ΦΑΝΤΟΜ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας greekeagle12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

greekeagle12

RetroActive
Αντιδράσεις
153
Τον θυμάστε? Μερικές φωτό από τα περιοδικά που έχουν απομείνει στο πατάρι...

Νο 2, 8, 9, 23 - (1975)

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το περιοδικο δεν το γνωριζα αλλα η φιγουρα του ηρωα μου ειναι γνωστη...δεν θυμαμαι απο που

Αν και μάλλον αρχές του '80 σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Φάντομ τον έμαθα από τη συλλογή του μεγαλύτερου ξάδελφού μου. Αμυδρά θυμάμαι μια ιστορία του με ένα δαχτυλίδι...

Wally είπε:
Το περιοδικο δεν το γνωριζα αλλα η φιγουρα του ηρωα μου ειναι γνωστη...δεν θυμαμαι απο που
Ούτε εγώ ήξερα ότι είχε βγει στα Ελληνικά (άλλωστε οι υπερήρωες δεν είναι το δυνατό μου χαρτί...) τον ήρωα τον ήξερα από εγκυκλοπαίδειες και αφιερώματα μιας και είναι από τους πρώτους υπερήρωες (χρονικά) των αμερικάνικων κόμιξ. Το 1996 είχε βγει και μια ημιαποτυχημένη ταινία με τον ελληνοαμερικάνο Μπίλι Ζέιν και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η ταινία παίζει συχνά στο Μέγκα και ίσως τον έχεις δει εκεί.

Ουτε γω ηξερα τα περιοδικα αλλα η ταινια μια χαρα ειναι και απο της αγαπημενες μου.Δραση εχει περιπετεια εχει το φανταστικο στοιχειο υπαρχει και αν δεν την εχει δει καποιος ας φροντισει να την δει.Μια χαρα θα περασει την ωρα του.

"Το φάντασμα που περπατά" - "Ο άνθρωπος που δεν πεθαίνει ποτέ". :D

Κλασσικό κόμικ !! Μου άρεσαν αρκετά οι περιπέτειες του Φάντομ, αλλά είχα ελάχιστα τεύχη. (είχε γίνει μία αναφορά παλιότερα εδώ, αλλά μην τα συγχωνεύσετε, καθ' ότι ο Aeon αναφερόταν σε άλλο comic σε εκείνο το thread).

Το πατάρι του greekeagle12, πρέπει να είναι από τα λίγα που επιβίωσαν στο πέρασμα του χρόνου!

Σωστά, και πρέπει να το επισκεφτούμε!!!!:biglaugh:

Καμπανας λεεεεεμε,εγγυηση!

Ο αγαπημένος μου ήρωας! Αλλά πολύ δύσκολο να βρω τα περιοδικά, θυμάμαι ακόμα το περίπτερο στην Κάρπαθο που τα είχα ανακαλύψει, ενώ στη Ρόδο δεν τα κατάφερα μέχρι τέλους να βρω τίποτα!

Πίσω
Μπλουζα