ναι 'μαι και πάλι

starbuck.new

RetroNoob
Αντιδράσεις
2
Γεια στην παρέα.
Καταρχήν, έχω εδώ έναν παλιό λογαριασμό με το όνομα Starbuck, αλλά ούτε κωδικό θυμάμαι, ούτε καν ποιο ημέιλ είχα χρησιμοποιήσει τότε, ώστε να δοκιμάσω επαναφορά κωδικού. (Αν κάποιος μου δώσει ένα hint για το email μου, την αρχή και την υπηρεσία, ίσως θυμηθώ)

Θα ήθελα να επαναφέρω εκείνον τον λογαριασμό, εάν γίνεται.

Από εκεί και πε΄ρα, ψάχνω την ταινία ΟΧΙ (1969) όπου ο πατέρας μου που πρόσφατα συγχωρέθηκε είχε έναν μικρό ρόλο κομπάρσου. Θα ήθελα να έχω το απόσπασμα.

Εάν κάποιος έχει κάποια κατευθυντήριο, με χαρά να μου πει μέσω dm

Welcome back Starbuck! :)

Καλωσόρισες και πάλι στο retromaniax!

Είδα ότι έχεις να συνδεθείς παρά πολλά χρόνια και θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η θεματολογία του φόρουμ έχει αλλάξει και επικεντρώνεται μόνο στο κομμάτι του retrocomputing και ότι αφορά τους παλιούς υπολογιστές, τις κονσόλες και τα retro games.

Οι κανονισμοί του retromaniax όπως επίσης και εκείνοι που αφορούν την ανάρτηση αγγελιών ισχύουν κανονικά όπως και παλιότερα.

Σχετικά με την ταινία
Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο YouTube μήπως υπάρχουν κάποια ολιγόλεπτα αποσπάσματα της ταινίας ώστε να εντοπίσεις το σημείο που εμφανίζεται και ο πατέρας σου.

Επειδή όμως είμαι σίγουρος ότι ήδη το έχεις κάνει και αυτό θα σου πρότεινα λοιπόν να ψάξεις στο eBay ή σε κάποιο online marketplace DVD club μήπως και βρεις για αγορά την αυθεντική έκδοση DVD που κάποτε είχε κυκλοφορήσει κάποτε απο αυτή εδώ την εταιρία. (Η εταιρεία εντοπίστηκε απο το τηλέφωνο που έχει στο DVD box). ;)

Εύχομαι να βοήθησα κάπως και να αποκτήσεις στο αρχείο σου αυτή την θρυλική ταινία όπου ο έπαιξε ο πατέρας σου!

Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον πατέρα σου.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του γαλήνια.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα