Χάλι Έντ ΑΝΤ1 1996

AG28

RetroWannaBe
Joined
1 Mαϊ 2023
Μηνύματα
35
Αντιδράσεις
57
Καλημέρα σας. Αυτή η σειρά είχε χαμηλή τηλεθέαση και δεν την έχω δει ποτέ αυτή την σειρά. Είχε προβληθεί μόνο μια φορά σε επανάληψη στον ΑΝΤ1 το 2001 και δεν ξαναπροβλήθηκε ποτέ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήτανε της Ελένης Μαβίλη. Η Σειρά έκανε πρεμιέρα στις 1 Οκτωβρίου 1996 και η παραγωγή ήτανε της ON PRODUCTIONS.
 
Τη θυμάμαι τη σειρά γιατί την έβλεπα.
Η Ευτυχία Λιβανίου έπαιζε μια κοπέλα της επαρχίας που εγκατέλειψε τον άντρα της* κι μετακόμισε στην Αθήνα, στο κλειστό διαμέρισμα μιας γνωστής της.
(* σ.σ. τον έπιασε επ'αυτοφόρω...με τον κουμπάρο τους!!! :anim_smokin: )
Από ένα λάθος όμως, την ίδια μέρα, εγκαθίσταται στο σπίτι κι ένας Ελληνό-Αμερικάνος, άρτι αφιχθής από το εξωτερικό, γνωστός κι αυτός της ιδιοκτήτριας. Τον υποδυόταν ο Κώστας Τερζάκης (σ.σ. ο "Ευλογητός" της Λάμψης :gun:)
Έτσι οι δύο νέοι αναγκάζονται τις πρώτες μέρες, αν κι ξένοι μεταξύ τους, να συγκατοικήσουν μέχρι κάποιος απο τους δύο να βρει άλλο σπίτι κι να φύγει.
Ομως αυτές οι λίγες μέρες ήταν αρκετές ώστε να ερωτευθούν κι να γίνουν ζευγάρι.
Ουσιαστικά το σενάριο ήταν παρόμοιο με αυτό της σειράς "Κωνσταντίνου & Ελένης". Δλδ δυο αταίριαστοι άνθρωποι αναγκάζονται να μοιραστούν την ίδια στέγη, όπου οι κωμικές καταστάσεις προκύπτουν μεσα από τα προβλήματα της συνύπαρξης τους.
Βέβαια το "Χάλι Εντ" (1996) προηγήθηκε του "Κωνσταντίνου & Ελένης" (1998).
Η σειρά, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, πήγε άπατη κι έτσι η εξέλιξη της ιστορίας επισπεύθηκε κι ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 επεισόδια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στο σενάριο του Χάλι Εντ είχε γίνει crossover με το Λαβ Σόρρυ.
Στη σειρά επαιζαν οι Δημήτρης Τσούτσης κι Τρύφων Καρατζάς τους ίδιους ρόλους που είχαν κι στο Λαβ Σόρρυ. Τον νονό (Επαμεινώνδα) κι τον μπαμπά (Τρύφωνα) της Λίλης, αντίστοιχα.
Το σπίτι που εγκαταστάθηκαν ο Ελληνο-Αμερικάνος κι η επαρχιώτισσα υποτίθεται ότι βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του Επαμεινώνδα. Έτσι οι δύο ηλικιωμένοι σχολίαζαν τα τεκτενόμενα κι ανακατεύονταν στη ζωή των 2 νέων γειτόνων.

Ο απόηχος του Λαβ Σόρρυ ήταν ακόμη έντονος κι οι θεατές ήλπιζαν σε συνέχεια, ώστε ο Σάκης κι η Λίλη να σμίξουν ξανά. Όμως μέσα από το crossover των ρόλων του Τρύφωνα κι του Επαμεινώνδα στο Χάλι Εντ, λέχθηκε ότι η Λίλη ακολούθησε την καριέρα στην Αμερική κι χώρισαν οριστικά με το Σάκη.

Υ.Γ. Το crossover ήταν κάτι που η Ελένη Μαβίλη συνήθιζε. Το είχε κάνει κι παλαιότερα με το Χάι Ροκ. Ο ρόλος του Θανάση (βοηθός υδραυλικού) είχε μεταφερθεί αυτούσιος από το Χάι Ροκ, στο Λαβ Σόρρυ.
 
Πίσω
Μπλουζα