Το Καφέ Γαϊδουράκι της Βηθλεέμ - The Little Brown Burro (TV 1978)

Masquerade

Banned
Joined
15 Ιαν 2011
Μηνύματα
201
Αντιδράσεις
11
Μια επίσης πολύ ωραία Χριστουγεννιάτικη ιστορία που είναι της δεκαετίας του 70, στην Ελλάδα παίχτηκε τη δεκαετία του 80 και στα τέλη της δεκαετίας του 90 κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτα!

Το καφέ γαιδουράκι είχε μόνο μια σκέψη στο μυαλό του, πως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε όλο τον κόσμο γύρω του...Ζήλεψε τα πρόβατα που έδιναν το μαλλί τους, τις καμήλες που κουβαλούσαν διάφορα φορτία και έψαχνε τρόπους να φανεί κι'αυτό απαραίτητο! Παρ'όλη την καλή του διάθεση όμως, κανένας δεν ήθελε τη βοήθειά του...Ωστόσο ποιος θα μπορούσε να υποψιαστεί την ύψιστη αποστολή που θα αναλάμβανε κάποια μέρα ; Να οδηγήσει την Παναγία στην μικρή πόλη της Βηθλεέμ...!

http://www.youtube.com/watch?v=LFGa2IZYWKg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τόσο αργά κυκλοφόρησε σε κασσέτα; Εγώ είμαι σχεδόν βέβαιη πως το είχα την περίοδο που έπαιζε και η Κάντυ στην τηλεόραση, γύρω στο 89 δηλαδή..

Η ίδια ιστορία είχε γίνει κινούμενο σχέδιο και από την Disney το 1978, με τίτλο "The Small One" και είχε κυκλοφορήσει επίσης σε κασσέτα μαζί με άλλες μικρού μήκους ταινιούλες της εταιρείας για τα Χριστούγεννα.

[edit]Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη.[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ έχω τη συγκεκριμένη βιντεοκασέτα ''Το Καφέ Γαϊδουράκι της Βηθλεέμ'' και μόλις είδα αν γράφει πότε κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, δεν γράφει τίποτα, έχει τη κυκλοφορία στην Αμερική ''1977'' Ίσως να κυκλοφόρησε τότε που παιζόταν η Κάντυ και να κάνω εγώ λάθος...Δεν ήξερα ότι είχε γίνει κινούμενο σχέδιο και από την Ντίσνευ, θα το αναζητήσω!
 
Τώρα... μπορεί να είχε βγει και νωρίτερα κι εγώ να κάνω λάθος... θυμάμαι πάντως πως εκείνη την περίοδο την έβλεπα... Αυτή της Disney λεγόταν "Χαρούμενα Χριστούγεννα". Σου επισυνάπτω το εξώφυλλό της, σε περίπτωση που την αναζητήσεις.

Προβολή συνημμένου 28796
 
ααα την έχεις!! Πολύ ωραίο εξώφυλλο πάντως! :p Είναι μεταγλωτισμένο ή με υπότιτλους ?
 
Ναι, την έχω. Έψαχνα για την άλλη (αυτή που αναφέρεις εδώ) και έπεσα πάνω σε αυτή και σιγά μη θυμόμουν λεπτομέρειες, είδα γαϊδουράκι και την πήρα, χιχιχι! Αργότερα βρήκα και αυτή που έψαχνα... :p :p :p Με υπότιτλους είναι, όπως και τα πιο πολλά της Disney της περιόδου αυτής, άλλωστε...
 
χαχα το ίδιο θα έκανα και εγώ! :p Βασικά ότι βιντεοκασέτα ξεπερασμένη βλέπω την παίρνω και ας μην ξέρω τι είναι :p Εξάλου οι περισσότερες βιντεοκασέτες που κυκλοφορούσαν τότε είναι τέλειες! :D Μακάρι να κυκλοφορούσαν ξανά όλα αυτά τα ωραία παιδικά, γιατί τα καινούρια...Ναι όντως τα περισσότερα της Ντίσνευ ήταν με υπότιτλους, γιατί έχω αρκετές βιντεοκασέτες Ντίσνευ και οι περισσότερες είναι στα αγγλικά...
 
fraoulitsa είπε:
Τόσο αργά κυκλοφόρησε σε κασσέτα; Εγώ είμαι σχεδόν βέβαιη πως το είχα την περίοδο που έπαιζε και η Κάντυ στην τηλεόραση, γύρω στο 89 δηλαδή.. Η ίδια ιστορία είχε γίνει κινούμενο σχέδιο και από την Disney το 1978, με τίτλο "The Small One" και είχε κυκλοφορήσει επίσης σε κασσέτα μαζί με άλλες μικρού μήκους ταινιούλες της εταιρείας για τα Χριστούγεννα.

[edit]Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη.[edit]
Τη συγκεκριμένη ταινία την έβλεπα μαζί με τα παιδιά τα Χριστούγεννα, ως μέρος ενός dvd (που δεν το βρίσκω τώρα) το οποίο περιείχε και άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Η υπόθεση είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφεις Masquerade. Το αγοράκι έχει αυτό το γέρικο γαϊδουράκι που δεν μπορεί να βοηθήσει στις αγροτικές εργασίες και αποφασίζουν να το πουλήσουν στην αγορά. Πάει το αγοράκι με το γαϊδουράκι, απορρίπτει ένα εκδορέα, απορρίπτει δύο τρεις άλλους "κακούς" και απογοητευμένο στέκεται σε μία άκρη ώσπου έρχεται ο Ιωσήφ του δίνει ένα ασημένιο νόμισμα και το αγοράζει για να μεταφέρει την Παναγία. Fraoulitsa μου σε εμάς είναι μεταγλωττισμένο και όχι με υπότιτλους. Θα επανέλθω μόλις το βρω.
 
Δηλαδή τη ταινία την αγόρασες σε DVD ή σε βιντεοκασέτα και τη μετέτρεψες σε DVD ? Γιατί αν έχει κυκλοφορήσει σε DVD και είναι μεταγλωττισμένο φαντάζομαι η μεταγλώττιση δεν θα είναι και τόσο καλή...
 
Μόλις με διαφώτισε ο γιος μου "το είχαμε δει στο dvd Χριστούγεννα με το Μίκυ μαμά που είχε και άλλες ιστορίες". Λοιπόν το είχαμε νοικιάσει τα Χριστούγεννα και όντως είχε ιστορίες όπως τις περιγράφει η fraoulitsa. Η μεταγλώττιση δεν ήταν κακή, με την έννοια ότι δεν θυμάμαι κάτι να με ενόχλησε. Μπορώ όμως να το ξανανοικιάσω και να σε ενημερώσω Masquerade. Η μνήμη μου έχει μπουκώσει ... όπως διαπίστωσες. :) Σόρι αν σε μπέρδεψα.
 
Όχι δεν με μπέρδεψες ! Δεν ήξερα ότι έχει κυκλοφορήσει και σε DVD, θα το αναζητήσω πάντως! Δεν χρειάζεται να το νοικιάσεις :D
 
παντως παιδια το 'the small one' ακομη και σημερα οταν το βλεπω κλαιω!παντα με συγκηνουσε αυτη η ιστορια!!
 
Πίσω
Μπλουζα