Το πρώτο μου Κόμικ!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
Οχι δεν θα βαλω το πρωτο που αγορασα ,ουτε θα ζητησω να βαλετε το δικο σας,που να το θυμομαστε αραγε,αλλα...

Σε μια φωτογραφια ενας μπεμπης (ο υποφαινομενος) κραταει κατι που χαρακτηριζεται ανετα το πρωτο του Κομικ,τουλαχιστον αυτο που επιασε στα χερια μιας και περα απο Ουα και Μπου δεν ηξερε να λεει ,ποσο να διαβαζει.

Το ξερω οτι η ευκρινεια ειναι χαλια και καλυτερες πιθανοτητες ειχα αν το εστελνα στο CSI αλλα Ελπιζω σε αναγνωριση τουλαχιστον λογοτυπου και ονοματος του τιτλου αν οχι συγκεκριμενο τευχος και εξωφυλλο που θα ηταν το λιγοτερο GREAT!!

Εγω στο εξωφυλλο βλεπω (πιο πολυ η φαντασια μου) ισως καποιο λαγο με ντουφεκι ,ισως να ειναι ο ελμερ Φαντ ,ισως ο Γιοσεμιτι,ισως να βλεπω πουλακια.

Λεπον τελη 70ς-αρχες 80ς και λιγο πισω,αν ξερετε κατι θα ειμαι χαρουμενος!

Προβολή συνημμένου 133393

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι σίγουρο οτι πρόκειται για κόμικ; Μήπως είναι παραμύθι;

Εγώ βλέπω στον τίτλο κάτι σαν Robin Hood...

I'm working on it...

Μακαρι Dino,το'χα βαλει και σε site ειδικων κομικσολογων αλλα τζιφος,τωρα για παραμυθι κατα 99% εμενα μου δειχνει κομικ. :xm:

Ποιά είναι η προέλευση της εικόνας; Από φωτογραφία να υποθέσω; Αν έχεις δυνατότητα, πέρασε την σε ένα scanner σε υψηλή ανάλυση/DPI και ίσως μπορέσουμε να δούμε περισσότερη λεπτομέρεια...

Nαι απο φωτογραφια και επειδη η τεχνολογια τοτε ηταν οπως ηταν,η φωτογραφια οπως βλεπετε στο πρωτο ποστ εχει κοκκους,θα το προσπαθουσα να το σκαναρω σε μεγαλη αναλυση αλλα ο σκανερ μου εχει παθει και τα βγαζει ολα μπλε!

Επαιξα λιγο με το Gimp αν βοηθαει!

No more photos

*Νομίζω* ότι η μεγάλη ανάλυση θα μας βοηθήσει να δούμε επιπλέον λεπτομέρεια παρά τον κόκκο. Ας είναι και μπλέ! :)

Ελαφρως Off-τοπικ

Aardvark είπε:
ουτε θα ζητησω να βαλετε το δικο σας,που να το θυμομαστε αραγε,αλλα...
Δεν θυμαμαι προσωπικα ποιο ειναι το πρωτο μου κομικ που διαβασα ουτε ειναι και τοζητουμενο του τοπικ ,αλλα η επικεφαλιδα του τοπικ μου εφερε στο μυαλο

μια παλια γονικη ρετρο-πρακτικη κι ειναι ειναι πολυ πιθανο το πρωτο μου κομικ να ειναι καποιο, που μου αγορασαν ως πιτσιρικος σε καποιο σταθμο κτελ ,περιμενοντας να ερθει η ωρα θα ξεκινησει το λεωφορειο ,προκειμενου να καθισω φρονιμος τοσο περιμενοντας εκει οπως και μεσα στο λεωφορειο ,σε εποχες που οι ωρες αναμονης, η διαρκεια του ταξιδιου ηταν σχεδον διπλασια ,ενω τα λεωφορεια ......

*Νομίζω* ότι η μεγάλη ανάλυση θα μας βοηθήσει να δούμε επιπλέον λεπτομέρεια παρά τον κόκκο. Ας είναι και μπλέ!
tinysmile_grin_t.png

Και παλι δυσκολο γιατι το περιοδικο ειναι ενα μικρο κομματι της φωτο και τραβηγμενη σχετικα μακρια.Κοιτωντας το orinal αυτο που βλεπω δυστυχως δεν ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο στο πρωτο ποστ,το σκανερ οτι βρει θα τραβηξει!

Ενας απο τους λιγοστους τροπους που μπορουμε να το βρουμε πιστευω ειναι καποιος να εχει το περιοδικο και να ταυτοποιησουμε οτι ειναι το ιδιο

Logo,πιο δυσκολο να βρουμε το ιδιο τευχος και να εχει το ιδιο εξωφυλλο.....

Θα το παλεψω παντως για καλυτερο σκαν!

Δεν πρέπει να έχει σχέση, αλλά για την ιστορία, ψάχνοντας βρήκα αυτό:

attachment.php

Εγώ στο εξώφυλλο βλέπω έναν άνθρωπο να έχει πιάσει κάποιον από τα πόδια για να τον αποτρέψει να πυροβολήσει ή τον παρακαλάει για τον ίδιο λόγο. Και μου φαίνεται πως η δεύτερη λέξη είναι Φαντάρος. Όμως ταυτόχρονα βλέπω (εκτός από πουλάκια) και ξένα γράμματα. Και το χαρτί της φωτογραφίας δε βοηθάει είναι το παλιό κρυστάλ το ανάγλυφο που μοιάζει με μπιλάκι μπιλάκι η επιφάνεια :(

Το λογότυπο δε μου λέει τίποτα, αν και παίζει να μην είναι λογότυπο αλλά ο τίτλος της ιστορίας.

Παίζει ο τίτλος να είναι στα Αγγλικά;

Επίσης βλέπω πάνω δεξιά, με λίγη φαντασία, το κεφάλι του Sport Billy, με το καπέλο... :D

Mπαααα Dino o Sport Billy βγηκε λιγο αργοτερα απο την φωτο,lol,οσο για την φωτο που εβαλες και εγω για ελμερ με τον Μπαγκς τον κοβω..Δεξια φαινεται ο λαγος να κραταει καραμπινα ,τα μεγαλα του αυτια και τα επισης μεγαλα ποδια.

Εκτος αν κραταει καμμια φλογερα..

Και το χαρτί της φωτογραφίας δε βοηθάει είναι το παλιό κρυστάλ το ανάγλυφο που μοιάζει με μπιλάκι μπιλάκι η επιφάνεια :(
Ναι η φωτο ειναι τετοια και σαν να βλεπω τελικο γραμμα στην δευτερη λεξη το i,aλλα δεν μπορει να βρεθηκε ξενο κομικ στα χερια μου,να κυκλοφορουσε κανενα ελληνικο με ξενο τιτλο τοτε;;

originalcopy.png

untitle5d.png

Ξεχωριζω καθατα ενα R και m

Romen? Roman? Ramen?

Και ισως....η μαυρη φιγουρα να ειναι βιολιστης...και να εχει σχεση με ανατολιτικη ή αραβικη φορεσια...

Κι εμένα μου φαίνονται ξένα τα γράμματα. Αλλά μου κάνει εντύπωση αυτή η φατσούλα (?) πάνω δεξιά. Κάτι μου θυμίζει.

Η μαυρη φιγουρα θυμιζει εντονα τον Ελμερ...

goodman01_OldElmerFudd-BugsBunny.jpg

...απο την αλλη τα γραμματα μοιαζουν για ξενα (αγγλικα) μαλλον... :wait2:

Η φατσα που εμφανιζεται πανω δεξια απο τον τιτλο...γνωστη φυσιογνωμια παντως.

Αρντυ, να υποθεσω οτι αυτο εδω το εχεις τσεκαρει ετσι? ;)

Δεν ειναι πολυ...420 σελιδουλες μονο... :o ...:burn:

Πολλες σελιδες lol ,παντως ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα βρεθει και αυτο.

Και εγω αυτην την σκηνη εχω στο μυαλο μου που βαζεις στην φωτο σου,μονο με τους ρολους ανεστραμενους,ο Μπαγκς κραταει το τουφεκι!

Δεν είναι το πρώτο μου κόμικ φυσικά, αλλά μιας και βρήκα στο πατρικό μου αυτή τη φωτογραφία, είπα να τη μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το thread...

cy.jpg

Δεν έχω καταφέρει να διακρίνω, αλλά ούτε και θυμάμαι το κομικ που κρατάω...

comicyoung2.jpg

Ωραια φωτο! Το μονο που διακρινω ειναι ενα σπιτι...

Από ενδυματολογικής άποψης το κόβω για 1980-81. Το τραπεζάκι και το υπόλοιπο ντεκόρ ενισχύουν την άποψή μου. Βάλε και την ηλικία σου, ύψος, βάρος κτλ κτλ οπότε αυτό που μένει είναι να δεις τι κυκλοφορούσε εκείνη τη χρονιά είτε ως σειρά που συνεχιζόταν (π.χ. Πινόκιο ίσως από το σχέδιο των καρέ), είτε κάποια σειρά που πρωτοκυκλοφόρησε τότε, είτε κάποια παλιά τεύχη που δεν κυκλοφορούσαν πλέον αλλά υπήρχαν ως στοκ (π.χ. Μπόζο αν η φαντασία μου διακρίνει έναν κλόουν στο δεύτερο καρέ!!!).

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τύφλα να'χουν τα CSI και NCIS..... !!! :D

Θα ρωτήσω λεπτομέρειες τους γονείς μου και θα επανέλθω στο θέμα...

Πίσω
Μπλουζα