καρτούν ή διαφήμιση με κλόουν (άγιο Βασιλη?)

Kostilaks

RetroN00b
Joined
15 Ιουλ 2012
Μηνύματα
30
Αντιδράσεις
5
το ξερω οτι οι πιθανοτητες να βρεθει αυτο που ψαχνω ειναι μηδαμινες.

απλα οταν ημουν μικρος γραφαμε διαφορα παιδικα και διαφημισεις σε βιντεοκασετες

εχω λοιπον μια αναμνηση οταν ημουν πολυ μικρος οτι σε μια κασετα, την οποια δεν την εχω ή εχει σβηστει με κατι αλλο,  ενα μικρο αποσπασμα οπου εδειχνε ενα μικρο παιδακι (μπορει να ηταν και γατακι) σε εναν σκοτεινο χωρο. κοιταγε στα ματια κατι που εμοιαζε με κλοουν ή αγιο βασιλη. μεσα σε ενα βουβο περιβαλλον βλεπουμε διαφορα κοντινα πλανα στα ματια τους να κοιταζονται οταν ξαφνικα το παιδι ή το ζωακι τρεχει στην αγκαλια του και βλεπουμε σε γενικο πλανο το απο ψηλα να στριφογυριζουν γυρω γυρω και ξαφνικα να φωτιζονται απο το φως του φεγγαριου με μια ωραια μουσικη απο πισω σαν κλασσικη.

τα γραφικα ηταν πολυ περιεργα. θα ελεγε κανεις πως ηταν με μαριονετες ή με clay animation, παντως ηταν αρκετα σκοτεινα και "ρεαλιστικα" σαν να βλεπεις μια πιο σκοτεινη εκδοση του Toy Story. μιλαμε για χρονολογια πριν το 1995 σιγουρα.

σκεφτηκα αρκετες φορες την αναμνηση συνεχεια και συνεχεια. μου περασε απο το μυαλο μηπως ηταν καποια Χριστουγεννιατικη διαφημιση απο καποιο τηλεοπτικο καναλι ισως? τυπου "σας ευχομαστε Καλά Χριστούγεννα"

δεν ξερω. σας θυμιζει κατι?

μηπως ηταν καποιο καρτουν?
 
Πίσω
Μπλουζα