Το καλοκαίρι αρχίζει!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.555
Ιούνιος...μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και σε λίγες μέρες τα σχολεία θα κλείσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Καλοκαιρινές διακοπές για μένα σήμαινε ελευθερία και διακοπές στο χωριό μέχρι τέλη Αυγούστου περίπου. Οι απαραίτητες ετοιμασίες άρχιζαν για την αναχώρηση από την πόλη με προορισμό την Κρήτη. Ξανάβλεπα τους συγγενείς και τους φίλους. Με την παρέα περνούσαμε όλη μέρα μαζί με ατέλειωτο παιχνίδι (η γειτονιά...υπέφερε!). Μόνο το μεσημέρι και το βράδυ χωρίζαμε ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη μέρα. Ήμουν φιλοξενούμενη σε συγγενικό σπίτι, ένιωθα ότι ήμουν ελεύθερη όμως κάπου υπήρχαν και όρια...

Τι σήμαινε για σας το καλοκαίρι;

Παιχνιδι ολη μερα φυσικα. Μπανια, διακοπες, camping αρκετα συχνα και πολλες φορες ελευθερο, βολτες σε χωρια εδω γυρω.

Βγαινανε και τα παλια κομικ απο τα κουτια οπου ειχανε μπει το χειμωνα, ξεκινουσε ο αγωνας για τα 100 παγωτα και τα 100 μπανια...

Τα βραδυα κρυφτο και αλλα παιχνιδια.

Κι αλλα πολλα...παντα θα ειναι η αγαπημενη μου εποχη.

Το καλοκαίρι φυσικά είχαμε άπλετο χρόνο για παιχνίδι, τηλεόραση, ποδήλατο και μπάνια. Επίσης χαρά μου ήταν το βράδυ να βγω με τους γονείς για βόλτα ή να πάμε σε κανένα εστιατόριο. Επίσης περισσότερα διάβασμα περιοδικών όπως Μίκυ Μάους κτλ και videogaming. Πολλά καλοκαίρια όμως πήγαινα με την αδερφή μου στο χωριό να βοηθήσουμε τους παππούδες στο μάζεμα της πατάτας, κύρια ασχολία των κατοίκων του Οροπεδίου Λασιθίου τους καλοκαιρινούς μήνες.

BETTY BOOP είπε:
Ιούνιος...μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και σε λίγες μέρες τα σχολεία θα κλείσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. .....
Τι σήμαινε για σας το καλοκαίρι;
(Δυστυχώς ή Ευτυχώς) ζούσα, ζω και θα ζω για το Ελληνικό Καλοκαίρι. Στα πρώιμα χρόνια άρρηκτα δεμένο με το χωριό, στα μετέπειτα συνυφασμένο και με κάποιο σκονισμένο κυκλαδίτικο νησί, με το μηχανάκι τα μεσημέρια βόλτες, με σκηνή ή δωμάτιο και πάντα ερωτικό.

Τώρα, φορτωμένος με δύο τσάντες παιχνίδια, ομπρέλες, πετσέτες, ψάθες και τα μάτια σε ρόλο κάμερας 24ώρης παρακολούθησης με μιλισεκόντς χαλάρωσης παρέα με όλο τον συφερτό της παραΛίας.

Πίσω
Μπλουζα