Τι τρέχει με το audacity?

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.580
Αντιδράσεις
1.725
Για χρόνια είχα μια παλιά εκδοση Audacity και εκανα τη δουλεια μου. ετα απο κάμποσο καιρό ειπα να ανανεώσω με μια καινουργια εκδοση. Καθε φορα ομως που ξεκιναω το προγραμα, εμφανιζεται το splashscreen και απλα, μενει εκει, μεχρι να σκοτωσω το process. Αυτο συμβαινει και με καθε καινουργια εκδοση που δοκιμαζω. Εχω Vista ελληνικα. Ξερει κανενας τι συμβαινει;
 
Οταν ακούω Ελληνική έκδοση λειτουργικού, βγάζω καντήλες :p

Δοκίμασε να κατεβάσεις την portable έκδοση:

http://portableapps.com/apps/music_video/audacity_portable

Ισως να προσπαθεί να σώσει κάτι στον φάκελο "τα έγγραφά μου" και επειδή είναι στα Ελληνικά, να τρώει κόλλημα. Μου έχει τύχει εκατοντάδες φορές να το δω αυτό με διάφορα προγράμματα. Αλλά άσχετα με το τι φταίει, η portable έκδοση κάθε προγράμματος είναι πάντα καλύτερη για μένα.
 
Vista;

Vista;;

Vista;;;

VISTA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip:

Πέρα από αυτό το απαράδεκτο, για δοκίμασε να διαγράψεις τον παλιό φάκελο ρυθμίσεων....

Αν δεν ξέρεις που είναι, πες μου να το ψάξω να σου πω.
 
Αυτο με το splash screen ειναι προβλημα αλλα κυριως στα 10. Με αναγκασε ενα κανω rollback σε 8.1 στο laptop της δουλειας.

Απλα παγωνουν καιποια προγραμματα στο splash screen. Ο μονος τροπος να το ξεπερασεις στα 10 ειναι να απενεργοποιησεις το touch της οθονης.
 
Μετα απο καμποσους μηνες καταφερα να βγαλω μια ακρη αλλα οχι να εντοπισω το προβλημα, που τελικα ειναι του ΛΣ μου.

Τελικα αυτο που συμβαινει ειναι οτι γινεται καποια... εμπλοκη να το πω, με το sound device μου. Ενα σχετιζομενο προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω το sound recorder, δεν φορτωνει, ενω μερικες φορες καποιες web εφαρμογες με ηχο δε λειτουργουν.

Ολα τα παραπανω μπορω να τα προσπερασω αν πχ ανοιξω ενα αρχειο ηχου με το VLC. Ενω ανοιγει το προγραμμα και φορτωνει (υποθετω) τους drivers και τα devices ηχου, τοτε ξεμπλοκαρουν και οι ηχοι των web εφαρμογων και ξεκολλαει και το splash screen του audacity και ανοιγει το προγραμμα κανονικα.

Καμια φορα, ενω εχω ανοιχτο το audacity, και παταω "εγγραφη", το προγραμμα μπλοκαρει. Και παλι, ξεμπλοκαρει συνηθως οταν καταφυγω στη μεθοδο αυτη, αλλα οχι παντα. Και φυσικα αυτο δεν αποτελει λυση :)

Υπαρχει καμια ιδεα για το πως μπορω να εντοπισω το προβλημα, να δω αν καποιο device file, driver, ή κατι, δημιουργει conflict η αλλο προβλημα και να το λυσω;
 
Πίσω
Μπλουζα