Τριάντα και κάτι (Thirtysomething)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας video80
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

video80

RetroMasteR
Αντιδράσεις
233
Ειπήρχε μια ξένη σειρά οπου πέχτηκε απο την κρατική τηλεοραση καπου στο 1987 ,μου ρθε ''φλασιά'' και την θυμυθυκα τώρα.Ο τίτλος τις? : ''30 και κάτι''. Τη σειρά τη θυμάμε αμυδρά , ουτε 1 χαρακτήρα δεν έχω συγκρατήσει. Ετιχε να δω 2-3 επεισόδεια μικρός τότε που παιζότανε.

Καποιοι μεγαλύτεροι του forum (απο μένα) όλο και κάτι θα θυμάστε.

Ενταξει μπορει να είναι ''καμμένη'' σειρά, αλλά για μένα παρουσιαζει ενδιαφέρον .

Εαν κράτησε μεχρι και το 1991 δεν πρεπει να πεχτικαν όλες οι σεζόν ,το αποκλειω.Το πολύ 2 σεζον να βάλανε.Ιδίως μετα και την έλευση τις ιδιωτικής τηλεώρασης.

Μπορεί ομως να συνεχιστικέ απο το mega η τον Αντ-1 και να το αγνοώ.

Θυμαμαι μονο οτι παιχτηκε απο το Μεγκα καλοκαιρι του 1992 τα μεσημερια. Δεν εχω ιδεα αν ειχε παιχτει πιο παλια και απο την κρατικη

Επισης θυμαμαι ξεκαθαρα οτι είχε συχνα γκομενες ημιγυμνες ή να γδύνονται, αλλα ποτε δεν φαινονταν επιμαχα on camera :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
Θυμαμαι μονο οτι παιχτηκε απο το Μεγκα καλοκαιρι του 1992 τα μεσημερια. Δεν εχω ιδεα αν ειχε παιχτει πιο παλια και απο την κρατικη
Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι προβλήθηκε η σειρά από το MEGA, αλλά δεν την θυμάμαι στην ΕΡΤ παλαιότερα.

Στα μέσα της δεκαετίας του '90, προβλήθηκε και από το NEW CHANNEL.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις χρήσημές πληροφορίες. Εγώ αγνοούσα εντελώς οτι η σειρα επαναπροβλήθηκε και απο ιδιωτικά καναλια.(καλά για το NEW το υποψιαζόμουνα).

Αντε τώρα να βρείς αυτή τη σειρά σε DVD και με ελληνικούς υποτιτλους. Νομιζω οτι ειναι πολύ χλωμό εως ακατορθωτο!

Eγω στο Μεγκα την θυμαμαι και μαλιστα ηταν βαρετη μεχρι θανατου. Κατι βαρετοι τυποι με ψυχολογικα και καμια εκρηξη, πολυβολα, αιματα, τερατα, διαστημοπλοια. Χαλια λεμε. Οσο σκεφτομαι οτι εφτασα στην ηλικια αυτων των βαρετων και γεματων προβληματα τυπων με πιανει συγκρυο.

Η σειρά έχει κυκλοφορήσει σε DVD. Όχι στην Ελλάδα όμως. Την πήρε το μάτι μου πριν ώρα. Μπορείς να την παραγγείλεις από κάποιο διαδικτυακό κατάστημα. Όσο για τους υπότιτλους σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για παλιές σειρές είναι όντως δύσκολο να βρεις. Κι εγώ έχω τα επεισόδια απ' τα Χρυσά Κορίτσια αλλά δε μπορώ να τα δω αφού δεν έχουν υπότιτλους.

joe είπε:
Eγω στο Μεγκα την θυμαμαι και μαλιστα ηταν βαρετη μεχρι θανατου. Κατι βαρετοι τυποι με ψυχολογικα και καμια εκρηξη, πολυβολα, αιματα, τερατα, διαστημοπλοια. Χαλια λεμε. Οσο σκεφτομαι οτι εφτασα στην ηλικια αυτων των βαρετων και γεματων προβληματα τυπων με πιανει συγκρυο.

Οσο βαρετή και να ταν δεν παρουσιαζει ενδιαφέρον?Γιατι το ''Χτιποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς'' είταν καλλύτερο , οπου συνέχεια ανακυκλονονταν τα γκομενιλίκια του Μπραντον ή του Ντύλαν ,κ ώμος τη σειρα την έβλεπα φανατικά.

Πιστευω οτι εαν τότε βρισκομουν σε μεγαλήτερη ηλικία (κοντά στα 20) θα την έλιωνα τη σειρα.

Eίναι λογικό να μην την θυμάμε απο το mega ,σε μια περιοδο οπου πεζοντουσαν τρελές επιτιχίες ξένες και ελληνικές (matloc ,ομαδα δράσης 21 ,και πολλές καλλύτερες σειρες απο αυτήν),μάλλον αυτη τη σειρα θα την είχε για prime -time το καναλι , η για τα καλοκέρια.Εκήνη την περιοδο πεζοταν σε prime-time και το ''πενταμορφη και το τέρας''.

Πάντος σε ευχαριστώ που μου πες καποια πραγματα για τη σειρα.

Αυτό που θυμάμαι εγώ από την σειρά είναι πως είχαν μόνο αισθηματκά και καθολου οικονομικά θέματα. Όλοι είχαν καλές δουλειές και κανεις δεν δουλευε ᾽ἀπασχολούμενος᾽᾽, ᾽ὠρομίσθιος᾽᾽ή στο μινι μάρκετ του μπαμπά. Ειχαν και ωραία ρούχα. Ημουν μικρή τότε αλλά έλεγα ᾽᾽ἐτσι θα ᾽ναι οταν πας 30 έχεις δουλειά, λέφτά και άνεση᾽᾽. Αν θυμάμαι καλά παιδιά είχε μια κοπέλα (single mother) και κανείς άλλος και αυτό μου φαινόταν παράξενο γιατί όλοι οι συγγενείς μου είχαν οικογένειες από τα 25. Τώρα πάλι μπορεί να το μπερδεύω και με άλλη σειρά.

Πίσω
Μπλουζα