Τυπογραφικά λάθη σε κουτιά παιχνιδιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DINO

Expert
Αντιδράσεις
1.308
Εκεί που περιεργαζόμουν το Phoenix, τις προάλλες έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτό, στην πίσω μεριά του κουτιού:

attachment.php

WOW! ARTARI!!! :o

Είναι λίγο βαρύ να κάνεις λάθος στο όνομα μιας εταιρίας και μάλιστα επάνω σε προϊόν της...

Ο τότε υπεύθυνος ποιοτητας, μάλλον καρατομήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, αν το πρόσεξε ποτέ κανείς...

...μέχρι σήμερα... :biglaugh:

Ώπα...το ΑRTARI (όπως λέμε ''συρτάρι!'') βγάζει μάτι!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε λες να είναι κανένα ΚΑΡΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ???? :D :P

Το έκανε...απομίμηση... :D

Dino ψαξτο φιλε μπορει να ειναι οντως συλεκτικο και να αξιζει και αμα τα αρπαξεις χοντρα θα σε κανω μια επισκεψη για δανεικα :P

geoanas είπε:
Βρε λες να είναι κανένα ΚΑΡΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ???? :D :P
Ultra rare που λένε στο χωριό μου... :D

metalcandyman είπε:
Dino ψαξτο φιλε μπορει να ειναι οντως συλεκτικο και να αξιζει και αμα τα αρπαξεις χοντρα θα σε κανω μια επισκεψη για δανεικα :P
XAXAXA!!! Έλα όποτε θες... Έχω μπόλικα συλλεκτικούλια (ειδικά κόμικς)...

Βασικά το συγκεκριμένο δεν είναι κακέκτυπο αλλά έχει ένα χαρακτήρα παραπάνω, οπότε πρέπει να ξεφύγανε μπόλικα από δαύτα...

Βέβαια στο Atari Age, το box scan που έχουν εκεί, δεν έχει αυτό το λάθος, αλλά πάλι αυτό είναι NTSC και όχι PAL, όπως το δικό μου...

Και τυχαία όπως κοίταγα, βρήκα το συγκεκριμένο παιχνίδι που έχω σφραγισμένο, να πωλείται στο amazon uk, για 116,42 λίρες!!! :frypan:

Εδω με 16 ευρω,οτι θελουν ζητανε.

Τωρα λογω Αrtariou το δικο μας θα χτυπησει ταβανι δεν αντιλεγω.
:fafoutis:

Ποιος ξέρει τι "χορτάρι" κάπνισε αυτός που το έγραψε ARTARI....

Aardvark είπε:
Εδω με 16 ευρω,οτι θελουν ζητανε.
Τωρα λογω Αrtariou το δικο μας θα χτυπησει ταβανι δεν αντιλεγω.
:fafoutis:

Λεω να το ανεβάσω και στο Atari Age, να δω τι θα πουν, μήπως το έχει δει και κανένας άλλος...

johnny19818 είπε:
Ποιος ξέρει τι "χορτάρι" κάπνισε αυτός που το έγραψε ARTARI....
Μάλλον θα ήταν ομογενής από την 'Αρτα... :D

Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη Dino.

Απ'ότι βλέπω το πρόβλημα μάλλον ήταν γενικότερο :

http://www.mobygames.com/game/atari-2600/phoenix_/cover-art/gameCoverId,20072/

Ωστόσο, παίζει να είσαι απ'τους ελάχιστους που το έχουν παρατηρήσει ΑΝ και με το που το αναφέρεις (πχ στο AtariAge), θα εμφανιστούν οι "ξαφνικά-μετά Χριστό προφήτες" που επίσης το είχαν δει κάποια στιγμή στη ζωή τους.. :P

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να γίνει κάποια έρευνα μετά από αυτό για να ανακαλυφθούν πόσο παιχνίδια είχαν σχετικά τυπογραφικά λάθη στα cover τους.

Ωραίος! :thumb:

Πως δε το σκέφτηκα να τσεκάρω και το MobyGames; :banghead:

Όπως τα λες είναι...

Πάντως τέτοιο χοντρό λάθος στο όνομα εταιρίας θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί...

Φανταστείτε να γράφουν τα κουτιά επάνω "Nintdendo" ή "Infogramnes"...

EDIT: Αν θέλει κάποιος Mod, ας αλλάξει τον τίτλο σε "Τυπογραφικά λάθη σε κουτιά παιχνιδιών", και ας μεταφέρει το thread, για να το κάνουμε πιο γενικό... :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματικά αετίσιο μάτι!!! :thumb:

Όσο πάει και γίνεται καλύτερο! :D

Με βάση το link που έδωσες, εδώ έχει τα box variations του Phoenix, μαζί με το περίφημο πλέον "ARTARI" και "RESERED"...

DINO είπε:
[...] EDIT: Αν θέλει κάποιος Mod, ας αλλάξει τον τίτλο σε "Τυπογραφικά λάθη σε κουτιά παιχνιδιών", και ας μεταφέρει το thread, για να το κάνουμε πιο γενικό... :)
Δονε! Το μετέφερα και στην πιο γενική κατηγορία των παιχνιδομηχανών, οπότε όλο δικό σας! :)

Πίσω
Μπλουζα