Το νέο μου CoCo 3!

angel_grig

KAT Resurrector
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.161
Αντιδράσεις
471
To Tandy Radio Shack Color Computer 2 ήταν ο πρώτος υπολογιστής που χρησιμοποίησα (δανεισμένος τότε από ένα φίλο).Έτσι πολύ καιρό τώρα έψαχνα στο Ebay να βρω το επόμενο μοντέλο (δηλ.το Color computer 3 γνωστό ως CoCo) και επιτέλους το βρήκα.Παρακάτω το βλέπετε με το disk drive,το mouse,και συνδεδεμένο με το VGA monitor μου μέσω ενός composite to vga converter αγορασμένο και αυτό από το Ebay!Υπ'όψιν ότι το ανωτέρω configuration κόστιζε στην εποχή του πάνω από 1000$!
 
Καλορίζικος!!! Ειναι πανέμορφο μηχάνημα.
 
Θελουμε κι αλλες φωτο!

Αν κατεβασεις και το τευχος 1 του Phoenix,ο Phil εχει κανει μια φοβερη παρουσιαση!
 
Ευχαριστώ πολύ για τα comments!Επισυνάπτω μερικές ακόμη photos!(οι 2 είναι απο το Pooyan και το Frogger).Oσο για το τεύχος 1 του Phoenix το έχω ήδη διαβάσει με το εξαιρετικό review των coco's από τον Phil!
 
angel_grig είπε:
Oσο για το τεύχος 1 του Phoenix το έχω ήδη διαβάσει με το εξαιρετικό review των coco's από τον Phil!
Χαρα δικια μου ηταν που ασχοληθηκα με την παρουσιαση αυτη, και εκανα ιδιαιτερη μνεια στον CoCo3. Καλοδουλευτο το νεο σου μηχανημα, και με τιποτα μην ξεχασεις να εφοδιαστεις με τα απολυτως απαραιτητα adventures της Sierra, που ο CoCo3 ηταν το αγαπημενο τους μηχανημα στα 8bit!

Επισης ριξε μια ματια στo http://www.cloud9tech.com ;) Θα δεις τρελα πραγματακια για το φανταστικο αυτο μηχανημα!
 
Πολυ ομορφο μηχανακι. Καλοριζικο και να το χαρεις
 
Έχω ήδη κατεβάσει σχεδόν 400 MB από cassettes και disks!Ευτυχώς που έχω κρατήσει ακόμη το 5,25 drive μου (στο Pentium III pc μου) και έτσι μπορώ να μεταφέρω τα virtual disks σε real disks στο λεπτό!Πιστεύω από αύριο να το ρίξω στα games της sierra!
 
Πίσω
Μπλουζα