Το καλάθι με τα λάθη (1987)

Rinus Cesar είπε:
Γνωρίζω ποιος "κρύβεται" πίσω απ' το ψευδώνυμο StavrosUbud !!! Καλώς ήρθες στο retromaniax Σταύρο !!! Μεγάλη μας χαρά και τιμή που αποτελείς, πλέον, μέλος της παρέας μας !!! Ό,τι υλικό προσφέρεις στο φόρουμ μας θα είναι ευπρόσδεκτο, καλοδεχούμενο και, σίγουρα, ιδιαίτερης αξίας για εμάς "τους εκδρομείς των 80ς" !!! :flower:
:flower: :flower:Για να σού δώσω να καταλάβεις "ποιος κρύβεται πίσω απ' το Rinus Cesar", σού δίνω ... τρία στοιχεία : 1/ Είμαστε φίλοι στο facebook, 2/ πρόσφατα τα είπαμε στη συναυλία σου στο "Τσάι στη Σαχάρα", 3/ σού έδωσα ένα cd μου !!! Αυτά :flower:

:flower:
χαχαχα! Μα μη μου πεις ότι δεν είναι διασκεδαστικότατος αυτός ο "χορός μεταμφιεσμένων', Κώστα! Πολύ χαίρομαι γι' αυτή την όμορφη έκπληξη! Να είσαι πάντα καλά!
 
επαναφερω στην επιφανεια το θρεντ γιατι περασε αρκετος καιρος και δεν ειχαμε νεα σχετικα με την ψηφιοποιηση του υλικου που εχει ο κυριος Παπασταυρου.Μαλλον δεν ανεβηκε τιποτα στο youtube αλλιως θα μας ειχε ενημερωσει καποιος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο κ.Σταυρος Παπασταυρου ανεβασε στο καναλι του "τα διωγμενα εψιλον",ενα απ τα τραγουδια της εκπομπης


σχολιο του κ.Παπασταυρου: "Ένα τραγούδι σε μουσική Σταύρου Παπασταύρου από την παιδική τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1 "Το καλάθι με τα λάθη" (1987), με τον Ζανό Ντάνιας και την Άννα Μαργαριτοπούλου-Κωσταλά, η οποία έγραφε επίσης τα κείμενα και τους στίχους των τραγουδιών"

ευχαριστουμε πολυ κ.Παπασταυρου!!
 
Από τη σειρά μόνο το όνομα Τρύφων Πορτοκαλάκης μου έχει μείνει :( .
 
τρυλον είπε:
Βρήκα πολλές πληροφορίες για το ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ από τη μαμά μιας φίλης μου που είχε φυλάξει από τότε και την βιντεοκασέτα κι έτσι μπόρεσα να δω και κάποια επεισόδια!!Η παιδική αυτή, ανεπανάληπτη, υπέροχη, παιδική εκπομπή βγήκε στον αέρα το 1987. Η φίλη του forum "mamamyrto" , αφού γεννήθηκε το 1980 , ήταν τότε επτά ετων. Εγώ δέκα. (mamamyrto, γεράσαμε...). Απετελείτο από σκετσάκια ξεκαρδιστικά , ευρηματικά και βοηθούσαν τα παιδιά να μάθουν ορθογραφία και όχι μόνο! Ο Ζανώ Ντάνιας ήταν ο δημοσιογράφος των παιδιών που είχε το χάρισμα να πιάνει τα ορθογραφικά λάθη στον αέρα και να τα διορθώνει. Στην σειρά ήταν "Ο Τρύφωνας Πορτοκαλάκης- δημοσιογράφος των παιδιών". Η παιδική αυτή σειρά είχε καθυλώσει όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους. Η μαμά της φίλης μου λέει πως η ΕΡΤ1, τότε , είχε πολλά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα γι' αυτή την εκπομπή. Οι συντελεστές ήταν :

Ηθοποιοί : Ζανώ Ντάνιας, Αβαγιανού, Κώστας Δαρλάσης, Μάκης Δελαπόρτας και πολλοί άλλοι.

Μουσική: Σταύρος Παπασταύρου

Σκίτσα : Μάκης Κωνσταντελάκης

Παραγωγός : ΄Ερση Δοξακοπούλου

Κείμενα : ΄Αννα Κωσταλλά-Μαργαριτοπούλου.

Εκπομπές ανεπανάληπτες που δεν υπάρχουν πια... Κρίμα!

Πάρτε και μία γεύση από το τραγουδακι των τίτλων σε στίχους της ΄Αννας Κωσταλλά Μαργαριτοπούλου, και Μουσική Σταύρου Παπασταύρου :

Βρήκα ένα καλάθι το γέμισα με λάθη

βρήκα ένα καλάθι και το γέμισα με χίλια λάθη. Πολλά!

Λάθη ορθογραφίας και αριθμητικής

λάθη απ' το βιβλίο της ίδιας της ζωής...

Ομορφα παιδικά μας χρόνια...
Ο Σταυρος Παπασταυρου που εγραψε την μουσικη επικοινωνησε μαζι μου και ψαχνει κατι απο την σειρα αυτη. Μηπως μπορουμε να τον βοηθησουμε?
 
To thread μεγαλώνει! Ανέβασα στο youtube κι ένα ολόκληρο επεισόδιο, και επιφυλάσσομαι για περισσότερα! Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

[edit] yt link σε ολόκληρο επεισόδιο - copyrights
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
βιντεο από την εκπομπη

[edit] yt link σε ολόκληρο επεισόδιο - copyrights
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα σε όλους!
Τον τελευταίο καιρό υπήρχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο Retromaniax! Τώρα που το πρόβλημα λύθηκε, σας δίνω το λινκ στο κανάλι μου, στο youtube, με το playlist όλων όσων έχω ανεβάσει από την εκπομπή!

[edit] yt link σε ολόκληρο επεισόδιο - copyrights
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα