι ότι η παράδοση αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα (μέσω των σύγχρονων Elitoκλώνων - π.χ. Oolite), ενώ και μελλοντικά, προς τα εκεί συνεχίζουμε να οδεύουμε... :P (η τελική κυκλοφορία του Elite Dangerous πλησιάζει σιγά-σιγά)

Ωραίο θέμα... :)

Εγώ θα έλεγα τους κακούς από τα δύο DOOM τα οποία είχα λιώσει για χρόνια και χρόνια!

johnny19818 είπε:
Μάλλον Koopas και Goompas είναι οι περισσότεροι εχθροί σε παιχνίδια Super Mario.
+1 , να προσθεσω και τους "shy guys" :D

Μετα ερχονται "ανθρωποι" ποικιλων ασχολιων(ναζι,νιντζα,συμμοριτες, μελοι οργανοσεων κτλ...) και "αεροπλανακια".

ps. Παραλιγο να ξεχασω τα Varkas Silenos οταν επαιζα L2 , με βλεπανε και περνανε δρομο!! Για περιπου 3 χρονια που επαιζα σχεδον καθημερινα τους ειχα φαει το μεδουλι χαχαχαχα!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Φαντάρους" πάσης φύσεως, αφού έχω γράψει πολλές ώρες σε strategy. Από τα orc του Warcraft μέχρι κάθε πιθανό unit του Civilization και ότι άλλο σχετικό υπάρχει, έχω γίνει η Νέμεση του κάθε "επιστρατευμένου". Turn based και realtime, κανένας τους δεν είναι ασφαλής. :D

Με τεραστια διαφορα απο τους δευτερους, αρεσκομαι να σκοτωνω...γενικα, ανθρωπους!!! (ειναι ανησυχητικο αυτο γιατρε μου, ε)?? :P

Για να αναφερω μονο καποια λιγα παιχνιδια για να καταλαβετε:

Metal Gear Solid 1-4, Uncharted 1-3, Assassin's Creed 1-5, Call of Duty 3-6, Bad Company 1-3, Tomb Raider 1-6 Fallout 3, Infamous 1+2, Batman Arkham Asylum + City, Bulletproof, Manhunt, Grand Theft Auto 3-6 (αυτο που το πατε, παραλιγο να το ξεχναγα) και γενικα ο, τι παιχνιδι παιζεται απο ενα ατομο και ειναι 3d person action/adventure ή FPS. :armed: .

Μακελειο λεμεεεε!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα