Το Σουτιέν Του Μπαμπά Μου - 1982

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.598
Αντιδράσεις
50.508
Κωμωδία (τραγική!) του 1982 σε παραγωγή και σκηνοθεσία Βαγγέλη Μελισσινού , σενάριο Μάνου Θανόπουλου και μουσική Βασίλη Κουρούμπαλη. Πρωταγωνιστούν η Μαρία Δημητριάδου , ο Νίκος Ηλιόπουλος , ο Μάνος Θανόπουλος , ο Μάκης Δελαπόρτας κ.α. Η ταινία έκοψε 11.580 εισιτήρια και ήρθε 41η ανάμεσα στις 48 ταινίες της χρονιάς.


Υπόθεση : Σε ένα καμπαρέ μια ομάδα τραβεστί στήνουν την παράσταση ενός σώου...

 


164383_1733507064946_1456643246_1829923_5188981_n.%20%20jpg


[video=youtube_share;G-knEKzct2c]http://youtu.be/G-knEKzct2c

Οι τίτλοι της ταινίας
 
Για να λες εσύ "Τραγική", δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι πώς θα είναι η ταινία!... :D
 
Άλλη μια κορυφαία εμφάνιση του Μάκη Δελαπόρτα, στην πορεία προς την κορύφωση στο "Ρετιρέ"
 
Η εν λόγω ταινία πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο εκτεταμένης μελέτης, από κοινωνιολόγους και θεωρητικούς του κινηματογράφου.

Μακράν ότι πιο "περίεργο" ξεπήδησε από τον ελληνικό κινηματογράφο, εκείνης της εποχής.

Το πιό περίεργο είναι ότι από το τρέιλερ φαίνεται κωμωδία, αλλά έχω την εντύπωση ότι κτά βάθος οι συντελεστές του, "κάτι ήθελαν να πουν".
 
Πρεπει να ειναι για γερα στομαχια. Αν καταφερω να παρακολουθησω το Τσουκα και το Θερμοπληκτος Κολοσσος της ΑΡΜΕΞ, νομιζω οτι θα ειμαι worthy
 
Την είδα πρόσφατα. Πολλά ναρκωτικά. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Αν έχει δει κάποιος κάτι πιο αλλόκοτο ας το πει εδώ (εξαιρούνται οι παιδικές βιντεοταινίες).
 
καλά...φούλ γκέη...απλά !!! ήθελα να ήξερα τι παίρνανε τότε και την ακούγανε!!! και είναι τόσο άθλια η ταινία που πήρε την 41η θέση από τις 48! Δηλαδή η τελυταία ταινία ήταν να σε κάνει να αυτοκτονίσεις ; χαχ.....
 
Λατρεμένη ταινία,μέσα στο Ελληνικό μου Top Ten trash ταινιών.Trash=art=trash.

 
Πάντως, μετά το "χόμπυ μου ο βιασμός", δεν νομίζω πια να με σοκάρει κάτι...
 
RIO είπε:
Πάντως, μετά το "χόμπυ μου ο βιασμός", δεν νομίζω πια να με σοκάρει κάτι...
Μη βιάζεσαι !

Αν το ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ είναι "απλά μια κωμωδία" , τότε ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ είναι "κάτι πραγματικά περίεργο" ...
 
Η ελληνική καλιαρντή κινηματογραφική απάντηση στον andy warhol. Έπος γέλιου, trash, camp instant cult classic. Μας είναι αδιάφορες οι προθέσεις των συντελεστών της ταινίας που σαφώς πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι (ηθελημένα ή μη αδιάφορο) του ελληνικού σουρρεαλισμού. Σίγουρο γέλιο 24 καρέ το δευτερόλεπτο.
 
εισαγωγη της ταινιας

 
άνοιξα ένα μικρό θέμα πρίν λίγη ώρα για κάποιες περίεργες ελληνικές ταινίες που έβαζε ο Ant1 αρχές φθινοπώρου του 1993.Θυμάμαι ότι ήταν και αυτή μέσα.Την είδα μετά από χρόνια (δεν την είχα δει τότε) και ακόμη προβληματίζομαι με ποιο σκεπτικό γυρίστηκε η ταινία αυτή.Πολύ περίεργη πράγματι  ούτε κωμωδία την λές,ούτε δραματική,ίσως κωμωδια καταστάσεων χωρίς αστεία μέσα.Πάντως πρόσφατα  άκουσα ένα παλιό θεατρικό στο ραδιόφωνο όπου μεταξύ άλλων συμμετείχε ο πρωταγωνιστής της εν λόγω ταινίας Μάνος Θανόπουλος και ήταν εξαιρετικός σε εκφορά λόγου κτλ.Αλλά η ταινία η συγκεκριμένη είναι από άλλο πλανήτη.
 
Η περί ης ο λόγος ταινία παιζόταν τον παλιό καιρό στο high channel ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ όμως! Πολύ τρελή, πολύ αλλοπρόσαλλη, πολύ.... ό,τι και να πει κανείς ξεπερνάει την φαντασία! Αν και (υποτίθεται!!!!) ήταν δράμα ή έστω dramedy ήταν τόσο γελοία, τόσο γεμάτη χαζά στερεότυπα (για τους τρανς, για τους γκέι, γενικά για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα) που κατέληγες να ξεραίνεσαι στα γέλια!
 
Πίσω
Μπλουζα