κλειδωμένα thread και ερώτηση για avatar

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Domenica
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Domenica

Banned
Αντιδράσεις
169
Καλησπέρα! Εχω δύο ερωτήσεις, αγαπητοι φίλοι και ρετρομανείς.

1. Το ξέρω πως θα ακουστεί ως τεράστια ασχετοσύνη αλλά δεν έχω καταλάβει πως βάζουμε avatar! Μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

2. Εχω μια ερώτηση σε σχέση με τα κλειδωμένα thread. Ενώ σε κάποια είναι προφανές ο λόγος που κλειδώθηκαν (κάποιος παρασύρθηκε απο την ανωνυμία και το πάθος της γραφής και γράφει κάτι που βαδίζει σε επικίνδυνο έδαφος ή μπορεί να παρεξηγηθεί από τα άλλα μέλη ή απλώς γράφει άσχετα και το όλο πράγμα εκτροχιάζεται- τελος πάντων άνθρωποι είμαστε!) σε άλλα ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω π.χ. στο thread ᾽᾽βασιλικά σουβενίρ᾽᾽ δεν διάβασα ουτε ένα σχόλιο προσβλητικό ή που να παίρνει ξεκάθαρη θέση για τα πολιτικά ή θρησκευτικά αντικείμενα μόνο υπαινιγμούς και ασάφειες για την φύση του ρετρό κιτς αν κατάλαβα καλά. Επειδή έχω γράψει σε διάφορα thread που κλειδώθηκαν μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί από τους κανονισμούς έχω απορίες! Ευχαριστώ παιδιά και χωρις παρέξηγηση!

Σχετικά με το άβαταρ. Αν πας στην επιλογή "προσωπικά μηνύματα" θα δεις στα αριστερά της οθόνης πινακάκια. Το τρίτο λέει "Οι ρυθμίσεις μου". Εκεί θα δεις και την επεξεργασία avatar

Επειδή έχω γράψει σε διάφορα thread που κλειδώθηκαν μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί από τους κανονισμούς έχω απορίες!
Ποιες είναι οι απορίες σου ακριβώς?

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι γενικώς απαγορεύονται κάθε συζητήσεις ευαίσθητου περιεχομένου που ενδέχεται να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις σε πολιτικοθρησκευτικό επίπεδο. Ο σκοπός της απαγόρευσης είναι προληπτικός

Το οτι δε βλέπεις 'ευαίσθητα' μηνύματα στα κλειδωμένα threads σημαίνει ή οτι αφαιρέθηκαν ή οτι κλειδώθηκαν με σκοπό να μήν υπάρξουν :)

Καλημέρα και ευχαριστώ που απαντήσατε! Νομίζω πως κατάλαβα με το άβαταρ θα προσπάθήσω! Ο Rakeesh απάντησε κατά κάποιο τρόπο στην απορία μου η οποία αφορούσε την πρόληψη.

Κάποια θέματα είναι ενδιαφέροντα πλην κάπως επικίνδυνα από μόνα τους αλλά από οτι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εδὠ είναι πολιτισμένοι άνθρωποι που ακούν και άλλες απόψεις. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό μέτρο τόσο προσοχή αλλά δεν το κρίνω και σίγουρα δεν θα ήθελα κάποιος να βάλει σε κίνδυνο την παρέα της retromaniax.

Εχω όμως να προτείνω κάτι

Σε thread τα οποία κλειδώθηκαν θα μπορούσε να μην επιτρέπονται σχόλια αλλά να επιτρέπεται να ανεβάσουμε φωτογραφίες αν και μόνο αυτές μένουν στο πνεύμα του ερευνητικου-εικαστικού περιεχομένου και μόνο. π.χ. το thread ᾽᾽γούνες᾽᾽ ειναι κλειδωμένο και θα ήθελα να ανεβάσω φώτος από 80᾽ς γούνες που ειχε φέρει ο πατέρας μου όταν ήταν ναυτικός. Θα μπορουσα να το κάνω στο ᾽᾽ῤετρό ένδυση᾽᾽ ή στα ᾽᾽ἀναμνηστικά ναυτικών᾽᾽ αλλά δεν έχει νόημα γιατί όλο και κάποιος θα θἐλει να σχολιάσει τις γούνες αποταν πάει χάλασε και αυτό το θέμα. Αν όμως μπορούσα χωρις σχόλια να τις δείξω στο σχετικό θέμα ο καθένας θα μπορούσε να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό απλά σκεφτείτε το αν υπάρχει τρόπος να γίνει.

υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο τα κλειδωμένα threads να είναι και καθαρισμένα από τις παρεκτροπές... οπότε κοιτώντας τα τώρα δεν βλέπεις κάτι περίεργο

Πίσω
Μπλουζα