Δεν εχω ποτέ ασχοληθεί να εγκαταστήσω πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό.bspus είπε:Αυτο διορθωνεται ευκολα. Εχω δωσει σε ολους τους εξωτερικους μου δισκους σταθερα γραμματα ξεκινωντας απο το Ζ
προγραμματα για να φτιαξω dvdRygar είπε:Δεν εχω ποτέ ασχοληθεί να εγκαταστήσω πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό.
Ασφαλώς και γνωρίζω ότι μπορείς να αλλάξεις το γραμμα ενός δίσκου, αγαπητέ αφελή ιατρέ. Αυτό που δεν ξερω είναι αν διατηρεί το vendor id του δίσκου καπου στη registry ώστε, με την προσθαφαίρεση να αντιστοιχεί καθε φορά το ίδιο γραμμα. Αν όντως το κανει αυτό, ο μόνος περιορισμός είναι η εγκατάσταση να σε αποτρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα σε αφαιρούμενο δίσκο και ίσως και το ίδιο το πρόγραμμα να αποτρέπει τον εαυτό του να τρέξει από τετοιο δίσκο. Θα ηθελα να ρωτήσω το jimijoop τί είδους πρόγραμμα θελει να εγκαταστήσει χωρίς να μας πει ποιό ακριβώς είναι.
γιατι δεν εχω περισσοτερο ελευθερο χωρο (1,6gb)D@redevil είπε:Μεταξύ μας πάντως, τα παιδιά έχουν δίκιο...
Μείνε στον καλό, κύριο C-δίσκο!... Στο θέμα του αν γίνεται, γίνεται (αν όχι σε όλα, σίγουρα στη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων), αλλά γιατί να το έχεις σε εξωτερικό σκληρό, από τη στιγμή που σκοπεύεις να το δουλεύεις?
Μετέφερε άλλα αρχεία (ταινίες - τραγούδια - φωτός) σε εξωτερικό και άσε τον C για προγράμματα...
Αν εννοείς ότι θες να γράψεις DVD δισκάκια και θες προγραμματα όπως π.χ. το Nero, τότε υπαρχουν αρκετά εναλλακτικά προγράμματα που δε θελουν εγκατάσταση και τρέχουν από οπουδήποτε, π.χ. από ενα memory stick. Αν όντως θες τετοιο πρόγραμμα, μπορώ να σου προτείνω το πρόγραμμα cdburnerxp, είναι δωρεάν και το κατεβάζεις από εδώ επιλέγοντας την Portable 32bit εκδοση. Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ.jimijoop είπε:προγραμματα για να φτιαξω dvd