Το τελευταίο ακρογιάλι - On the Beach (1959)

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.759
Αντιδράσεις
68
Καλημέρα!

Βέβαια η ταινία είναι του '59 (για μια ακόμη φορά η δομή του φόρουμ είναι ανεπαρκής, ακούει κανείιιιιιιιιιιιιιις; :D ), αλλά τέλος πάντων.

Έχω το soundtrack σε βινύλιο και είναι πολύ καλό, και τη θυμήθηκα χθες που είχε στην ΕΤ1 μία disaster ταινία 70s με πυρηνική καταστροφή.

[edit by paspartoo]

Eίναι μία πολύ καλή ταινία με τους Gregory Peck, Αva Gardner, Fred Astaire και Anthony Perkins η οποία διηγείται μία συγκινητική ιστορία του πληρώματος ενός υποβρυχίου το οποίο καταφεύγει σε μία παραλία της Αυστραλίας ενώ έχει ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος. Η παραλία αυτή είναι το τελευταίο μέρος που θα φτάσει η ραδιενέργεια...

Το 2000 γυρίστηκε και ένα αρκετά καλό remake για την τηλεόραση.

[edit by paspartoo]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit by paspartoo]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Να πω οτι ηταν η 2η ή η 3η παραγραφος ... ;)


Βέβαια η ταινία είναι του '59 (για μια ακόμη φορά η δομή του φόρουμ είναι ανεπαρκής, ακούει κανείιιιιιιιιιιιιιις; :D ), αλλά τέλος πάντων.
Δεν ειμαστε ανεπαρκης - απλα το να εχουμε ξεχωριστα sections για τα 30ς τα 40ς τα 50ς ειναι εκτος του αντικειμενου μας. ;)

TI ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΡΕΤΡΟ
Κατά κανόνα ότι ανήκει στα 80s, κυρίως επειδή εκείνη την περίοδο περάσαμε οι περισσότεροι από εμάς τα παιδικά / εφηβικά μας χρόνια και από εκεί διατηρούμε μερικές από τις πιο όμορφες νοσταλγικές μας αναμνήσεις.

Ευπρόσδεκτοι πάντως θεωρούνται και όσοι προέρχονται από τα 70s αλλά από νεώτερες γενιές, καθώς κι αυτές συν τω χρόνω εισέρχονται σταδιακά στο φάσμα του ρετρό.

Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα και το βάρος δίδεται στα 80s.
Με δεδομενο βεβαια οτι δεν θελουμε να τρεχεις σε καποιο σινεφιλ φορουμ, οπως και θα επρεπε να κανεις, πολυ πιθανον (για ακομα μια φορα) να κανουμε κατι στο μελλον (ανοιγοντας ενα γενικο sectiοn για τον κινηματογραφο). Ειδωμεν :)
 
OK OK μην πυροβολεις αλωστε ειπα πως ειμουν νεος στο σαιτ
 
Πως να πυροβολησω ? μου τα εχουν παρει ολα - ενα πληκτρολογιο κινεζικο μου εχουν αφησει και αυτο κολλαει στο αριθμητικο. Ασε που εχουν να με πληρωσουν 3 χρονια τωρα - τι να σου λεω - τραγικη κατασταση. :)
 
Εχω την λυση phaser. Aλλα προσεξε μην μπερδεπσισ το stun με το kill εχω και οπλο κλινγκον αν θες.
 
Υποψην ειμε ψυχακιας με ταινιες πουδιαδρματιζοντε μετα την καταστροφη
 
Δεν είπα να ανοιχτούν sections για κάθε δεκαετία, απλά ένα section για νωρίτερα από 80s, απλό πράγμα. Η προτεραιότητα και το βάρος δίνονται στα 80s, αλλά όχι αποκλειστικά προφανώς, και υπάρχουν πολλά threads πάνω σε παλιότερα θέματα...

Ούτε θυμάμαι τί είχα πει και κόπηκε!
 
Πίσω
Μπλουζα