- Αντιδράσεις
- 1.838
Η φραση που λενε καμια φορα "Δεν ξερω τι εχω" τελικα πριν απο λιγο,βρηκε ανταποκριση!
Ψαχουλευα το συνθετο στην τραπεζαρια για να βρω κανα ξηροκαρπι και
πεφτω πανω στο παρακατω οικιακο (ταλαιπωρημενο/σκονισμενο) ρετροευρημα!!!:burn:
Μου εφυγε ο τακος μολις το ειδα...
Αμεσως αρπαξα την φωτογραφικη και μονολογωντας
(κοιτα να δεις τι εχουμε,που ηταν αυτο καταχωνιασμενο,κλπ...) τραβαγα φωτογραφιες.
Οριστε τι ειχαμε κρυμενο και δεν το ξεραμε.... ...ενα φορητο ραδιο/πικαπ μαρκας SHARP!!!
Το πανω μερος της συσκευης με το λογοτυπο και το 45αρι πικαπ.
Στο κατω μερος της συσκευης υπαρχει το ταμπελακι με τα τεχνικα χαρακτηριστικα και δυο καπακια που ανοιγοντας τα...το μεν πρωτο
μας αποκαλυπτει ενα μικρο χωρο αποθηκευσης για το καλωδιο,το δε δευτερο μας αποκαλυπτει ενα στογγυλο κουμπι/διαποπτη για
την ρυθμιση της τασης ρευματος.
Στο πλαινο μερος διακρινουμε την εισαγωγη για την παροχη ρευματος και ακουστικων.
Και μια φωτο απο τα ενδωτερα της συσκευης...
Ηθικον Διδαγμα....
Ψαξτε παντου,καθε γωνια του σπιτιου...κατι θα ξετρυπωσετε!
Ψαχουλευα το συνθετο στην τραπεζαρια για να βρω κανα ξηροκαρπι και
πεφτω πανω στο παρακατω οικιακο (ταλαιπωρημενο/σκονισμενο) ρετροευρημα!!!:burn:
Μου εφυγε ο τακος μολις το ειδα...
Αμεσως αρπαξα την φωτογραφικη και μονολογωντας
(κοιτα να δεις τι εχουμε,που ηταν αυτο καταχωνιασμενο,κλπ...) τραβαγα φωτογραφιες.
Οριστε τι ειχαμε κρυμενο και δεν το ξεραμε.... ...ενα φορητο ραδιο/πικαπ μαρκας SHARP!!!
Το πανω μερος της συσκευης με το λογοτυπο και το 45αρι πικαπ.
Στο κατω μερος της συσκευης υπαρχει το ταμπελακι με τα τεχνικα χαρακτηριστικα και δυο καπακια που ανοιγοντας τα...το μεν πρωτο
μας αποκαλυπτει ενα μικρο χωρο αποθηκευσης για το καλωδιο,το δε δευτερο μας αποκαλυπτει ενα στογγυλο κουμπι/διαποπτη για
την ρυθμιση της τασης ρευματος.
Στο πλαινο μερος διακρινουμε την εισαγωγη για την παροχη ρευματος και ακουστικων.
Και μια φωτο απο τα ενδωτερα της συσκευης...
Ηθικον Διδαγμα....
Ψαξτε παντου,καθε γωνια του σπιτιου...κατι θα ξετρυπωσετε!