Τι τύπος gamer είστε?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.198
Έχοντας μαζέψει ουκ ολίγα παιχνίδια για κάθε κονσόλα μoυ ήρθε η ερώτηση για το θέμα αυτό. Τι τύπος gamer είστε?

α) Ο τύπος που θα αγοράσει ένα παιχνίδι και θα το λιώσει μέσα σε ένα βράδυ ή ένα ΣΚ και δεν θα αγοράσει κανένα μέχρι να το τερματίσει?

β) Ο τύπος που θα αγοράσει ότι να'ναι μαζικά, θα παίξει 5 λεπτά από το καθένα και θα τα αφήσει στην άκρη?

γ) Ο τύπος που γενικά μοχθεί στο να τερματίσει ένα παιχνίδι και θα το παλεύει επί μέρες πριν πιάσει άλλο, παρόλο που υπάρχουν δεκάδες να περιμένουν στο ράφι?

Οποιαδήποτε άλλη δική σας εμπειρία ευπρόδεκτη.

Προσωπικά επειδή είμαι σε περίεργη φάση αυτό τον καιρό έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ. Μέχρις ώρας μαζεύω! Γενικά όμως θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ότι θα πιάσω ένα παιχνίδι που μου κάνει κέφι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και θα το παίξω μέχρι κάτι να με χαλάσει και να το σταματήσω. Δεν θα επιμείνω δηλαδή μετά από μερικά Game Over. Μάλλον θα πιάσω άλλο... Εσείς?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ θα με έβαζα στο Α. Μου αρέσει να λιώνω τα games που μου αρέσουν με τις ώρες αλλά δεν μου αρέσει όταν τα τελειώνω σε 2-3 μέρες. Γενικά προτιμώ games που να είναι λίγο πιο περίπλοκα, δύσκολα, όχι γραμμικά, να έχουν μπόλικη εξερεύνηση, γρίφους, μυστικά και γενικά μπόλικο ζουμί και περιεχόμενο ώστε να ασχολούμαι αρκετό καιρό. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (πχ τα Portal τα λάτρεψα)

Imgema είπε:
Εγώ θα με έβαζα στο Α. Μου αρέσει να λιώνω τα games που μου αρέσουν με τις ώρες αλλά δεν μου αρέσει όταν τα τελειώνω σε 2-3 μέρες. Γενικά προτιμώ games που να είναι λίγο πιο περίπλοκα, δύσκολα, όχι γραμμικά, να έχουν μπόλικη εξερεύνηση, γρίφους, μυστικά και γενικά μπόλικο ζουμί και περιεχόμενο ώστε να ασχολούμαι αρκετό καιρό. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (πχ τα Portal τα λάτρεψα)
Μεταξύ μας νομίζω ότι αυτή η κατηγορία είναι από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) καθώς νομίζω ότι έτσι "πιάνουν" τόπο τα λεφτά του gamer και το χορταίνει κιόλας.

Θα με έβαζα στο γ αλλά τώρα τελευταία έχω καταντήσει στο β :D .

Θα με εβαζα περιπου στο Γ και λεω περιπου γιατι αμα ενα παιχνιδι με ξενισει για καποιο λογο επειδη ξερω οτι εχω παιχνιδια "απειραχτα" που περιμενουν να ερθει η ωρα τους δεν θα κατσω να ασχοληθω με ενα παιχνιδι που δεν μου αρεσει.

Αυτα που μου αρεσουν τα παιζω μεχρι τελους, οχι ομως απαραιτητα σε μικρο χρονικο διαστημα.(Συνηθως γινεται το αντιθετο ειδικα τα JRPG κανω Μηνες μεχρι να τα τελειωσω...λογω ελειψης gaming χρονου :P )

Παλιά ήμουν το β, αλλά τώρα είμαι το γ :)

Πιτσιρικάς αγόραζα τα παιχνίδια με το κιλό, ασχολιόμουν 5 λεπτά με το καθένα, μετά αγόραζα άλλα και πάλι τα ίδια.

Τώρα για να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι, δεν θέλω να ασχολούμαι με κανένα άλλο ταυτόχρονα, εκτός αν είναι κάτι που δε μου πολυσκοτίζει το μυαλό όπως πχ κανένα μπασκετάκι.

2 προτάσεις για το θέμα!

α)Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στην γενική κατηγορία Gaming, για να συμπεριλαμβάνονται και τα PC; :D

β)Μήπως να γίνει poll να βλέπουμε με μια γρήγορη ματιά ποια άποψη επικρατεί πριν διαβάσουμε ξεχωριστά τις απόψεις του κάθε μέλους; :D

stratos84 είπε:
2 προτάσεις για το θέμα!

α)Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στην γενική κατηγορία Gaming, για να συμπεριλαμβάνονται και τα PC; :D

β)Μήπως να γίνει poll να βλέπουμε με μια γρήγορη ματιά ποια άποψη επικρατεί πριν διαβάσουμε ξεχωριστά τις απόψεις του κάθε μέλους; :D
Ας αποφασίσουν οι mod για τις προτάσεις...

Εγω ειμαι τυπος ''α''.Θελω οτι παρω να το τερματισω να το βγαλω την ψυχη οσο πιο γρηγορα μπορω και μεχρι να το κανω αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να το τερματισω και να αρχισω καποιο αλλο.Απεχθανομαι να εχω μισοτελειωμενα παιχνιδια.Γενικα ομως θελω να διαρκει το παιχνιδι να μην τελειωνη σε ενα σαββατοκυριακο γιαυτο και λατερευω τα RPGS'S.

johnny19818 είπε:
stratos84 είπε:
2 προτάσεις για το θέμα!

Ας αποφασίσουν οι mod για τις προτάσεις...
Έτοιμο. Έκανα κάτι μικρομετατροπές στις προτάσεις για να είναι μέσα στο όριο των 100 χαρακτήρων.

Kambia είπε:
Έτοιμο. Έκανα κάτι μικρομετατροπές στις προτάσεις για να είναι μέσα στο όριο των 100 χαρακτήρων.
Ευχαριστούμε Κάμπια! :thanx2:

Κατι μεταξυ της πρωτης και της τριτης επιλογης ,μονο που δεν θα το λιωσω σε ενα βραδυ και ουτε θα μοχθησω για να το τερματισω,θα το παιξω στο χαλαρο χρονο μου μεχρι να το τερματισω και θα πιασω αφου το τελειωσω το επομενο.

Εγω παλι μπορω να πω κ στις 3 κατηγοριες για το λογο οτι παιζω εκεινη τι στιγμη το παιχνιδι που θα μου κανει κλικ αν παλι μου αρεσει μπορω να κολησω κνα το τελειωσω απο ενα ΣΚ μεχρι οσο παει.

johnny19818 είπε:
Ευχαριστούμε Κάμπια! :thanx2:
Anytime Johnny :)

Λοιπόν εγώ είμαι μεταξύ 2 και 3. Αγοράζω αβέρτα (οταν έχω τα χρήματα - κατοχικό σύνδρομο δλδ :P ) οχι ότι να 'ναι όμως αλλά αυτά που με ενδιαφέρουν. Τα στοιβάζω στο ράφι και δεν ξεκινάω άλλο παιχνίδι αν δεν τερματίσω αυτό που έχω αρχίσει.

Καθαρό (γ) από μένα.

Τα αγοράζω και κάθονται σφραγισμένα. Παίζω και τελειώνω το current game κάθε φορά. Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο με "χαλάσει" το current game, το αφήνω στην άκρη, για να το ξαναπαίξω κάποια άλλη φάση της ζωής μου. Έτσι, ούτε πρόκειται να το σιχαθώ από πείσμα να το τελειώσω, ούτε το ξεχνάω. Συνήθως όταν το ξαναπιάνω με μια νέα ματιά, το επανεκτιμώ αλλιώς και το τερματίζω! ;)

Πίσω
Μπλουζα