παλια διαφημιση εμφιαλωμενου νερου

kairi

RetroN00b
Joined
4 Ιουν 2010
Μηνύματα
5
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους,

συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξαναυπάρξει η συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά μέσω της αναζήτησης δεν βρήκα κανένα αποτέλεσμα.

Ψάχνω μια παλιά (νομίζω αρχές με μέσα δεκαετίας 90) διαφήμιση, εμφιαλωμένου νερού (ίσως κορπή ή αύρα δεν είμαι σίγουρη), έδειχνε φυσικά τοπία και η φωνή του αφηγητή τα περιέγραφε ως μουσικά όργανα πχ. "βιολί: το ρυάκι, φλάουτο: ο καταρράχτης" ... κάπως έτσι.

Αν κάποιος θυμάται ποιο νερό ήταν, αν υπάρχει κάτι σε βίντεο, όλα ευπρόσδεκτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
 
Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά ήταν ότι η φωνή που έλεγε αυτά ήταν του Γιώργου Παπαστεφάνου. Πιθανόν να ήταν Δουμπιά ή Ήβη Λουτρακίου.
 
Είμαι σίγουρος ότι είναι Ήβη Λουτρακίου.

Η διαφήμιση τελείωνε με την φράση "η συμφωνία της φύσης για τον άνθρωπο".
 
sparklingeagle συντοπιτη αυτο εννοεις?

 
http://www.youtube.com/watch?v=RnMoL6o9yow

Κι όμως, η διαφήμιση δεν είναι για το εμφιαλωμένο νερό Ήβη Λουτρακίου, αλλά για το Κορπή. Όντως, είναι πολύ χαρακτηριστική διαφήμιση στα 90's που έπαιζε για κάποια χρόνια, ειδικά τα καλοκαίρια. Στο 2:52!
 
Νωντα διακρινω μια εφεση-ειδικευση στις τηλεοπτικες διαφημισεις ;)

Thanx
 
Ναι, η αλήθεια είναι ότι η διαφήμιση είναι μια από τις αγάπες μου! :) Οπότε μπορώ να χαζεύω ώρες ατελείωτες διαφημίσεις!

Χαζεύοντας στην κατήγορία των διαφημίσεων είδα ότι έψαχναν τα παιδιά ορισμένες διαφημίσεις που θυμόμουν ότι τις είχα δει, οπότε είπα να βοηθήσω. Μερικές φορές είναι χωμένες σε μεγάλα βίντεο και περιμένουν να τις ανακαλύψει κανείς.

Εγώ ευχαριστώ γιατί μέσα δω μαθαίνω πολλά και μ'αρέσει όλο αυτό το ταξίδι στις αναμνήσεις! Να 'στε καλά παιδιά!
 
Πίσω
Μπλουζα