Το RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2023

Always Somewhere

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
3.889
Αντιδράσεις
9.183
>> Αναδημοσίευση απο την ιστοσελίδα retrocomputers.gr <<

Το RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος στο συνέδριο AthensCon 2023 το οποίο αυτή τη φορά θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες και θα πραγματοποιηθεί από 1 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do (Παλαιού Φαλήρου) και το ωράριο λειτουργίας του συνεδρίου θα είναι από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

athenscon2023.jpeg


Εμείς κλασικά θα αναλάβουμε μια έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών για να μπορούν να δουν οι επισκέπτες ένα μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και του gaming αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα μηχανήματα που θα είναι σε λειτουργία για retro gaming, προγραμματισμό, παλιές ωραίες αναμνήσεις κτλ.

To AthensCon είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο συνέδριο της χώρας που έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της τριήμερης εκδήλωσης.


Πληροφορίες για το AthensCon 2023 μπορείτε να βρείτε εδώ :

www.athenscon.gr

www.facebook.com/AthensCon

Για την τοποθεσία του συνεδρίου και των μέσων μαζικής μεταφοράς πατήστε ΕΔΩ

Επίσης τo ΑthensCon διαθέτει χώρο δωρεάν στάθμευσης για μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων μέσα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε υπέροχα άλλη μια φορά!

 
Πίσω
Μπλουζα