Ψάχνω τίτλους δύο παιχνιδιών...

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
117
Χτες εκεί που καθόμουν αμέριμνος και απολάμβανα την σοκολάτα μου στο Γκάζι, θυμήθηκα ξαφνικά δύο παιχνίδια που έπαιζα παλιά στο pc μου αλλά και σε έναν 286 γνωστού.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν ο παππούς των worms , μόνο που αντί για σκουλήκια ήταν γορίλες. Ο σκοπός του παιχνιδιού, ήταν να πετάξεις μπανάνες στο πρόσωπο του αντιπάλου σου. Δεν χρησιμοποιούσες τα βελάκια για να επιλέξεις την κλήση που θα πάρει η μπανάνα, αλλά έγραφες την απόσταση (πχ 20 cm, 15 cm κλπ). Αν θυμάμαι καλά το παιχνίδι πρέπει να λέγονταν gorilas ή κάτι τέτοιο.

Το άλλο παιχνίδι που είχα στον 486 μου, ήταν μια παραλλαγή των lost vikings. Αντί για vikings είχες κάτι αστεία στρόγγυλα τριχωτά τερατάκια που κάναν αστείες "χαζομάρες". Γενικά το παιχνίδι είχε αστείο χαρακτήρα και ήταν αρκετά ευχάριστο. Ο τίτλος του πρέπει να ήταν fury of the furries αλλά ήταν demo version, οπότε δεν ξέρω αν στην full κράτησε τον ίδιο τίτλο. Έψαξα για αυτό το game, και το βρίσω μόνο για Amiga! (αν είναι το ίδιο που λέω)

Τα θυμάται κάποιος αυτά να μου πει τους σωστούς τίτλους?
 
Αμεσοτατος ο Nemo...!!!
 
Thanks Nemo!

Ήταν ακριβώς ότι έψαχνα!

Το fury of the furries όμως στην έκδοση που είχα εγώ είχε άλλη μουσική (μάλλον θα έφταιγε η κάρτα ήχου που είχα τότε), αλλά είναι όπως ακριβώς το θυμάμαι!
 
Και το Gorilla γραμμένο σε basic που ήταν το DOS ήταν κάτι αντίστοιχο!

Gorilla.bas μεσα στο directory του DOs
 
Πίσω
Μπλουζα