Τσαλιγοπούλου Ελένη - Άγιο Τσιπουράκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ASiC
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ASiC

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
81
Καλησπέρα σας! Έγω γυρίσει το internet πάνω κάτω και δεν μπορώ πουθενά να βρω το videoclip του συγκεκριμένου τραγουδιού... Αλήθεια, το θυμάται κανένας και πολύ περισσότερο, το έχει κανένας;! Ήταν γυρισμένο στον Άγιο Νικόλαο και σε ρακοκάζανο της Νάουσας με την τότε παλιοπαρέα (μιλάμε για τρελά ποτήρια όλοι τους) του πατέρα μου! H αδερφή μου κι εγώ είχαμε κάνει κοπάνα απο το σχολείο για να πάμε στα γυρίσματα και μας είχαν βάλει κι εμάς μέσα στο video!

ps. Back vocals στο κομμάτι τα έκανε ο πατέρας μου :)

Ο πατέρας σου ποιος είναι?????????Αλήθεια παίζεις στο video??????Με την κυρία Τσαλιγοπούλου διατηρεί επαφές ο πατέρας σου,ώστε να της ζητήσεις το video?Κανονικά έπρεπε να το έχει,σε κάποια βιντεοκασέτα!

Θα είμαι σε περιοδεία φέτος με την κα. Τσαλιγοπούλου...... Θέλετε να την ρωτήσω ? :D :D:D:D:D:D:D:D:

:tongue:

teflon είπε:
Θα είμαι σε περιοδεία φέτος με την κα. Τσαλιγοπούλου...... Θέλετε να την ρωτήσω ? :D :D:D:D:D:D:D:D:
Είσαι τραγουδιστής ή μουσικός?Μπράβο που συνεργάζεσαι μαζί της!!!!Θα κάνετε περιοδεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό?

thebest20 είπε:
Ο πατέρας σου ποιος είναι?????????Αλήθεια παίζεις στο video??????Με την κυρία Τσαλιγοπούλου διατηρεί επαφές ο πατέρας σου,ώστε να της ζητήσεις το video?Κανονικά έπρεπε να το έχει,σε κάποια βιντεοκασέτα!
Δυστηχώς, δεν το έχει πλέον ούτε αυτή... Επαφές διατηρούμε μιας και είμαστε οικογενιακοί φίλοι. Μάλλον πρέπει να το βρω μέσω της κινηματογραφικής που έκανε το βίντεο... Ο πατέρας μου δεν είναι έχει καμία σχέση με το θέμα!!! Απλά, μια παρέα, κολλητός με τον Καλδάρα (που έγραψε το κομμάτι), "Χρήστο, θα έρθεις να τραγουδίσεις;", "Να έρθω ρε Κώστα!" κι έτσι έγινε το όλο σκηνικό!

teflon είπε:
Να 'σαι καλά! Απλά σε πρόλαβα και απορρίφθηκε κι αυτό το ενδεχόμενο :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας καλλιτέχνης δεν έχει όλα τα videoclips του,πρέπει κανονικά να υπάρχουν στο αρχείο του!

thebest20 είπε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας καλλιτέχνης δεν έχει όλα τα videoclips του,πρέπει κανονικά να υπάρχουν στο αρχείο του!
γιατί μάλλον δε τον ενδιαφέρει!!! Χωρίς να θέλω να φανώ κακός, αλλιώς αισθάνεσαι και φέρεσαι στα τραγούδια που έχεις γράψει εσύ κι αλλιώς συμπεριφέρεσαι σε εμπνεύσεις κάποιου τρίτου...!!!! :P

Πάντως εξαιρετική και φωνάρα η Ελένη Τσαλιγοπούλου.Το best of της "Σαν ψέμματα" αξίζει πολύ,έχει νέα τραγούδια,μεγάλες της επιτυχίες αλλά και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών!!!!Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και live δίσκο με τη Μελίνα Κανά,από τις κοινές τους παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου!!!!!

Πίσω
Μπλουζα