Φαντάροι για κλάματα (1988)

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.333
Αντιδράσεις
5.968
Φαντάροι για...κλάματα (1988)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Φαντάροι_για...κλάματα

Τρεις στρατιωτες της συμφορας πεφτουν θυματα απατης ενος κατασκοπου που τους δελεαζει με τρεις κοπελες για να τους αποσπασει εναν απορρητο χαρτη.

Πρωταγωνιστουν:Τασος Προυσαλης, Στηβ Ντουζος, Σια Αναστασοπουλου, Χρηστος Σαββας, Παναγιωτης Σουπιαδης, Νανα Βενετη, Μαριαννα Καστανια, Λακης Σκουταρης, Κωστας Μποζωνης, Βανεσα Τζελβε, Κωστας Καραγιωργης.

Ταινια ολα τα λεφτα! Γουσταρω με χιλια Τασο Προυσαλη.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω wally δεν τα ειχα παρει χαμπαρι.
 
H χρονιά είναι το 1986 και όχι το 1988. Η Βανέσσα Τζελβέ είναι με ισιο μελαχρινό μαλλί και προδίδετε η χρονολογία ,την ίδια χρονιά συμπρωταγωνιστούσε στον "πηδηχτούλη" βιντεοταινία με το Μάρκο Λεζέ.

Στην ταινία εμφανιζετε σε καποιο μικρό ρόλο ο Νότης Πιτσιλός ,κάνει τον παπά.

Ο ηθοποιος Κωστας Μποζώνης εδώ κανει τον λοχία στους "φαντάρους για κλάμματα" ,1 χρονο πρίν (1985) προταγωνιστούσε στην καυστική παράσταση του Δ.Κολλάτου "Σοδομα και γόμορα" ,ίσως και η μοναδική βιντεοταινία του που πρωταγωνίστησε.

Άλλη μια βιντεοκωμωδία (που συνηθως βάζει το extra ή τυλεάστη) που σε ταξιδεύει στα 1980ς.

Εχω σταμπάρει το VHS σε καποιο βιντεοclub και σκευτομαι σοβαρά να το αποκτήσω.
 
Απιθανη κωμωδια οπου μεχρι πριν 2-3 χρονια την επαιζαν συχνα καναλια οπως το Αlter και το Εxtra 3.Γυρισμενη στην Σχολη Αλεξιπτωτιστων Ασπροπυργου οπως και το ''Κομαντος και βληματα'' και ''Αλεξιπτωτιστης για κλαματα'' και μερικες αλλες.Ειχε μεγαλη περαση αυτο το στρατοπαιδο.Κλασσικα Τασος Προυσαλης :worship: και Πανος Σουπιαδης :worship: σε ρολους ανεπαναληπτους.
 
Πίσω
Μπλουζα