Τρελό πρόβλημα με Dreamcast.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
Φίλοι θα ήθελα τη γνώμη σας.

Πριν από λίγο καιρό είχα αποκτήσει ένα Dreamcast το οποίο και είχα αφήσει στην άκρη μια και μου έκανε τσαλίμια, συγκεκριμένα αρνιόταν να διαβάσει κάποια δισκάκια. Πολλές φορές έπαιζε κανονικά με κάποια άλλα, αλλά έκανε random resets. :(

Σήμερα είπα αν ασχοληθώ μαζί του, το έκανα ανταλλακτικά, το έκανα κουκλί, αλλά η συμπεριφορά συνεχίστηκε. :(

Είπα να τοποθετήσω το laser από το Dreamcast που έχω σε λειτουργία και με την ευκαιρία να το καθαρίσω και αυτό, μια και ποτέ δεν έχει λυθεί.

Το laser αλλάχτηκε και το παράξενο Dreamcast έπαιξε τα πάντα κανονικά, υποδειγματικά θα έλεγα. :D

Μια και θα ασχοληθώ αύριο με το Dremacast που λειτουργούσα μέχρι σήμερα, να το λύσω και να το πλύνω δηλαδή, είπα να του τοποθετήσω το τσαλίμικο laser για να μη το έχω χύμα, μη τυχόν και χαθεί κανένα βιδάκι. Σκέφτηκα να το βάλω να δω αν κάνει τα ίδια. Τοποθετώ τη κονσόλα στην τηλεόραση και δια εκπλήξεως παίζουν τα πάντα. Ότι αρνιόταν να διαβάσει το laser στην προηγούμενη κονσόλα, τα διαβάζει μια χαρά στην άλλη, αυτή που λειτουργούσα μέχρι τώρα δηλαδή.

Τι στο καλό λέτε να παίχτηκε; Θέμα επαφής δεν νομίζω να ήταν μια και το μηχάνημα που μου έκανε τα προβλήματα το έκανα βίδες και καθάρισα τα πάντα. Έχετε καμία ιδέα;

Αύριο θα λύσω το παλιό μου κονσολάκι να το κάνω λαμπίκο και μόλις δεθεί ξανά θα το τεστάρω ενδελεχώς, (κοινώς θα τελειώσω κάποια Japanese shooters πάνω του) . Για να δούμε τι θα δείξει.

Κατι τετοιες περιπτωσεις τυχαιναν και σε μενα :)

Το κακό μάτι φταίει φίλε Γιώργη !

Φτου σκόρδα !!!

George τώρα θα κάτσω να το ελέγξω καλύτερα.

Το Dreamcast που πριν την αλλαγή laser έκανε "νερά" είναι μια χαρά.

Θα λύσω εντός ολίγου το dreamccast που λειτουργώ και που έχει το laser που έκανε κολπάκια και θα το ξαναδέσω αφού καθαριστεί όλο.

Εκεί θα δείξει.

Και ναι, κανένα πρόβλημα όπως το φαντάστηκα, το άνοιξα, το έκανα κουκλί μέσα έξω, του καθάρισα το σαλόνι, τα πατάκια και τη ταπετσαρία και έλιωσα στα Jap Shooters, ούτε κιχ δεν έβγαλε.

Φυσικά ΔΕΝ αλλάζω ξανά τα lasers. Άστα έτσι!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα σού'λεγα ! Όπως λέει ένα παλιό ρητό , αν κάτι δουλεύει καλά , μην το αλλάζεις !

Προφανώς υπήρχε κάποιο loose connection κάπου και με το βάλε-βγάλε "έκατσε" καλύτερα στην θέση του. Είναι η μόνη λογική εξήγηση.

Με γειά το "νέο" DC!.

Thanks Doc!

Κάνει λίγο θόρυβο ο ανεμιστήρας του, μάλλον δεν το έσφιξα όσο έπρεπε κατά το service.

Αύριο με ξεκούραστο μυαλό θα το διορθώσω.

Πίσω
Μπλουζα