Χάρρυ Κλυνν Show/Πολίτης Κλυνν (1990-1995)

retro98

RetroActive
Joined
2 Ιουλ 2024
Μηνύματα
396
Αντιδράσεις
663
Το Χάρρυ Κλυνν Show ξεκίνησε να προβάλλεται το 1990 στον ANT1, με παρουσιαστή φυσικά τον Χάρρυ Κλυνν. Στην εκπομπή, ο Χάρρυ έκανε stand-up comedy με κοινό και παρουσίαζε διάφορα τραγούδια και σκετς του. Κατά καιρούς έκανε και διάφορους διαγωνισμούς, στους οποίους συμμετείχε το κοινό. Το 1993 μεταδόθηκε και ένα χριστουγεννιάτικο show. Μέσα από την εκπομπή έμειναν στην ιστορία πολλά σκετς του Χάρρυ Κλυνν. Το 1994, μετά από 4 χρόνια προβολής της εκπομπής με μεγάλη επιτυχία, την διαδέχτηκε το 1995 το one man show ''Πολίτης Κλυνν'' το οποίο διήρκεσε νομίζω 10 επεισόδια και είχε την ίδια θεματολογία και επιτυχία με το Χάρρυ Κλυνν Show. Εταιρία παραγωγής του Χάρρυ Κλυνν Show και του Πολίτης Κλυνν ήταν η Arcadia Entertainment. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εκπομπή του Χάρρυ Κλυνν στην τηλεόραση, μετά από τον αποκλεισμό του από την ΕΡΤ για μία ολόκληρη δεκαετία. Μέχρι τότε, η μόνη εκπομπή που είχε παρουσιάσει στην τηλεόραση ήταν το ''Τελεβιζιόν'' το 1979 στην ΕΡΤ (λίγο πριν αποκλειστεί) στο οποίο παρουσίασε τα τραγούδια του δίσκου ''Για δέσιμο'' και μαζί του ο Δημήτρης Μητροπάνος παρουσίασε 2 νέα του τραγούδια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σκετς από το Χάρρυ Κλυνν Show:

Παρωδία διαφήμισης Ultrex- Pytiridex

Παρωδία διαφήμισης Βοσινάκη- Φρυγανιές Μητσοτάκη

Ο Βασίλης στο εστιατόριο

Δελτίο Καιρού στα Ρώσικα
 
Γραφειοκρατία (όχι απλά κλαίωωω, πεθαίνω)
Τρελό γέλιο που ο τελευταίος έχει έρθει με το καρότσι της οικοδομής γεμάτο έγγραφα... :p
- Τι ώρα είναι αγαπητέ μου?
- Μιάμιση.
- Μιάμιση, ε? Δυστυχώς σχολάσαμε αγαπητέ μου. Ελάτε αύριο. Χεχε, εμείς είμαστε πιο οργανωμένοι. :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Ο άλλος έχει έρθει με το καρότσι της οικοδομής γεμάτο έγγραφα... :p
- Τι ώρα είναι αγαπητέ μου?
- Μιάμιση.
- Μιάμιση, ε? Δυστυχώς σχολάσαμε αγαπητέ μου. Ελάτε αύριο. Χεχε, εμείς είμαστε πιο οργανωμένοι. :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
Δεν υπάρχει αυτό το σκετς…το Δημόσιο σε 4 λεπτά.
Τον λατρεύω τον Χάρρυ Κλυνν
 
Πίσω
Μπλουζα