Το μέλλον του Τέρρυ

Λορένα

RetroNuts!
Joined
21 Απρ 2008
Μηνύματα
1.607
Αντιδράσεις
280
Αναρωτιόμουν.. ποιο θα ηταν τάχα η συνέχεια του Τέρρυ, απο την στιγμή που αποφάσισε να ξαναγυρισει στο θέατρο και στην Σουζάνα.

Την πρώτη φορά η αποφάση ήταν της κάντυ, οταν τον χώριζε. Τώρα όμως.. ειναι δική του καθαρα.

Πήρε την αποφάση να αγαπήσει την Σουζάνα? θα καταφέρει να ξεχασει την καντυ? θα ριξει όλη του την ζωή στο θέατρο και γινει επιτυχημενος μεν, δυστυχισμενος και μονος δε?

Πως θα ειναι η ζωή του δεκα χρονια αργοτερα?

Χωρις αμφιβολία η καντυ, ειναι πιο ευνοημενη, έχει τον Άλμπερτ, και ολα δειχνουν πως θα ευτυχισει μαζι του. ο Τερρυ ομως?
 
Οπως στρωνουμε, κοιμομαστε. Με επιγνωση των αποφασεων μας, προχωρουμε μπροστα. Στο χερι του Τερρυ ειναι να ευτυχισει, να πετυχει ως ηθοποιος και ως ανθρωπος. Η Σουζανα δεν ειναι κακη κοπελα, μπορει να σταθει διπλα του. Ειναι απο κει και περα θεμα του Τερρυ να μην υποκυψει στον κακο εαυτο του, να ηρεμησει και να τα καταφερει. Να βρει τη δυναμη και την ωριμοτητα να συνεχισει.

Το εχω πει κατα καιρους, θα το επαναλαβω. Δεν λυπαμαι τον Τερρυ. Αλλου ειχε τη δυναμη, αλλου όχι, αλλου ητανε μαγκας, αλλου εσκυψε το κεφαλι. Δεν ξερω τωρα αμα θα μπορεσει να σηκωσει ψηλα το κεφαλι, αλλα αν δεν μπορεσει, μονο στον εαυτο του μπορει να ριξει το φταιξιμο. Η Καντυ εχει τοσους φιλους γυρω της γιατι ητανε παντα προσχαρη. Ο Τερρυ ειναι μονος του γιατι το επαιζε καπως, σνομπαρε και χλευαζε. Στο χερι του ειναι να διδαχθει απο την Καντυ, να κανει φιλους και να ειναι ευτυχισμενη η ζωη του απο δω και περα.

Οσο για το μελλον του... ειπαμε, αμα ηρεμησει, τοτε τον περιμενει το σανιδι, μετα το Χολιγουντ και οι δοξες. Μια χαρα! Ρεξ Μπατλερ στη θεση του Κλαρκ Γκέιμπλ στο "Οσα παιρνει ο Ανεμος"! Και με τη Σουζανα να τα χαλασει καποια στιγμη, απο στρατια γυναικων φαν οοοοοοολο και καποια αλλη θα ερωτευτει.

:flower:
 
Δεν ξερω, εγω θελω να ειμαι πιο επιεικης με τον Τερρυ και το μελλον του.

Συμφωνω πως η εφηβικη συμπεριφορα του ηταν μαλλον αντικοινωνικη και δυστροπη (μαλλον συνηθισμενο σε αυτες τις ηλικιες), αλλα ειναι αληθεια πως κοντα στην Καντυ εμαθε σιγα σιγα να ξανοιγεται και να εμπιστευεται πιο πολυ τους ανθρωπους.

Πιστευω πως οταν γυρισε στη Σουζανα επεσε με τα μουτρα στη δουλεια και εγινε ενας σπουδαιος ηθοποιος. Αρχικα τουλαχιστον σιγουρα θα αναπολουσε την Καντυ ομως με τον καιρο θα ξεθωριαζε η ενταση των αισθηματων. Εξαλλου θα ειχε πολλα καινουρια ερεθισματα στη δουλεια του, προβες, ταξιδια και τη φροντιδα της Σουζανας. Εδω που τα λεμε η Σουζανα υποτιθεται ηταν ομορφη και καλη ηθοποιος κλπ, οποτε ενταξει οταν θα της περασε εκεινη η αντιπαθητικη "αναγκιλα" που ειχε οσο υπηρχε ανταγωνισμος με την Καντυ για τιν καρδια του Τερρυ, μπορει και να βελτιωθηκε και αυτη σαν ατομο με τον καιρο. Η αναπηρια σε κανει να δεις τα πραγματα διαφορετικα ετσι κι αλλιως, ειδικα μιας που ηταν τοσο νεα οταν εχασε το ποδι της.

Μπορει με τον καιρο να συνειδητοποιουσε πως καλυτερα που χωρισε με την Καντυ (τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω). Τι κοινο εχει ενας διασημος ηθοποιος με μια νοσοκομα; Οι επαγγελματικοι και κοινωνικοι κυκλοι ειναι τελειως διαφορετικοι. Ασε που το στυλ ζωης των ηθοποιων ειναι τετοιο που απαιτει πολυ χρονο να ασχολεισαι με τα της εμφανισης σου και των θαυμαστων σου. Ασε δε και το αγχος με τις τοσες θαυμαστριες πια.

:p

Ο Τερρυ δε μου μοιαζει και για φαμελιαρης ανθρωπος τουλαχιστον στα νιατα του και νομιζω πως η Καντυ ειχε πιο πολυ αναγκη τη ζεστασια και το μοιρασμα που ειχε με τον Αλμπερτ - αν και σε αυτο ειμαι προκατειλημμενη οπως ξερετε! ;)

Και παλι θα το πω πως δεν ξερω κανενα που καθεται να αναπολει τους εφηβικους του ερωτες. Μπορει που και που να σου'ρχεται καμια αναμνηση απο καμια επετειο πχ, αλλα στο περαστικο. Σιγουρα και τους δυο τους σημαδεψε ο χωρισμος αλλα πιστευω πως ο θανατος του Αντονυ ειχε πολυ μεγαλυτερο αντικτυπο πανω στην Καντυ. Και το ατυχημα της Σουζανας στον Τερρυ.

Οποτε τελικα εγω νομιζω πως ο Τερρυ βρηκε τελικα μεσα του τη δυναμη που χρειαζοταν για να συνερθει, εμεινε με τη Σουζανα την οποια μπορει ποτε να μην ερωτευτηκε τρελλα αλλα σιγα σιγα δημιουργηθηκε μεταξυ τους ενας ζεστος δεσμος. Εξαλλου πολλοι παντρευονται υπο συγκαταβατικες καταστασεις και γενικα περνανε καλα. Η ευτυχια ειναι προσωπικη προτιμηση και δεν ειναι μονο αποτελεσμα μιας σχεσης νομιζω... ε, και ενα Οσκαρ που θα πηρε, κι αυτο ειναι ενα κατιτις ωστε να γελασει το αχειλακι του;

:flower:
 
Νομίζω πως ο Τέρρυ τα είχε αρχικά "βάλει" με τον εαυτό του που τελικά λούστηκε όσα κορόιδευε και αναφέρομαι φυσικά στον πατέρα του: όπως εκείνος αναγκάστηκε (πιθανότατα) να χωρίσει με την ηθοποιό επειδή του το επέβαλαν οι υποχρεώσεις του και να κάνει ένα συμβατικό αλλά κοινωνικά αποδεκτό γάμο έτσι και ο Τέρρυ αναγκάστηκε να χωρίσει με την Κάντυ για να μείνει κοντά στη Σουζάννα.

Μόνο που εδώ η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται... τουλάχιστον όχι στις λεπτομέρειες.

Η Σουζάννα δεν είναι μιά άγνωστη που απλά ανήκει στην ίδια κοινωνική τάξη με τον Τέρρυ. Είναι η συμπρωταγωνίστριά του, η (μοναδική ίσως) φίλη του στο θίασο και, τελικά, μιά κοπέλα που, όπως ο ίδιος αναφέρει μετά την εξομολόγησή της, δεν του είναι καθόλου αδιάφορη... ίσα - ίσα...

Αν η μοίρα - Μιζούκι τους επιφυλάσει κοινή ζωή δε νομίζω τελικά πως θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... (και εννοείται πως δε θεωρώ την αναπηρία ανασταλτικό παράγοντα για να είναι δυό άνθρωποι μαζί).

Ας μην ξεχνάμε πως ο Τέρρυ έκανε την επιλογή του και, παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, δεν άλλαξε γνώμη. Δεν πισωγύρισε, δεν έβαλε λυτούς και δεμένους να μεταπείσουν την Κάντυ, δεν της έστειλε ποτέ γράμμα, δεν την αναζήτησε ποτέ (μέχρι εκεί που ξέρουμε τουλάχιστον)...

Με την Κάντυ ήταν σίγουρα ερωτευμένος και ίσως να ήταν και η μοναδική φορά στη ζωή του που ερωτεύτηκε τόσο δυνατά, τόσο αγνά, τόσο αληθινά... Αλλά έτσι είναι οι πρώτοι έρωτες... όπως ανέφερε η Geo πάντα τους θυμόμαστε αλλά σπάνια ξαναγυρνάμε σε αυτούς...
 
Εμένα προσωπικά πολύ με χαλάει αυτό το αναγκαστικά που επιβάλλει η Μιζούκι και όντως είναι ο πιο αδικημένος γιατί η μοίρα του είναι προγεγραμμένη κατά έναν τρόπο: πρέπει να μείνει κοντά στη γυναίκα που του έσωσε τη ζωή και όντως η θυσία της είναι ανυπέρβλητη και ασήκωτη. Είναι πολύ λυπηρό γιατί ακόμα και αν συμβιβαστεί και αν τη συμπαθεί δεν νομίζω οτι αντέχεται και πολύ η ιδέα οτι πρέπει να είσαι με μία γυναίκα που θυσιάστηκε για αυτόν και δεν μπορεί να την αφήσει ποτέ...καλέ ψυχοπλακώθηκα. Δεν ξέρω όλα αυτά τα ψυχαναγκαστικά έχουν μέσα τους και μία καταπίεση που κάποια στιγμή δεν μπορεί κάπως κάπου θα ξεσπάσει. Πόσο μάλλον όταν είσαι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, φιλόδοξος και ερωτευμένος με άλλη. Εγώ πιστεύω οτι θα τη χωρίσει, αργά η γρήγορα. Δεν μπορεί να μην ξαναερωτευτεί ή να μην θέλει να σπάσει τα δεσμά της πίεσης. Κατά τη δική μου άποψη η Μιζούκι βάζει το πάντα μαζί πολύ νωρίς στη ζωή του.
 
Λορένα είπε:
Πήρε την αποφάση να αγαπήσει την Σουζάνα? θα καταφέρει να ξεχασει την καντυ? θα ριξει όλη του την ζωή στο θέατρο και γινει επιτυχημενος μεν, δυστυχισμενος και μονος δε?

Πως θα ειναι η ζωή του δεκα χρονια αργοτερα?
Να σου πω:

1). Ποτέ δεν παίρνεις απόφαση να αγαπήσεις κάποιον. Οι αποφάσεις είναι αποτελέσματα σκέψης και λογικής διαδικασίας, η αγάπη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

2). Δεν υπάρχει περίπτωση να τη ξεχάσει.

3). Θα γίνει μεγάλο αστέρι, γιατί θα δώσει όλο το βάρος στη τέχνη του. Θα είναι ένας τρελά επιτυχημένος, ολομόναχος που θα περιστοιχίζεται από χιλιάδες κόσμο. Μόνος μέσα στο πλήθος.

4). Η ζωή του δέκα χρόνια αργότερα... Χμ..... Μέσα στην αλαζονεία θα προσπαθεί μέσα από υπερβολές να πείσει πρώτα από όλους τον εαυτό του ότι είναι καλά.... Μάταια φυσικά..... ;)
 
Σωπατε ρε παιδια, πολυ δραμα και κλαμα μου ακουγονται εμενα ολα αυτα. Ο εγκεφαλος εχει την καταπληκτικη ικανοτητα να ξεχναει. Ακομα κι αν θυμασαι τα γεγονοτα το συναισθηματικο τους φορτος ξεφτιζει σιγα σιγα. Τελοσπαντων και βεβαια θα τη θυμαται, αλλα υπαρχει μια διαφορα μεταξυ του που και που καθομαι και αναπολω το παρελθον και αλλο να τη σκεφτεται διαρκως και να τη θυμαται καθημερινα. Ειλικρινα, εγω ουτε τι εφαγα χθες δε θυμαμαι, πολυ περισσοτερο την πρωτη μου αγαπη.

Σιγα μη μεινει ο Τερρυ ολομοναχος και δυστυχισμενος. Κανενος στη ζωη δεν του ερχονται ακριβως οπως τα θελει, αλλα τι να γινει, η ζωη δε σου χρωσταει την ευτυχια. Εξαλλου, ο Τερρυ μονος του διαλεξε το δρομο που πηρε, παρολο που ηταν μια τρομερα δυσκολη αποφαση.

Ειχε και αργοτερα ευκαιριες να "ξε-αποφασισει" αμα το ειχε μετανιωσει αλλα δεν το εκανε. Συν του οτι και η Καντυ δε θα τον δεχοταν πισω ξεροντας πως η Σουζανα υποφερει. Οποτε ο κυβος ειχε ηδη ριφθει εδω που τα λεμε. Κι επειτα, ως πετυχημενος ηθοποιος θα εχει και πολλες θαυμαστριες. Οσο και αν ειχε καποτε αγαπησει την Καντυ, τις ορμονες σου δεν τις καταπιεζεις ευκολα οποτε μπορει να ειχε και κανενα "παρανομο" δεσμο αν δεν του αρεσε η Σουζυ. Θα μου πεις καλο αυτο? Καλο κακο, κριτικη δεν κανουμε, αλλα ειλικρινα, δε νομιζω πως μετα απο 10 ολοκληρα χρονια θα ασχολειται ακομα με την Καντυ...

Ισως τελικα ειμαι μια αναισθητη και δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια... :xm:
 
Δεν ξεχνας όταν σε αδικουν, όταν εχεις χασει αδικα κατι που ηθελες. Αυτο δεν το ξεχνας.

Δεν μιλαμε για μια αγαπη που εκανε τον κυκλο της και τελειωσε, και τις περισσοτερες φορές αυτο που μόλις γευτηκες, αυτο δεν μπορεις να ξεχασεις.

Ο Τερυ δεν θα την ξεχασει. Ακομη και αν περασουν τα χρονια, θα μεινει στην μνημη του σαν κατι το ιδανικο και πικρο.

Τελος.. συμφωνω με τον Πουκι, με καλυψε :) Δεν παιρνεις αποφαση να αγαπησεις καποιον
 
Λορένα είπε:
Δεν μιλαμε για μια αγαπη που εκανε τον κυκλο της και τελειωσε, και τις περισσοτερες φορές αυτο που μόλις γευτηκες, αυτο δεν μπορεις να ξεχασεις.
Geo, ακριβώς αυτό ! Πάντα θα σε τρώει σαράκι το "αν είχα μείνει μαζί της" , " αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά; "

Σίγουρα σε κάποιο καυγά με τη καλή του θα μπορούσε να τα κάνει άνετα σαλάτα αναφέροντας στα νεύρα του "εγώ φταίω που γύρισα σε σένα και δεν καθόμουν εκεί που ήμουν.... "
 
Λορένα είπε:
Δεν ξεχνας όταν σε αδικουν, όταν εχεις χασει αδικα κατι που ηθελες. Αυτο δεν το ξεχνας.
Δεν μιλαμε για μια αγαπη που εκανε τον κυκλο της και τελειωσε, και τις περισσοτερες φορές αυτο που μόλις γευτηκες, αυτο δεν μπορεις να ξεχασεις.

Ο Τερυ δεν θα την ξεχασει. Ακομη και αν περασουν τα χρονια, θα μεινει στην μνημη του σαν κατι το ιδανικο και πικρο.

Τελος.. συμφωνω με τον Πουκι, με καλυψε :) Δεν παιρνεις αποφαση να αγαπησεις καποιον

α) Ο Τέρρυ δεν αδικήθηκε από κάποιον συνειδητά... απλά η μοίρα δεν του τα έφερε όπως εκείνος θα ήθελε... (ποιού όμως η ζωή είναι στρωμμένη με ροδοπέταλα;;; Πούκυ μην απαντήσεις;;; είσαι εκτός συναγωνισμού... :p )

β) Γιατί έχω την εντύπωση πως η σχέση του με την Κάντυ τελείωσε όταν έφυγε από το Κολέγιο;;; Δεν μπορούσε μιά χαρά να κρατήσει επαφή μαζί της;;; Τρόποι υπήρχαν πολλοί αν πραγματικά το ήθελε... Προείχε όμως το θέατρο... Όπως ο ίδιος είχε πει, αν η Κάντυ δεν είχε μπει στη ζωή του θα τα είχε παρατήσει όλα (τα σχετικά με το Κολέγιο και την "οικογένειά" του )γιά χάρη του θεάτρου πολύ πιό πριν ... Όταν έφυγε από το Κολέγιο ήταν σα να έκλεισε το κεφάλαιο Κάντυ για εκείνον...

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Κανείς τους δε θα ξεχάσει εκείνες τις μέρες στο Σαιν Πωλ... :wub:
 
Λορένα είπε:
Δεν ξεχνας όταν σε αδικουν, όταν εχεις χασει αδικα κατι που ηθελες. Αυτο δεν το ξεχνας.
Δεν μιλαμε για μια αγαπη που εκανε τον κυκλο της και τελειωσε, και τις περισσοτερες φορές αυτο που μόλις γευτηκες, αυτο δεν μπορεις να ξεχασεις.

Ο Τερυ δεν θα την ξεχασει. Ακομη και αν περασουν τα χρονια, θα μεινει στην μνημη του σαν κατι το ιδανικο και πικρο.

Τελος.. συμφωνω με τον Πουκι, με καλυψε :) Δεν παιρνεις αποφαση να αγαπησεις καποιον
Σε αυτό συμφωνώ, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, παραμένουν έρωτες γιατί δεν πρόλαβες να τους απομυθοποιήσεις μέσα σου όπως γίνεται με μία σχέση. Και αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά οτι δε θα προχωρήσει ποτέ, χρειάζεται να προχωρήσει παρακάτω και μόνος του μάλιστα γιατί σίγουρα δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κάντυ, εφόσον εκείνη αρνείται να χτίσει την ευτυχία της πάνω στη δυστυχία μίας άλλης γυναίκας. Για αυτό αν φύγει από τη Σουζάνα (που κάποια στιγμή δεν γίνεται το πιο πιθανό είναι να το κάνει) πολύ πιθανόν να προχωρήσει σε κάτι νέο που θα του ξαναδώσει τον έρωτα. Αλλά σίγουρα ένας καινούριος έρωτας δε σβήνει και δε διαγράφει τον προηγούμενο.. για αυτό άλλωστε και οι περισσότερες σχέσεις είναι ολίγον τι μπάχαλο. :flower: Ωιμέ!
 
Πίσω
Μπλουζα