ποσο να δωσω για Master System III Compact της tec toys ;

morfeas-dsl-

Retro Member
Joined
25 Ιουν 2010
Μηνύματα
135
Αντιδράσεις
5
Καλησπερα παιδες.

Βρηκα ενα σφραγισμενο και αριστης κατασταση sega master system 3 της tec toys. Ειναι το παρακατω. Το παιδι μου το δινει στα 45 ευρω. Να το αγορασω ή η τιμη του ειναι η συνηθισμενη; Ρωταω γιατι εαν ειναι η νορμαλ τιμη που πωλειται και δεν ειναι να γλυτωσω κατι τοτε ας το παρω αργοτερα απο ebay μιας και τωρα ερχεται καθαρα δευτερα και εχουμε εξοδα ! :D

TTMS3_Sonic1_Box_Front_Alt.jpg
 
Αν είναι καινούργιο στο κουτί του τότε πάρτο. Από e-bay με τα έξοδα μεταφοράς θα πληρώσεις τα ίδια και παραπάνω για χρησιμοποιημένο και σε άγνωστη κατάσταση.
 
thnx m8 . Ναι δεν εχει ανοιχτει ποτε ειδα την ταινια και ειναι σε κατασταση βιτρινας.
 
Τσιμπημενη τιμη θα ελεγα.. Το συγκεκριμενο μηχανημα ηρθε σε μεγαλες ποσοτητες Ελλαδα και ειναι απο τα τελευταια μοντελα που κυκλοφορησαν. Γυρω στα 30? θα ελεγα πως ειναι αρκετα καλη τιμη.
 
μορφεα ολο βρισκεις τετοια παλια..τι κανεις την ελλαδα οργωνεις...
 
χαχαχα! Ειναι απλο. Οταν βρισκω ενα φιλο ή μια φιλη μου που σπουδαζει σε αλλη πολη , ρωταω που υπαρχουν παιχνιδαδικα κτλ . Με το ρωτα-ρωτα και βρισκω μια στο τοσο και οταν αυτοι ακουσουν κατι με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε ξερεις αυτος πουλαει αυτο.

Οτι εχω βρει ειναι μονο απο 3-4 πολεις και ηδη εχω λιστα για πιθανες επισκεψεις σε αλλες ;)

Πριν λιγο καιρο πηρα σφραγισμενο gamecube resident evil edition προς 20 ευρω, (εχω και την αποδειξη για τους απιστους θωμαδες!). Ομολογω πως αυτο το κυνηγι θυσαυρου εδω και 1,5 χρονο που εχω βρει την παρεα σας με εχει εθισει . Η χαρα του να βρισκω κατι που δεν εχω και να το αποκτω ειναι ανειπωτη !
 
Έχεις δίκιο , δεν το σκευτηκα έτσι ! Βέβαια θα πρέπει να περιμένουν λίγο καθώς σειρά έχει πρώτα το Saturn :p . Πάντως , από την άλλη , ίσως να μην γίνει ποτέ αυτό , διότι βασικά τα Master System και Mega Drive που φτιάχνονται στη Βραζιλία δεν αποτελούν μετέπειτα κατασκευή , αλλά ουσιαστικά δεν είχαν σταματήσει καν να φτιάχνονται (έστω και με διαφορετικές παραλλαγές) . Οπότε , για να κυκλοφορούσε Dreamcast στην Βραζιλία φαντάζομαι δεν θα έπρεπε εξίσου να είχε σταματήσει η εγχώρια κατασκευή του , κάτι το οποίο όμως ούτε είχε ξεκινήσει ποτέ .

Τροποποίηση :

Ωπ , λάθος , και όμως η Tec Toy παρήγαγε και Dreamcast ! :

http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamcast
 
morfeas μηπως εχει και δευτερο να παρω κι εγω?τοχα παλια και θελω να το ξαναβρω
 
Δυστυχως δε γνωριζω. Αυριο μεσημερι εαν θες του στελνω ενα sms και σου λεω.
 
ετσο σκετο το δινει χωρις παιχνιδι?μονο αυτο που εχει στη μνημη του?τα παιχνιδια απο τις 2 παλιοτερες παιζουν και σαυτο?

παντως η τιμη ειναι λιγο υψηλη
 
ενας μου δινει το Sega master sytem 2 με το Sonic στη μνημη 25 ευρω.νομιξω οτι αξιζει τετοια τιμη αλλα δεν εχει παιχνιδια.θα βρω πουθενα?
 
καλησπερα. Δευτερο δεν υπαρχει ρωτησα σημερα.

Παιχνιδια βρισκεις πολυ ευκολα και στο ebay και εδω.
 
ευχαριστω που ρωτησες.μαλλον θα το αγορασω και αν καποιος πουλαει να μου το πει,ενδιαφερομαι.απο ebay δεν εχω κανει ποτε αγορες
 
Το SMS3 tectoy στο κουτί του φυσικά και αξίζει 45 και πολύ παραπάνω ευρώ. Τί λέμε τώρα. Και τί επειδή ήρθε πριν 15 χρόνια στην Ελλάδα; Μία παρτίδα ήταν, απείρως μικρή σε σχέση με αυτά που πούλησε το sms1 κ 2.
 
Πίσω
Μπλουζα