Φωτογραφίες και βίντεο από την παδική/νεαρή ηλικιά μας ενώ παίζαμε retro games

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vetus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Vetus

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
59
Ένα πράγμα που ζηλεύω είναι όταν βλέπω άλλα άτομα ν' ανεβάζουν στο διαδύκτιο φωτογραφίες και βίντεο από τα παιδικά ή νεανικά τους χρόνια όπου τους βλέπουμε να παίζουνε παλιά βιντεοπαιχνίδια. Οι δικοί μου γονείς αν και τρελαίνονται να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο για να έχουν ως αναμνηστικά ποτέ δεν με βγάλανε ούτε μια φωτογραφία ή βίντεο ενώ έπαιζα βιντεοπαιχνίδια κι αυτό επειδή τα μισούσαν. Κι απ' ότι έχω προσέξει σε σχετικό thread στο 4chan υπάρχουν κι άλλα άτομα σε παρόμοια θέση με μένα.

Εσείς έχετε φωτογραφίες και βίντεο από τα παδικά/νεανικά σας χρόνια ενώ παίζαμε retro games; Eαν ναι, θα ήταν καλή φάση να τα ανεβάζατε στο thread αυτό.

Θυμαμαι ενα βιντεο απο ενα παρτυ γενεθλιων οπου ενας φιλος ειχε φερει το Mega Drive του με το παιχνιδι power rangers the movie και ειχαμε κατσει ολοι σαν χαζοι γυρω απο την TV :P .Αλλα ποιος ξερει αμα υπαρχει ακομα και ποιος το εχει !

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγώ έχω μια παλιά φωτογραφία του 1992 που είμαι αγκαλιά με μια Amiga 500 με μόνιτορ όλα αλλά δε παίζει να την ανεβάσω :P

Δεν υπήρχε περίπτωση να έχω καμία φωτογραφία που να με έχουν βγάλει οι γονείς μου να παίζω, γιατί πολύ απλά δεν τους άρεσε το χόμπι μου κι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν έπαιζα κρυφά τις περισσότερες φορές (είχα μόνο Game Boy μικρός). Τώρα όμως που ανεξαρτητοποιήθηκα έχω πάρει την εκδίκηση μου. Έχω ότι κονσόλα γουστάρω και ότι παιχνίδι μου αρέσει.

Πίσω
Μπλουζα