προβλημα με βιντεοκαμερα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
672
ελπιζω να το εχω γραψει στο σωστο μερος λοιπον το θεμα εχει ως εξης εχω μια βιντεοκαμερα s-vhs c της philips η οποια ειναι δωρο και αν πω την αληθεια την προτιμω απο της ψηφιακες λοιπον αυτη γραφει κανονικα εχει μαι εξοδο που ειναι s-video δεν μου ειχε το αρχικο της καλωδιο για συνδεση ειχα ενα s-video σε rca το οποιο ειχε 2 rca ασπρο κοκκινο το εβαλα και δεν ειχα εικονα παρα μονο σκιες πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα μου εδωσαν ενα s-video καλο που βγαινει σε ενα rca απο το οποιο και εχω μονο εικονα αλλα οχι ηχο και μ ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω ηχο απ το s-video αλλα αλλη υποδοχη η καμερα δεν εχει πουθενα μηπως κανω καπου λαθος??

Όχι, το κόκκινο (RCA)είναι δεξί κανάλι ήχου, το άσπρο αριστερό κανάλι ήχου, το κίτρινο σήμα εικόνας (PAL). Πως είναι δυνατόν το S-Video να μην έχει ήχο; Εσυ δηλ. θελέις ένα καλώδιο S-video σε RCA που να βγάζει αυτά τα 3. Η ψηφιακή μου Sony έτσι ακριβώς είναι (ειρήσθω εν παρόδω, έγραψα μια κασσέτα από δίσκο Όζζυ και την ακούω συνέχεια), μόνο που έχει ένα καρφί με 4 επαφές (σαν αυτό του Hands free των κινητών)

Πίσω
Μπλουζα