Το κολέγιο του Τρεμπιζον (Ανν Ντιγκμπι, εκδόσεις Γεμεντζόπουλος)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.256
Αντιδράσεις
6.018
Η Ρεβεκα πηγαινει για πρώτη φορά εσωτερική σε ένα καινούριο και πολύ φημισμένο σχολείο της Αγγλίας, το Κολέγιο του Τρέμπιζον. Εκεί αισθάνεται μόνη στην αρχή αλλά γνωρίζει τις νέες συμμαθήτριές της, καθεμιά έχει προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Το βιβλίο μας περιγράφει την προσαρμογή της κοπέλας στο νέο της περιβάλλον.

Το εξωφυλλο

ειχα αγορασει το βιβλίο από έκθεση βιβλίου, ένα καλοκαίρι, στο χωριό όπου περνώ τις διακοπές μου.

Μου αρεσε και το ειχα διαβασει πολλές φορες.

2 σελίδες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρώτη φορά ακούω περι του βιβλίου και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσες μπέτυ να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες; τελικά βρίσκει φίλες το κοριτσάκι; πως περνά; διαβάζω πως το κολέγιο βρίσκεται και πλάι σε παραλία, οπου το κοριτσάκι περνά ωρες απομονωμένη
 
προσθέτω τον επίλογο του βιβλίου



στην αρχή η κοπέλα ένιωθε μόνη ζώντας σε ενα αγνωστο περιβαλλον, αργότερα απέκτησε φίλες και έτσι δεν ενιωθε μοναξια.

Μαλιστα κατα την αφιξή της στο Κολεγιο, η Ρεβεκα ήθελε να ξεφυγει από το νεο περιβαλλον και βγήκε στην παραλία, ιδανικο μερος για να ονειροπολήσει και να γραψει ποιήματα...Αργότερα ένα εργο της δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του Κολεγιου, κατι που γεμισε πολλή χαρα την πρωταγωνίστρια και την οικογένειά της.

Το πρώτο τρίμηνο τελείωσε στο Κολέγιο και το κοριτσι επέστρεψε στο σπίτι της για να περασει τις γιορτες των Χριστουγεννων με την οικογένειά της.

Ακολουθεί το δευτερο βιβλίο της σειρας ''Φασαριες στο Κολεγιο του Τρεμπιζον'', δεν ξερω αν η σειρα ειχε και αλλα βιβλια...

vivlio.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα