Το retro-inspired desktop μου

gapan

RetroActive
Αντιδράσεις
74
Το desktop μου στο κύριο laptop μου τις τελευταίες βδομάδες είναι το παρακάτω. Σκέφτηκα ότι κάποιοι εδώ μέσα πιθανόν να το εκτιμήσετε.

Όλη η φάση ξεκίνησε στη δουλειά, όπου είχα συνδέσει το laptop σε ένα projector και ένας φίλος/συνάδελφος σχολίασε κάτι σε "τι 90s φάση είναι αυτή;", επειδή απλά επιμένω να χρησιμοποιώ το standard taskbar/start menu. Οπότε η απάντηση μου ήταν: "νομίζεις αυτό είναι 90s; Περίμενε και θα δεις".

Και σε Xmas mood μέρες που είναι..

Στιγμιότυπο οθόνης_2025-12-26_01-02-18.pngΣτιγμιότυπο οθόνης_2025-12-26_01-07-54.pngΣτιγμιότυπο οθόνης_2025-12-26_01-21-39.png

Ωραιος. Αν θες, κανε μια λιστα με το software που βλεπουμε στις φωτογραφιες και σε τι hardware τρεχει.

Edit. Στραβωμάρα! Δεν προσεξα το neofetch... Παντως αν θες κανε μια λιστα με links για να φαινονται πιο καθαρα και να ειναι πιο προσβασιμα.

Τα περισσότερα για το hardware και το software φαίνονται στο 2ο screenshot, αν προσέξεις το τερματικό, γι'αυτό το έβαλα.. Βασικά είναι ένα HP Probook 14" με Xfce 4.20 χρησιμοποιώντας το Chicago95 theme, Firefox, LibreOffice Writer και το παλιό κλασσικό XMMS με Winamp skin. Στο τελευταίο screenshot τρέχει το επίσης παλιό και κλασσικό xsnow για να χιονίζει στο desktop.

Πίσω
Μπλουζα