Το Τραστ (1990 ANT1)

thundermaster

RetroN00b
Joined
27 Μάρ 2009
Μηνύματα
38
Αντιδράσεις
37
Το Τραστ (1990 ΑΝΤ1)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Το_τραστ

πρωταγωνιστούσε ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ

Έχει κανείς υλικό; Τίτλους ή ο,τιδήποτε για ανέβασμα στο youtube;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι κανονισμοί του φόρουμ Απαγορεύουν δημόσια την αναζήτηση copyright υλικού και κάθε πληροφορία για την εύρεση αυτή. Υπάρχουν για αυτό τα προσωπικά μυνήματα σε χρήστες.

Αν θέλεις διάβασε τους κανονισμούς για αν ενημερωθείς τι λέγεται δημόσια από εδώ και τι όχι. Απ ότι βλέπω είσαι και καινούργιο μέλος, οπότε να σε καλωσορίσω στην παρέα μας
 
Τρέιλερ για την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 ((Το Τραστ)) με τον Νίκο Γαλανό


μεταδόθηκε το 1990


[edit]"ΤΟ ΤΡΑΣΤ ΑΝΤ1..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καλό ford231 το trailer. Αλλά και η σειρά λογικά παρόλο που δεν την έχω δεί ποτέ δεν πάει πίσω.
 
στον αντ1 ηταν ο τιτος βανδης η αθηνα τσιληρα.δεν προλαβα τα πρωτα επεισοδια γιατι τοτε απλωνονταν τα ιδιωτικα στην υπαιθρο.γεωπονος ηταν ο ηρωας και εγκεφαλος των κακων ο δικηγορος του βανδης.
 
Λίγα λόγια:

Ο Έκτορας Αγγέλου, γενικός γραμματέας ενός υπουργείου, πέφτει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης και φυλακίζεται με το στίγμα του απατεώνα, γεγονός που καταστρέφει τη ζωή του και διαλύει την οικογένειά του. Όταν μετά από χρόνια αποφυλακίζεται, αποφασίζει να αναζητήσει τους υπαίτιους που τον οδήγησαν στη φυλακή και να αποδείξει την αθωότητά του. Το οργανωμένο έγκλημα, το "τραστ" που τον διέσυρε τόσο απροκάλυπτα και διέλυσε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει, δεν διστάζει να απαγάγει το παιδί του και να δολοφονήσει τη γυναίκα του. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, μία από αυτές είναι και το ξεσκέπασμα του δικηγόρου του που ήταν κι αυτός μέλος του οργανωμένου εγκλήματος.

Η σειρά είχε γυρίσματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
 
Τρέιλερ για την αστυνομική σειρά του


ΑΝΤ1 ((Το Τραστ)) με τον Νίκο Γαλανό



μεταδόθηκε το 1990


[edit]"((ΤΟ ΤΡΑΣΤ)) ΑΝΤ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΤΟ ΤΡΑΣΤ

Τί γίνεται με αυτή τη σειρά; Τί κάνει το web tv του ΑΝΤΕΝΝΑ ήθελα να 'ξερα... Πότε θα τη δούμε; Χάθηκαν και τα τρέιλερ...
 
Τελικά το web tv του ΑΝΤ1 ακόμα τίποτα δεν έχει κάνει. Κάτι θα πρέπει να γίνει όμως....
 
H retroDB δεν είναι καλά ενημερωμένη ως προς τους ηθοποιούς της σειράς. Συμμετείχαν επίσης η Σταυρίνα Πρεβεδώρου, ο Διονύσης Σαμαρτζής, ο Herbie Hoffer, ο Γιάννης Κοντοπίδης, η Δήμητρα Σερεμέτη, ο μικρός Χρήστος Γιαννικόπουλος καθώς και πολλοί άλλοι. Θα είχε ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να δούμε τους τίτλους...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην ενημέρωση που έγινε στη retrodb η Δήμητρα Σερεμέτη αναγράφεται δύο φορές... Κάντε κάτι ρε παιδιά (δεν είπα τι, ούτε αναφέρομαι σε κάποιον ;) ) να δούμε τίποτα από αυτή τη σειρά, από τότε έχει να παιχτεί από τον Αντέννα.
 
Είναι απορίας άξιο πάντως το γεγονός ότι από πλάνα αυτής της σειράς, όπως και από το "Γαλάζιο διαμάντι" δεν υπάρχει ίχνος πουθενά στο ίντερνετ...
 
Στη retrodb δεν αναφέρεται ο ηθοποιός Γιώργος Βάσσος, (αν θυμάμαι καλά έκανε έναν αστυνομικό και είχε μεγάλο ρόλο), επίσης η Δήμητρα Σερεμέτη αναγράφεται δύο φορές.
 
Πολύ καλές οι φωτογραφίες που προστέθηκαν στη retrodb, άντε να δούμε και κάτι.... Ήταν πραγματικά ωραία σειρά και είχε πολλούς χώρους, επαρχιακές πόλεις και εξωτερικού στα γυρίσματα, απ' ό,τι θυμάμαι.
 
Τρειλερ για την σειρα του ΑΝΤ-1 ((Τραστ)).


Μεταδοθηκε 10 Φεβρουαριου 1991
 
Πίσω
Μπλουζα