Το περιβόλι του λαού μας - ΥΕΝΕΔ (1978)

katerinak

Expert
Joined
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα
19.182
Αντιδράσεις
2.886
Η εκπομπη αυτη παιχτηκε στην ΥΕΝΕΔ και την παρουσιαζαν ο Νεστορας Ματσας και η Γωγω Ατζολετακη ενω σε καποιες εκπομπες εμφανιστηκε και ο Μακης Ρευματας. Ο Αριστειδης Μοσχος συμμετειχε παιζοντας σαντουρι.

Σκηνοθετης ηταν ο Νικος Πραπας

retrodb: https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Το_περιβόλι_του_λαού_μας

60.JPG

"Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από κάποιο γύρισμα. Μαζί μας ο αξεπέραστος και αναντικατάστατος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, που συνόδευε το λόγο μας με το μοναδικό σαντούρι του, και ο ηθοποιός-συνάδελφος ΜΑΚΗΣ ΡΕΥΜΑΤΑΣ". 

"Είχα την τύχη να γνωρίσω στη ζωή μου και να συνεργαστώ με πολύ σημαντικούς ανθρώπους.
Ένας απ' αυτούς ο Νέστορας Μάτσας. Ο ακαταπόνητος "εργάτης" της λαϊκής μας παράδοσης, ο συγγραφέας, ο ζωγράφος... Ήταν μια πολύπλευτη και πολυ-επίπεδη προσωπικότητα ο Νέστορας με βαθιά παιδιεία και αθεράπευτο έρωτα για την πατρίδα ΕΛΛΑΔΑ.
Συνεργαστήκαμε στην τηλεοπτική του εκπομπή ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ... Για δύο χρόνια. Και ήταν χρόνια χρυσά, μεστά...
Μαζί μας (σε κάποιες εκπομπές) ο συνάδελφος Μάκης Ρευματάς και ο μοναδικός Αριστείδης Μόσχος, που έκανε το σαντούρι να κελαϊδά στα χέρια του.
Η σκηνοθεσία της εκπομπής ήταν του Νίκου Πράπα... και η υπέροχη φωτογραφία του Τάκη Βενετσανάκου".

πηγη
 
Εχω την εντυπωση οτι η εκπομπη ήταν γυρισμενη σε φιλμ 16mm και οχι βιντεο. Οπότε, αν ισχυει η υποθεση μου, τοτε σιγουρα βρισκεται καπου παραπεταμενη.
 
Πίσω
Μπλουζα