Φοβερο glitch στο super mario bros που ανακαλυφθηκε 30 χρονια μετα την κυκλοφορια του

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Το οτι ο mario ειναι ο χαρακτηρας που σημαδεψε τα videogames και ο κορυφαιος χαρακτηρας στην ιστορια των videogames (μαζι με τον Pacman βεβαια μην ξεχνιομαστε :D ) ειναι γεγονος οπως και γεγονος ειναι πως το πρωτο super mario bros εφερε τα πανω κατω στα videogames απο οποια πλευρα και αν το δει κανεις.Το να υπαρχουν ομως ανεξερευνητα και πραγματα που παραμενοιυν κρυφα και αφορουν αυτο το παιχνιδι ακομα και 30 χρονια μετα την κυκλοφορια του ειναι κατι το απιστευτο κατι το εξωπραγματικο.

Το πιο προσφατο ειναι η ανακαλυψη ενος τυπου για ενα glitch που μας δεινει την δυνατοτητα για απειρες ζωες.Μολις ξεκινησουμε το παιχνιδι οχι μονο αλλα στο διπλο χανουμε ζωη στην πιστα 1-2 οποτε μετα ξεκιναμε με το Luigi και πρεπει να μπουμε στην warp zone στην πιστα 1-2 και να παμε στον πεμπτο κοσμο.Αφου βγαλουμε την 5-1 στην 5-2 φτανουμε στο σημειο που ειναι η κρυφη φασολια και αφου την εμφανισουμε και αρχισει να ανεβαινει προς τα πανω πριν ανεβει τελειως πρεπει να ημαστε πανω της και να χασουμε ζωη απο τα σφυρια που μας πεταει ο διπλανος Hammer Bro.Eτσι λοιπον ξαναπαιζουμε με τον mario την 1-2 που χασαμε και στην αρχη της πιστας θα δουμε να εμφανιζετε η φασολια οποτε αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να ανεβουμε πανω της και μολις ερθουν τα Buzzy Beetles τα χτυπαμε ακριβως στην μεση οποτε το ενα παει στα δεξια και το αλλο στα αριστερα οποτε με το γνωστο κολπο που μετα απο καποια χιλιαδες περνουμε ζωη περνουμε συνεχεια ζωες αφου τα χτυπαμε καθε φορα που θα ερχονται.

Το κολπακι ειναι ολα τα λεφτα το δοκιμασα χθες και λειτουργη κανονικα και αξιζει να δειτε και ολα τα βιντεο του τυπα αυτου οσον αφορα το super mario bros γιατι δειχνει πολλα πραγματα που πολυ μπορει να μην τα γνωριζουν.

[video=youtube;aSL3og5--uE]

 
metalcandyman είπε:
Το οτι ο mario ειναι ο χαρακτηρας που σημαδεψε τα videogames και ο κορυφαιος χαρακτηρας στην ιστορια των videogames (μαζι με τον Pacman και τον Sonic βεβαια μην ξεχνιομαστε :D ).....


Αμαν ρε πουλακι μου.....μισες δουλειες....κανεις!!!!!!!!:biglaugh::tongue::biglaugh::tongue: :tease: :tease:
 
Ρε τι βρισκουν μετα απο 30 χρονια.

Πολυ γουσταρω χαμενα στοιχεια σε παιχνιδια που ολος ο κοσμος τα εχει λιωσει. Γιατι σε καποιο ασχετο παιχνιδι που δεν το εχουν παιξει πολλοι, σιγουρα υπαρχουν πραγματα να βρεις, αλλα στο μαριο που το εχουν παιξει ολοι? ενταξει ειναι λιγο δυσκολο glitch, δεν ειναι ευκολο να το ανακαλυψεις.
 
Πρέπει πρώτα να το έχεις τερματίσει βέβαια, για να βγούν τα Buzzy Beetles, αλλα εντάξει νομίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν κάτσει όλοι να το τερματίσουν ! Όσο για τη δυσκολία του glitch ,μάλλον κατα τύχη θα το ανακάλυψε ! Δηλαδή, έπαιξε διπλό, έχασε στο συγκεκριμένο σημείο, είδε τη φασολιά να βγαίνει στο "άκυρο", ε και μετά προφανώς το εκμεταλλεύτηκε ! Μάγκας , η μιας και ειναι γιαπωνέζος, Manga-s !
 
Δεν μιλησε κανεις για την δυσκολια της ανακαλυψης η οτι εψαχνε να το βρει εννοοιται οτι καταλαθος το βρηκε.Η θα επαιζε διπλο με κανεναν φιλο η θα δοκιμαζε κανενα speedrun η κατι τετοιο τελως παντων οποτε θα εχασε στην αρχη της πιστας με τον mario και στην 5-2 με τον Luigi οποτε να η ανακαλυψη.Παντως επειδη πολυ την ψαχνουν οπως και γω το εκανα καποτε εγω προσωπικα δεινω εστω και 1% πιθανοτητα να το εψαχνε οχι ακριβως αυτο αλλα καποιο αλλο Glitch και να σκεφτηκε τι να γεινεται με τον πρωτο παικτη αν χασεις με τον δευτερο ζωη καθως δεν εχει ολοκληρωθει η εμφανιση της φασολιας και ενω εισαι πανω στην φασολια.Κατα 99% το βρηκε καταλαθος αλλα οπως ειπα 1% το δεινω.
 
Ερώτηση. Στην πρώτη πίστα γιατί εμφανίζονται τα πλασματάκια βόμβες και όχι οι Goomba?
 
Μολις τερματισεις μια φορα το παιχνιδι και το αρχισεις ξανα στα καπακια τοτε αντι για goomba εχει Buzzy Beetles.
 
Χαχαχαχαχα!!! Καλό! Τελικά έχουμε πολλά "μυστικά" να βρούμε ακόμα σε αυτά τα παλιά παιχνιδάκια.
 
Πίσω
Μπλουζα