Φιγούρες Ολυμπιακού "Headliners"

Joined
7 Οκτ 2022
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
1
Μετά κόπων και βασάνων που λέμε, έχω φτάσει στο σημείο να λείπει μόνο ο Καστίγιο που βεβαίως κυκλοφόρησε το 2006. Η συλλογή της Corinthians Figures διανεμήθηκε μέσω του επίσημου περιοδικού του Ολυμπιακού στα τέλη του 2000. Ο Giovanni πρωτοκυκλοφόρησε με τη φανέλα της season 1999-2000, έπειτα ακολούθησαν ορισμένοι παίχτες από τη season 2000-01 και 2002-03. Ο πάταγος με το Rivaldo έφερε το repaint της Corinthians το 2005 και τέλος κατά το καλοκαίρι του 2007 κυκλοφόρησε ο Καστίγιο μάλλον λόγω του φοβερού Copa America και της εξαιρετικής χρονιάς που είχε κάνει. Οι δύο τελευταίες φιγούρες είχαν πλασαριστεί στην αγορά με το περιοδικό Red Campeon αν θυμάμαι καλά, διότι του Ολυμπιακού είχε σταματήσει.
Εγώ ξεκίνησα με τις φιγούρες των Αμανατίδη, Νινιάδη και το 2019 αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τη συλλογή. Ορισμένους παίχτες τους βρήκα στο eBay, στο vendora, για τον Ελευθερόπουλο μπήκα σε δημοπράτηση (τον απέκτησα γιατί ο πωλητής έκλεινε συλλογή disney και είχα 1 κομμάτι που του έλειπε). Τον Τζιοβάννι τον βρήκα στο Μοναστηράκι σε τυχαία βόλτα, το Rivaldo έφαγα τη ζωή μου για να τον αποκτήσω. Ήταν το τελευταίο stock του official site της Corinthians figures. Κατά μέσο όρο έβρισκα τις φιγούρες στα 8 ευρώ (κάποιες 4 άλλες 12) αλλά για τον Ρίμπο έσκασα 22 χώρια που πλήρωσα δύο φορές μεταφορικά γιατί το έστειλαν πίσω ως μη αναζητέο... Αναγκάστηκα να αγοράσω και τον Αμανατίδη γιατί ένας πωλητής τα διέθετε όλα μαζί. Αν τον θέλει κανείς σας το στέλνω τζάμπα.
Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα να βρω κάπου τον Καστίγιο; έχω ανοίξει 2-3 πιθανά μέτωπα αλλά μάλλον θα μείνω με την ελπίδα...
Το τελικό σχέδιο θα περιλαμβάνει ένα χειροποίητο γήπεδο με decor σπάνια αυτοκόλλητα και ωραίο φωτισμό, ενώ υπάρχουν σκέψεις να αποκτήσω και τις φιγούρες του ΠΑΟ για να αναβιώσω τα ντέρμπι των 00's.
Long read το ξέρω αλλά ήταν ωραίο το ταξίδι αναζήτησης των φιγούρων.
Γενικά διαθέτω συλλογές από cartoon και τέτοια οπότε αν θέλετε κάτι παίζει να γνωρίζω.
 
Πίσω
Μπλουζα