Λεω να νεκραναστησω αυτη την ερωτηση δινοντας λιγες παραπανω πληροφοριες
Λοιπον, ηταν αρχες δεκαετιες του 90, καλοκαιρι σε νησι. Στο δρομο βλεπω ενα διπλωμενο χαρτακι. Περιεργο παιδακι εγω, το παιρνω και το ξεδιπλωνω, και βλεπω οτι ειναι η πρωτη σελιδα ενος κομικ. Η σελιδα αυτη ξεκινουσε μια ιστορια σε μεσαιωνικο σκηνικο (δεν ξερω αν ηταν ιστορικο, η αν ηταν εντελως φαντασυ) και ελεγε για ενα πολεμο μεταξυ δυο λαων. Μετα απο μια αιματηρη μαχη, ο γερος βασιλιας λεει στο γιο του (προφανως ο πρωταγωνιστης) για το θρυλο του ξιφους του Μιτον που ειναι σφηνωμενο σε μια πετρα, και δινει τη νικη σε οποιον το εχει. Ο μονος τροπος να κατατροπωσουν τους εχθρους τους.
Το σχεδιο ηταν ρεαλιστικο, και ασπρομαυρο.
Εγω εκεινη την εποχη ειχα μανια με παραμυθια, πολεμιστες και μεσαιωνα και το κρατησα το χαρτακι για πολλα χρονια (παιζει να το εχω ακομα) αλλα ποτε δεν εμαθα κατι παραπανω για την ιστορια, πού δμοσιεύτηκε και ποια χρονια. Πισω απο τη σελιδα υπηρχε ενα αρθρο που μιλουσε για το Subbuteo. Υπεθεσα οτι ηταν απο ενα αγοριστικο περιοδικο ποικιλης υλης, με αρθρα και ιστοριες σε συνεχειες, αλλα ποτε δεν αγοραζα τετοια περιοδικα.
Τελευταια μου ελπιδα το ρετρομανιαξ, αλλα οπως βλεπετε ουτε εδω ειχα τυχη προς το παρον.
Για να δουμε
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)